Για πες μου γιατί κάπου το έχασα... Νομίζω για το αν κάποιοι εδώ μέσα θέλουν οι ίδιοι να έχουν προβλήματα; Ή για τους γιατρούς και τη χρησιμότητά τους;
Printable View
Για πες μου γιατί κάπου το έχασα... Νομίζω για το αν κάποιοι εδώ μέσα θέλουν οι ίδιοι να έχουν προβλήματα; Ή για τους γιατρούς και τη χρησιμότητά τους;
καλλο στον εγκεφαλο εχεις? νομιζεις οτι γι αυτο διαφωνουν ολοι μαζι σου? τελειως ατοπο! αφου ουτε εγω το υποστηριζω! manthes τι πινεις και δε μας δινεις (καλυτερα που δε μας το δινεις γιατι αν καταντουσαμε σαν κι εσενα θα ηταν ολεθριο).
εσυ συνεχισε τον υπνο σου νομιζοντας οτι διαφωνουμε σε αυτο με εσενα. αρχιζω σοβαρα να πιστευω οτι εχεις προβλημα στην επεξεργασια.
ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ;
Απο οτι καταλαβαίνω λοιπον θεωρείτε οι περισσότεροι οτι πρέπει να πηγαίνουν στον γιατρό , οσοι έχουν σοβαρό πρόβλημα .Quote:
Originally posted by Flamenco
ο γιατρός/ψυχολόγος αντί να βοηθήσει σε κάνει χειρότερα στο 90% των περιπτώσεων. Πρέπει με νύχια και με δόντια να προσπαθήσεις να το αποβάλλεις μόνος σου και να δώσεις στον εαυτό σου αρκετό χρόνο.
Και είναι γενικά προτιμότερο να προσπαθείς μόνος σου για να λύσεις τα ψυχολογικά σου . Σωστά ?
Ισως και η υπερβολική ενασχόληση με αυτά να μην είναι καλή ιδέα . Τι λέτε ?
οχι καμια σχεση. απλα ο manthes εκανε ενα ποστ κατηγοροντας ολους χωρις να τους ξερει οτι ζητησαν βοηθεια ψυχιατρου χωρις να εχουν δοκιμασει να τα λυσουν μονοι τους τα προβληματα τους και το κανε με πολυ επιθετικο και ασχημο τροπο. στην πορεια το αλλαξε και ελεγε \'\'μα ποτε κατηγορησα εγω κανεναν, εγω απλα ρωτησα αν δοκιμασατε να λυσετε μονοι σας τα προβληματα σας.\'\'Quote:
αλλα ο μανθες που να το καταλαβει, ακομα κοιμαται περιμενοντας να δει φορμουλα 1.
Μιλάμε πάντα, ελπίζω, για γιατρούς.
Συμφωνώ ότι δεν θα πας στον γιατρό γιατί τσακώθηκες με τον γκόμενο.
Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
ΡΕ ΑΡΧΙΠΑΛΙΑΤΣΕ, σου χω πει οτι εδω ειναι δημοσιος χωρος συζητησης οπου ολοι μνπορουν να απαντανε, αν θες να πεις κατι και να απαντησει μονο ενας τοτε παρ τον τηλεφωνο! με βαζεις συνεχεια και γραφω τα ιδια.Quote:
Originally posted by MANTHES
ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ;
:lol:
-----------------------------------------------------------------------------------
τωρα αν πω οτι αυτη η κουβέντα κατάντησε ... mobious strip
θα μου πέιτε τράβα στον ψυχίατρο λόγω ... \"μαθηματικής παράκρουσης\" ? lol
(λέω εγω .. !)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥΣΠΙΔΙ Ή ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝQuote:
Originally posted by Θεοφανία
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
τι εγινε MANTH-ΟΥΛΗ ΜΟΥ? ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ? Νομιζα πως εγω ημουν αυτος που θυμωνα!
