εμενα γωνιες καλες κανει στα 50...μετα εκοψε...αλλα εφτιαξε ο :cul:....
ελα ντε!τι τραβαμε!:bigsmile:
Printable View
εμενα γωνιες καλες κανει στα 50...μετα εκοψε...αλλα εφτιαξε ο :cul:....
ελα ντε!τι τραβαμε!:bigsmile:
παντως μπραβο σου που το καταφερες abs... Ι'll be watching u! :P
χαχαχα...εδω θα ειμαι!αντε να δουμε!!!και εσυ keep going girl!:starhit:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω
Μαρίνα καλύτερα ψάξε εδω-> http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1063&page=60
αχ ευχαριστω πολυ ciciliana
σημερα ειμαι κρυωμενη και ποναει ο λαιμος μου,στη δουλεια ολα χαλια+τσακωθηκα και με τον προισταμενο,κρυωνω ενω ολοι ζεσταινονται και γεινικα τα νευρα μου τα εχουν παιξει....
επισης εχω να παω τουαλετα απο το Σαββατο και ειμαι πολυ πρησμενη+αδιαθετη...
μαλλον ξεκινησε η επιδραση της πανσεληνου,τι να πω....
σημερα:
~1 ΠΟΤ ΓΑΛΑ 1,5%+ ΚΕΙΚ ΒΡΩΜΗΣ+1ΚΛΓ ΜΑΡΜΕΛ ΛΑΙΤ 215
~1 ΜΗΛΟ,1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ 240
~ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ 380
~2 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΒΡΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ,1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ,1 Φ.Μ.ΨΩΜΙ,50ΓΡ ΦΕΤΑ ΛΑΙΤ 510
ΟΛΑ:1345
ασκηση μηδεν προς το παρον...
+τελικα εχω δεκατα προς πυρετο...37,6
9 το πολυ θελω ηδη να κοιμαμαι................
περαστικα ρε συ
καλημερα!τωρα ξυπνησα!ελιωσα στη δουλεια τοσες μερες,επιτελους ηρθε το τριημερο!
η συντηρηση πηγαινει τελεια!47,100 το πρωι χωρις ρουχα!θερμιδες 1400-1500 και λιγη ασκηση σπιτι ή περπατημα..
το προβλημα τωρα ειναι η χαλαρωση,ξερω οτι θελει περισσοτερη γυμναστικη αλλα δεν προλαβαινω+ειμαι κομματια...
αραγε επανερχεται το σωμα απο μονο του???????ελπιζω,σε 2 μηνες θα εχουμε καλοκαιρι!!!:starhit::punk::roll::punk::s tarhit:
Eλα γερα abs!!!Σου ταιριαζει γαντι η συντηρηση!!:thumbup:
καλημερα!!με 1800 θερμιδες χτες (μαζι με 3 ποτα το βραδυ) σημερα στο "επισημο" 47,100!αυριο το εντελως επισημο μιας και κλεινω αισιως τον πρωτο μηνα συντηρησης!!!αλλαγη τικερ καθε μηνα στον απολογισμο!λογικα τωρα θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα αν και μου εχει ανοιξει η ορεξη αλλα πλεον οι ποσοτητες και τα λιπη με μετρο!
ελπιζω να ξεκουνησω για περπατημα σημερα με τοοσο τελεια μερα και οχι μονο να την απολαμβανω απο το παραθυρο!
τα πας πολύ καλα, μπράβο σου :tumble:
ευχαριστω καραμελιτσα!!!νομιζω οτι θα παει καλα αυτη τη φορα το ολο θεμα!:starhit:
ετσι πιστευω κι εγω και αυτο βλέπω :yes: