Quote:
Originally posted by Maria Hope
πρεπει να μαθω να τρωω σωστα και να χορταινει το ματι μου!!!!!!!!!!ηδη εχω ξεκινησει διατροφη, βαζω τις μεριδες που πρεπει ακομα και αν το ματι μου δεν ικανοποιειται!!!!θα δουμε....τζενη εχεις δικιο οτι δεν μπηκαμε για πλακα στο χειρουργειο για αυτο και ειπα στον εαυτο μου οτι πρεπει να συνετιστει!!!!
αγγελουδακι μου για αρχη μου εχει πει ο γιατρος καποιες τροφες θα με ενοχλουν....αλλα αργοτερα θα συνηθησει το στομσχι και θα τισ δεχτει παλι...μεχρι τοτε απλα υπομονη.....ισως να εχω καουρες και επειδη το παρακανω!!!!!!!!!!!αλλα ειπαμε αυτα τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α� �ο εδω και περα θα συνετιστω και θα κανω οτι κ οσο πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαράκι μου, πάρε ένα παιδικό μικρό πιατάκι και βάζε εκεί μέσα τις μερίδες σου. Θα ξεγελιέτε το μάτι με το ότι το πιάτο είναι γεμάτο. Εγώ σπίτι που το κάνω αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου η ποσότητα ενώ όταν πάμε κάπου που έχω κανονικό μέγεθος πιάτο και καν δεν λερώνετε ουτε το μισό, νιώθω κάπως παράξενα!!! Δοκίμασέ το!!! Εγώ πήρα ένα πιατάκι του Mcqween ξέβαθο μικρό και ένα με τις πριγκίπισσες λίγο πιο βαθουλό!!!