Quote:
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;
καλα αγορι μου ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ? Τραβα σε κανα ΠΙΚΠΑ να τους πεις ποσο ultra-καραγκιοζαράς εισαι!!! δεν ειπα οτι κατηγορησες ολους οσους ζητανε τη βοηθεια τη βοηθεια των γιατρων, ειπα οτι χωρις να ξερεις κανεναν κατηγορησες οτι ολοι εχουν παει στο γιατρο με δεδομενο οτι δεν εχουν δοκιμασει ποτε να λυσουν μονοι τους τα προβληματα τους.
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕ!!!!!
Το θέμα σχετικά με την χρησιμότητα των γιατρών είχε ξανασυζητηθεί στο συγκεκριμένο thread καμμιά 30αριά σελίδες πιο πίσω. Το καλύτερο πάντα είναι να προσπαθήσεις να το λύσεις μόνος σου το πρόβλημα. Οι ψυχολόγοι και οι γιατροί το μόνο που πετυχαίνουν (εσκεμμένα ή μη) είναι να διογκώνουν το πρόβλημα στο μυαλό σου. Τις περισσότερες φορές σε κάνουν εγωιστή, εξαρτημένο και προβληματικό. Για αυτό κανένας τελικά δεν ξεπερνάει κανένα πρόβλημα.
Ο πιο βασικός παράγοντας για τη θεραπεία είναι το περιβάλλον που βρίσκεσαι την περίοδο που προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις. Κι όπως είπε και η Κλειώ να μην ασχολείσαι και του δίνεις τόση σημασία.
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ Ε; ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ
( Βρε παιδιά μαλώνετε τόσες σελίδες . Δεν βαρεθήκατε ? )
Και εγω μόνη μου προσπαθουσα να λύσω τα προβλήματα που είχα . Κακή σχέση με την μητέρα μου ανέκαθεν και θάνατος του πατέρα . Σκέφτομαι όμως οτι , πολλά μηνύματα απο την μητέρα μου έχουν περάσει στο ασυνείδητο και είναι δύσκολο να τα εντοπίσω . Για παράδειγμα μπορεί να έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και να είμαι συναισθηματικά ασταθής γιατι ποτέ δεν είχα κάποιον να με στηρίξει και να επιβεβαιώσει τις επιλογές μου . Γιατί δεν είχα την αποδοχή και την συναισθηματική στήριξη της μάνας μου . Ο γιατρός ίσως να είχε βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .Quote:
Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
Απο την άλλη , όπως έγραψε και μια κοπέλα σε ένα άλλο θέμα , ίσως είναι καλύτερα να μην τα πολυσκέφτεσαι και είναι προτιμότερο να βγαίνεις έξω και να αποκτάς νέες εμπειρίες .
ΜΑΝΤΗΕΣ αυριο εχεις οντισιον με τον σπαθαρη, τραβα κοιμησου γιατι αυριο θα παιξεις τον καραγκιοζη και σε θελω φρεσκο φρεσκο!
οσο για το που στηριζω αυτο που λεω? ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΡΧΙ-ΥΠΕΡ-ΣΟΥΠΕΡ-ΟΥΛΤΡΑ-ΜΟΥΦΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!!:
τι εχεις να πεις τωρα καραγκιοζακο? πηρες ή δεν πηρες δεδομενο οτι κανεις δεν εχει μαθει να στηριζεται στον εαυτο του και απευθυνθηκε στους γιατρους? εχεις κι αλλα ποστ αλλα βαριεμαι να καθομαι να ψαχνω.Quote:
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ; ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ
Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που δεν έχει θέματα. Στο καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον να έχεις μεγαλώσει, κάτι θα σου έχει μείνει. Δεν μιλάω για νόσο, αλλά για τα καθημερινά ψυχολογικά που μας βασανίζουν. Ένας θάνατος είναι απ\' τα χειρότερα που μπορεί να σου συμβούν, αλλά πιστεύω ότι αν σε τέτοια φάση πάει κάποιος σε γιατρό το έχει χάσει το παιχνίδι γιατί θα μάθει να λειτουργεί με ψυχολογικές πατερίτσες.
