το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
το σιγουρο ειναι οτι ειναι τα φιλαρακια σου που ποσταρουν..τωρα ενας-ενας, ολοι μαζι, μικρη σημασια εχει. να προσεχεις με ποιους μιλα ςκαι σε ποιους δινεις την διευθυνση σου γιατι το νετ ειναι γεματο απο καμμενους σαν τα φιλαρακια σου και θα περνας τα ιδια....
αφου \'σωστα\" σταματα τοεδω εσυ, κι ασε να ρωτανε και να απαντανε μονοι τους...θα περασει ετσι κι αυτη η νυχτα και δεν θα χρειαστει να αντιμετωπισουν την μοναξια τους και τις υποτροπες τους..Quote:
Originally posted by lightbluepath
Σωστά Ρεμ και τη μαλακία τους μαζί.
Χμμ... ενδιαφέρον... ο γνωστός α\' πληθυντικός;... Θε μου, έχει γούστο;... :D ...Quote:
Originally posted by chaostheoryisthesolution
Δεν σε βρίζω. Δέν θέλω να σε θίξω. Καταλαβαίνω σιγα σιγά πως έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς, ασχετο με την πάθηση σου. Πρέπει να κάνεις λίγο κράτη όμως γιατί όσο και να καταλαβαίνουμε πως έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή η υπομνή χάνεται και στο τέλος θα καταλήξεις να βρίζεσαι με όλους εδω μέσα. Καλύτερα να το σταματήσουμε εδώ. Να πούμε όλοι ένα συγγνώμη και να ανοίξουμε άλλα θέματα οπυ θα περιγράφουμε τα προβλήματα μας. Όχι να τσακωνόμαστε για τα ποιός είναι τρελός και ποιός όχι. Απο τη στιγμή που ασχολούμαστε με αυτό το site, ΟΛΟΙ μας έχουμε μια μορφη τρέλας δυστηχώς.
Για κακή σου τύχη, ΣΑΦΩΣ και η συμπεριφορά της έχει σχέση με την πάθησή της. Έχεις ψύχωση και δε γνωρίζεις κάτι τέτοιο ωρέ;... δε πειράζει, το μαθαίνεις τώρα.
Επίσης, κάτι άλλο που δε σου έχουν μάθει σωστά, είναι πως δεν είναι όλες οι \'τρέλλες\' ίδιες... μάλιστα...
Τελικά ρε Λάίτ, δε μπορώ να καταλάβω γιατί καταλαβαίνεις μόνο αυτά που λένε ορισμένοι και όχι όλοι... το λέει καθαρά... ένα λουλούδι, γιατί όχι;...Quote:
Ρε Δώρα, εδώ μιλάμε σοβαρά! :@Quote:
Originally posted by dora-agxos
ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!
Quote:
Originally posted by FreakOut
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης. :P
:pp:p:p:p
Ε που να το πιάσω με τη μία ρε yellow, κάτσε, θέλει και σκέψη.Quote:
Originally posted by TheYellowLemonTree
Τελικά ρε Λάίτ, δε μπορώ να καταλάβω γιατί καταλαβαίνεις μόνο αυτά που λένε ορισμένοι και όχι όλοι... το λέει καθαρά... ένα λουλούδι, γιατί όχι;...
Δλδ Λάϊτ, ο λόγος που δε το νομίζεις είναι επειδή δε βάζει τόνους;... κοίτα να δεις, μιας και γενικά ξεφτιλίστηκε ο χώρος από τον συγκεκριμένο χρήστη, να σου θυμίσω ως ευγενική προσφορά το τί σου έγραψε σήμερα...Quote:
Βρε Δώρα ότι ξέρεις πες να μας λυθεί η απορία στείλτο σε u2u.... Aααααααααααααααα ο κρίνος λες ότι είναι; Δεν νομίζω δεν βάζει τόνους αυτός.Quote:
Originally posted by dora-agxos
Κ εγω σοβαρα μιλαω..δεν εχω αποδειξεις κ τα λεω ασυναρτητα..
οποιος με επιασε με επιασε!
Και για να ξηγιόμαστε, υποθετικά μιλώντας πάντα έ;...
Βρε yellow, δεν ταιριάζει το στυλ καθόλου πάω για ύπνο καληνύχτα