ναι...αλλα με τα λαχανικα???? Εσεις την κανετε και πολυ καιρο βεβαια.....
Printable View
ναι...αλλα με τα λαχανικα???? Εσεις την κανετε και πολυ καιρο βεβαια.....
απο τα 147 πηγα 130 με βοηθεια διαιτολογου γνωστου,εκανα διαλειμμα και ξεκινησα ατκινς στα 130 και εφτασα 104 απο τον γεναρη μεχρι τωρα...επειδη ομως μου ελειπαν πολυ τα γιαουρτια εκανα μεταβολη σε dukan μερια εδω και δυο μερες.....χαχαχαχα
εγω που δεν εχω το βιβλιο πειραζει????λεω να το παρω μετα τις 15 ιουνιου που θα εχω χρονο...
χριστινα γιατι ετσι?μηπως εισαι αγχωμενη?
πρεπει να τρως γιατι θα πεσεις κατω.....δοκιμασε αν δεν μπορεις να φας να πιεις καποιο πρωτεινουχο ροφημα με γαλα....
μιγκ χαλια ολο τρωω χωρις σταματιμο....(απο τα επιτρεπομενα ευτυχως....)
για βραδυ εφαγα 1 μεριδα φρικασε λιγο κουνουπιδι ογκρατεν λιγο σολωμο καπνιστο 1 φετα τυρι και ενα ζελε!!!!:barfy:
ωχ......και νομιζα πως τα γιουρτακια κανουν και χαρηκα......
ε αφου τρως απο τα επιτρεπομενα ειναι οκ το θεμα αγαπη...Quote:
Originally posted by LaLuna
εγω που δεν εχω το βιβλιο πειραζει????λεω να το παρω μετα τις 15 ιουνιου που θα εχω χρονο...
πρεπει να τρως γιατι θα πεσεις κατω.....δοκιμασε αν δεν μπορεις να φας να πιεις καποιο πρωτεινουχο ροφημα με γαλα....
για βραδυ εφαγα 1 μεριδα φρικασε λιγο κουνουπιδι ογκρατεν λιγο σολωμο καπνιστο 1 φετα τυρι και ενα ζελε!!!!:barfy:
ο ατκινς επιτρεπει δυο κουταλιες της σουπας γιαουρτι..αστα...δεν αντεξα και αλλαξοπιστησα....Quote:
Originally posted by mamadyo
ωχ......και νομιζα πως τα γιουρτακια κανουν και χαρηκα......
καλα και η Ducan καλη λενε ειναι...'βασιλικη!':grin::grin::grin:
xaxaxaxa κοιτα και με την ατκινς δεν ετρωγα πολλα λιπη και τετοια..απαχο κρεας ετρωγα οποτε και με την dukan το ιδιο προγραμμα κανω απλα τρωω και γιαουρτι τωρα και τα πιτουρα βρωμης..τιποτα παραπανω...
καλα εκανες....και εγω δοκιμαστικα την κανω....θα δω πως θα εξελιχτει. Το θεμα ειναι να χασουμε τα βρωμοκιλα......
δεν ειμαι καθολου αγχωμενη !! ουτε δουλειες εχω κ δεν προλαβαινω να φαω,ουτε εχω βαρεθει να τρωω τα ιδια κ τα ιδια...Quote:
Originally posted by LaLuna
Απλα δε νιωθω καθολου πεινα !!!
σημερα πχ εχω φαει 3 πηρουνιες χορτα,1/2 τσιπουρα πολυ μικρη,και εναν σολωμο σε νερο τον οποιο παραλιγο να κανω εμετο αλλα κρατηθηκα. και νιωθω πολυ χορτατη !!!
Ηδη ειμαι πολυ εξαντλημενη κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου,αλλα δεν μπορω και να τρωω με το ζορι,θα κανω εμετο...
μηπως να παρεις καποια βιταμινη?Quote:
Originally posted by christina gavraki
Απλα δε νιωθω καθολου πεινα !!!
σημερα πχ εχω φαει 3 πηρουνιες χορτα,1/2 τσιπουρα πολυ μικρη,και εναν σολωμο σε νερο τον οποιο παραλιγο να κανω εμετο αλλα κρατηθηκα. και νιωθω πολυ χορτατη !!!
Ηδη ειμαι πολυ εξαντλημενη κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου,αλλα δεν μπορω και να τρωω με το ζορι,θα κανω εμετο...
βρε παιδακια!!!μην κολλατε!!!ο καλος κυριος ατκινς απαγορευσε τα γιαουρτακια διοτι για καποιους ειναι δυσκολο να συμβουλευονται συνεχως υδατανθρακομετρητη οποτε απαγορευσε ολες τις τροφες που εχουν πολλους υδατανθρακες.
αν ομως καποιος ελεγχει και μενει κατω απο τους 20 μπορει να τρωει οτι θελει....οποτε απολευστε....υπευθυνα:)
ασε βρε μιγκ εχω ξεφυγει κατα πολυ σε θερμιδες....
βρε χριστινα μηπως να πας σε κανα γιατρο?ποσο καιρο το εχεις αυτο?εισαι σε διαιτα ηδη?
διαβασα στο βιβλιο....στη φαση της ενεργοποιησης απαγορευει το γαλα και το γιαουρτι.....κλαψ......
οποτε ετρωγα γιαουρτι με κολλαγε γ.....και ας μην ξεπερνουσα τους 20...για να δουμε τωρα διαφορα...χριστινα κοιταξε το...