Επιμένω ότι αν κάποιος δεν έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα, μόνο σε ΄μεγαλύτερα προ΄βλήματα μπορεί να μπει αν διαλέξει την εύκολη οδό των φαρμάκων
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΡΩΤΑΩ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ʼστο καλύτερα για το ασυνείδητο Κλειώ, θα βρεθείς χωρίς λόγο να έχεις κι άλλα \"προβλήματα\" προς αντιμετώπιση που δεν είχες σκεφτεί ποτέ . Η θεωρία με το ασυνείδητο είναι απλά μια πανέξυπνη εφεύρεση στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να σε κάνουν εξαρτημένη. Τίποτα περισσότερο. Ακόμα και στη σπάνια περίπτωση που δεν το θέλουν αρχικά, το ίδιο πετυχαίνουν.Quote:
Originally posted by Kleiw
( Βρε παιδιά μαλώνετε τόσες σελίδες . Δεν βαρεθήκατε ? )
Και εγω μόνη μου προσπαθουσα να λύσω τα προβλήματα που είχα . Κακή σχέση με την μητέρα μου ανέκαθεν και θάνατος του πατέρα . Σκέφτομαι όμως οτι , πολλά μηνύματα απο την μητέρα μου έχουν περάσει στο ασυνείδητο και είναι δύσκολο να τα εντοπίσω . Για παράδειγμα μπορεί να έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και να είμαι συναισθηματικά ασταθής γιατι ποτέ δεν είχα κάποιον να με στηρίξει και να επιβεβαιώσει τις επιλογές μου . Γιατί δεν είχα την αποδοχή και την συναισθηματική στήριξη της μάνας μου . Ο γιατρός ίσως να είχε βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .Quote:
Απο την άλλη , όπως έγραψε και μια κοπέλα σε ένα άλλο θέμα , ίσως είναι καλύτερα να μην τα πολυσκέφτεσαι και είναι προτιμότερο να βγαίνεις έξω και να αποκτάς νέες εμπειρίες .
Κι όσον αφορά την κοπέλα που αναφέρεις στο τέλος, θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί της.
αυτο ισως ειναι το μοναδικο στο οποιο συμφωνω μαζι σου, θ αρχισω να πιστευω οτι εισαι ευλογια σε λιγο που ηρθες στο φορουμQuote:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
πιο μουφα δικαιολογια δεν εχω δει. με τη λογικη αυτη μπορεις να κανεις οποιαδηποτε ερωτηση οσο προσβλητικη κι αν ειναι και να το δικαιολογεις παντα ως μια ερωτηση.Quote:
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΡΩΤΑΩ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ.
δε χρειαζετε να ψαξω τα αλλα ποστ, ξερω σε ποιους και με ποια λογικη και διαθεση το εγραψες και κατα ποσο τους ηξερες αυτους στους οποιους τα εγραψες.
AΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...
Να ρωτησω κάτι?
Κουραστήκατε καθόλου?
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
:P
(Αλλα εντάξει συνεχίστε αν σας αρέσει. Θα πάω σε άλλο θέμα. )
ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑQuote:
Ρε susperia αφού σου το είπε ξεκάθαρα ότι περνάει την ώρα του με το forum τι νόημα έχει να προσπαθείς ακόμα...
