-
fotoka ξεκινα δυναμικα!!!!
bomo δεν ξερω τι γινεται με τα ρουχα γιατι ολο φορμες και κολαν φοραω....αλλα οι αλλοι μου λενε οτι φαινεται οτι εχω χασει κατι
σημερα δευτερα και ειμαι 1 κιλο μειον
συνοψιζω...2 κιλα την πρωτη εβδομαδα και 1 κιλο την δευτερη(με παρασπωνδια μια μερα που ειχε γενεθλια ο φιλος μου με πολυ φαι κ γλυκο και πολυ πολυ αλκοολ)
3 κιλα σε 14 μερες:)εχω καταχαρει που τα παω καλα:)
βεβαια οταν βγαινω θα πιω ενα ποτο,μια μπυρα κατι,αυτο δεν μπορω να το κοψω....
δαναη ευχαριστωωωω-η διαθεση μου εχει φτιαξει πολυ:)
-
σημερα την ξεκινησα κ εγω!οποτε εχουμε κ λεμε
2 κομματακια τυρί
2 κομματια γαλοπουλα
1 κομματι κοτόπουλο και σαλάτα
για βραδυ θα δω προς το παρον δε ξερω.
-
Επειδή κουράζομαι να διαβάζω κάθε απάντηση, οι αγκινάρες ποια μέρα μπορώ να φάω; Βεβαια τις έφαγα σημερα με μοσχάρι.
Φοβάμαι ότι έκανα πατάτα, τι λέτε;
-
laxaniko einai oi agginares...opote den ekanes lathos
-
ντροπη μου!!!!
πηρα ενα παγωτο 0% κι εφαγα το εξω(σοκολατα)
το αλλο βεβαια το πεταξα
ντροπη μου...αλλα μ επιασε για παγωτο:(
-
Καλημέρα, LaLuna μην στεναχωριέσαι δεν έγινε και τίποτα, λίγη σοκολάτα ήταν. Εγώ σήμερα 75,9 -700gr. Και συνεχίζουμε δυναμικά.
-
μπραβο fotoka!!!καλη συνεχεια...
εγω το μεσημερι εφαγα αρακα με πατατες κ επειδη πεινασω τωρα το απογευμα εφαγα 2 φρυγανιες σικαλεως χωρις ζαχαρη με φυστικοβουτυρο κ λιγο μελι(ειναι η πρωτη φορα που το τρωω για απογευματινο)
....ειδα τα 3 κιλα κατω και χαλαρωσα μου φαινεται:(
-
σημερα 1 φυσ.χυμο πορτοκαλι
1 μηλο
1 φρυγανια
1 μπανανα
πατατες αλλα λιλυ (1κ.ελαιολαδο και 1 πατατα)
1 πορτοκαλι
-
semie βρε παιδι μου πως τα καταφερνεις να τρως τοσο λιγο?
σε θαυμαζω....
εγω τα χαλασα σημερα
μεσημερι αρακα
απογευμα 2 φρυγανιες σικαλεως χωρις ζαχαρη με φυστικοβουτυρο κ λιγο μελ
βραδυ ψωμι....πηρα το καρβελι το καλαμποκοψωμο και το τσακισα:(
-
Σήμερα 75,4 -500gr απλά δεν ξέρω αν είναι από τη διατροφή ή από την περίοδο που μου τελειώνει. Πάντως η ζυγαριά κατεβαίνει και αυτό είναι το θετικό.
Laluna και εγώ το ίδιο παθαίνω κάθε φορά που χάνω αρκετά μετά επαναπαύομαι και το ρίχνω στο φαί. Σήμερα καινούρια μέρα με δυναμικό ξεκίνημα..
semie, μπράβο και απο μένα.
καλημέρα σε όλους.
-
βασικα χτες κοιμομουν σχεδον ολο το απογευμα οποτε δεν εφαγα τπτ αλλο!σημερα εχω πρωτεινες και δεν πολυ πειναω!
-
θα συνεχισω αυτη τη διατροφη μεχρι την κυριακη.
μετα θα επιστρεψω στην κλασικη διατροφη που εκανα πριν.
ειμαι ευχαριστημενη και στο μελλον μπορει να ξανακαταφυγω σε αυτην απλα με ζοριζει πολυ το οτι δεν μπορω να πιω ουτε ενα ποτηρακι κρασι την εβδομαδα και οτι δεν μπορω να βαζω ζαχαρινη στον καφε. υποφερω απο αυτα τα δυο μονο παρα απο την ελλειψη φαγητου
-
Καλησπέρα κοριτσια!
Επεστρεψα και εγω απο σήμερα! λοιπον εκανα αυτη τη δίαιτα για 2 εβδομαδες περιπου, μετα τη διέκοψα και εκανα τη βλακεια- διημερα αποτοξινωση με το malibu. Βεβαια το σκ δεν αντεξα και εφαγα τα πάντα(είχαν ερθει και οι φίλοι μου και το καψαμε :P ). Απο χθες ξεκίνησα και πάλι. Συνολικα έχω χάσει γύρω στα 4-4,5 κιλά. Νομίζω πολύ καλά. και εντύπωση μου κάνει πως όταν κάνω καμία παρασπονδία δεν παίρνω τα κιλά μου πίσω! Αντε καλή υπομονή σε όλες!
http://www.ticker.7910.org/wa__76__0...91ciB0ZXh0.gif
-
μ'αυτά και μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα μου φαίνεται θα στρωθώ και θα την ξαναρχίσω την κυκλική....όλες ξεφουσκώσατε, εγώ δεν άντεξα η βλαμμένη πάνω από 4 μέρες ώσπου να ξεφουσκώσω και γω και να πάρω θάρρος.
-
bomo εμενα παντως μου παει....
με το θεμα του αλκοολ τα χαλαω λιγο γιατι 1-2 φορες την εβδομαδα θα βγω αλλα δεν βλεπω να παιρνω τπτ...
δεν την βρησκω καθολου δυσκολη...