εγω μπορω να καταλαβω το προφανες απο αυτα που γραφει καποιος. Αν πχ καποιος κατηγορησει καποιον για κατι τοτε σιγουρα δεν μπορει να εννοει οτι συμφωνει με αυτα που γραφει ο καποιος, αυτο δεν ειναι προφανες? τωρα αν εσυ εχεις δημιουργησει αλλο κωδικα επικοινωνιας και η ερωτηση σημαινει απαντηση, η κατηγορια ευχη, και οι λεξεις αποκτουν καινουρια σημασια τοτε πες το και σε μας να μην ταλαιπωρουμαστε τσαμπα με το να αποκρυπτογραφουμε αυτα που εννοεις εσυ.Quote:
AΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
μπορει να μην το εξηγησα εγω καλα (βλεπεις εγω μπορω να παραδεχτω και κατι σε αντιθεση με καποιους-καποιους). να σου πω την αληθεια με τον τροπο που το εγραψες μπορει ειτε να απευθυνοσουνα σε συγκεκριμενα ατομα οποτε ισχυει αυτο που εγραψα στο προηγουμενο ποστ οτι εχεις αδικο αφου δεν τα ξερεις τα συγκεκριμενα ατομα, ειτε μπορει να εκανες γενικευση για οποιονδηποτε οποτε ισχυει και παλι το ιδιο και χειροτερα. παντως σε καθε περιπτωση εχεις αδικο οπως βλεπεις.Quote:
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Δε θα διαφωνήσω...Quote:
ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑQuote:
ΤΟ ΠΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ;
ΛΕΣ τωρα αν εσυ εχεις δημιουργησει αλλο κωδικα επικοινωνιας και η ερωτηση σημαινει απαντηση. ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΠΩΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΕΝΩ ΕΣΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ
και σε ειδαμε με τι ωραια διαθεση ξεκινησες να μαθεις αυτα τα πραματα. θα μπορουσα να παραθεσω προηγουμενα δικα σου ποστ που αναιρουν την παραπανω διαθεση σου για μαθηση αλλα κοιτα πρωτα να ξεμπλεξεις με το προηγουμενο ποστ και μετα μπορει να σε κανω ρομπα και με τ αλλα.Quote:
ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
flamenco μην εισαι τοσο σιγουρος οτι οτι εχει γραψει ο manthes αφορα μονο εμενα, εχει παρει πολλους η μπαλα με τα λεγομενα του του. θα μπορουσες να το δεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα τοσες που μαζευτηκαν θα διαβαζεις ολο βραδυ οποτε ασ το. οσο για το ποιος κανει χαβαλε, σ ευχαριστω manthes για τις στιγμες γελιου που μου χαριζεις!!!
Το θέμα είναι αν θέλετε να μαλώνετε για να περνάτε την ώρα σας, ανοίξτε κανά thread \"Fight club\" και να μπαίνει όποιος θέλει να πλακωθεί ή να περνάει την ώρα του. Τι σας φταίει η (κάθε) κοπέλα που άνοιξε το thread; Αγγίζει τα όρια του spam η κατάσταση.
Εγώ δεν θα μπω στην αντιπαράθεση..Αλλα εχω διαπιστώσει κάτι...Οι τελευταιες σελίδες σε αυτο το thread όπως και σε άλλα ειναι εκτός θεματος...Αντι ο αντμιν να τα διαγράψει τα αφήνει..Μήπως έτσι τον ενδιαφερει που γινονται κλικ στην ιστοσελίδα?
ΠΙΠΕΡΙ. ΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
Πραγματικά σε ευχαριστώ....Quote:
YΓ. Kassi είσαι απίστευτη! Εύχομαι το μυαλό σου να δουλεύει πάντα με χιλιάδες στροφές, όπως τώρα.
Ε χεχε..Σωστή παρατήρηση Θεοφανία.....Quote:
Δεν σε κατηγορώ, απλά διακρίνω μια πικρία σε σχέση με ανθρώπους που έχουν \"πρόβλημα\" και δεν δέχονται τη βοήθεια άλλου εκτός του γιατρού. Συγνώμη αλλά αυτή την αίσθηση μου άφησες.
Δικά σου λόγια
\"ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ\"
Να απαντήσω Manthes πιστεύοντας ότι οι θέσεις σου εκπροσωπούν ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων εκτός σάιτ.......Ο γιατρός είναι ο μόνος ειδικός που μπορεί να θεραπεύσει τις συγκεκριμένες διαταραχές...Ο μόνος που έχει εκπαιδευθεί να σε βλέπει αντικειμενικά....Εσύ και η καλή σου θέληση να βοηθήσεις δεν είναι η ιδανική συνταγή......Συνήθως όταν είμαστε σε μία σχέση βοηθάμε περιμένοντας να πάρουμε κάτι ή βάσει δικού μας οφέλους κυρίως και όχι του άλλου....Γιατί αν για παράδειγμα η σχέση σου βοηθιόταν περισσότερο με κάποιον άλλο χαρακτήρα από το δικό σου ή μένοντας εν τέλει μόνη της αυτό δεν νομίζω να σου ήταν ευχάριστο για να το προτείνεις.Συνήθως θέλουμε να αλλάξουμε τους γύρω μας όχι εξυπηρετώντας δικό τους καλό αλλά φτιάχνοντάς τους κατά τα ελέη μας...Αυτό θεωρούμε ως βοήθεια...Και αυτό που λες ότι εγώ δέχομαι να σχετιστώ με κάποια με ψυχολογικά αρκεί να το παλέψει να αλλάξει.....Αν θέλει θα αλλάξει γιατί ίσως την εμπνέεις και δυναμώσει στην πορεία της θεραπείας της αλλά δεν της κλείνεις από πριν συμβόλαιο\"Μου αρέσεις αλλά για να τα φτιάξουμε θεράπευσε τη διαταραχή σου\".....Για παράδειγμα:Τις διαταραχές προσωπικότητας κάνουν ψυχίατροι να τις αλλάξουν χρόνια και θα αλλάξει κάποιος για την σχέση του σε ένα μήνα;;Αν θέλει αλλάζει για το δικό του καλό και βοηθάει και εσένα να επενδύσεις συναισθηματικά......Αλλιώς τα υπόλοιπα είναι φρούδες ελπίδες...Ελπίζω να έγινα κατανοητή...
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ʼτομο που σχετιζόμουν μου είχε ανακοινώσει ότι ήταν σε θεραπεία....Πολύ θα ήθελα να τον βοηθήσω να αλλάξει για να τον έχω δίπλα μου......Αλλά αυτός επέλεξε να φύγει...Ήταν πιθανώς δικό του άλυτο αλλά εγώ δεν μπορούσα να επέμβω σε αυτό.......Η απόφασή ήταν δική του......Αν θελήσει αυτός και μόνο αυτός να βελτιώσει τις σχέσεις του θα πρέπει να αλλάξει.....
Quote:
Κόλλησα εδώ γιατί είδα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που άσχετα αν έχουν \"πρόβλημα\" ή όχι, είναι σκεπτόμενοι και μπορούν να ανταλάξουν απόψεις μεταξύ τους γι\' αυτό που απασχολεί όλους μας: τον εαυτό μας. Με φρικάρει ο ρατσισμός του είσαι ή δεν είσαι καλά, αν πάίρνεις φάρμακα, ή αν έχεις πάει σε γιατρους, μην επαναλαμβάνομαι.
Απ\' την άλλη χαλιέμαι πολύ που σήμερα έχει πέσει το επίπεδο και φεύγουν όλοι απ\' τον στόχο τους.
Δεν κάνω την έξυπνη, αλλά είναι δύσκολο να βρεις μια τόσο σοβαρή δουλειά στο διαδίκτυο- Πράγματι..Συμφωνώ σε αυτό..Πιστεύω ότι πολλοί από εδώ μεταφέρουν τα λόγια ψυχοθεραπευτών τους και αντί κάποιοι να τους γελοιοποιούν ωφέλιμο θα ήταν να αρπάζουν και κανένα σχόλιο για να κοιτάζουν πιο καθαρά τον δικό τους εαυτό.... και να την γελιοποιούμε με τον τρόπο μας.
καταρχην οι ψυχολογικες διαταραχες αποτελουν μια μεγαλη γκαμα με ποικιλα συμπτωματα, απο μικροκολληματα στη σκεψη του ασθενη μεχρι σοβαρες ψυχοσωματικες δυσλειτουργιες που τον καθιστουν σχεδον αχρηστο χωρις θεραπεια. Οι περισσοτεροι ανθρωποι που δεν εχουν αντιμετωπισει κατι τετοιο δεν εχουν ιδεα απο αυτες τις διαταραχες, οποτε με το που ακουν τις λεξεις \'\'ψυχιατρο\'\', \'\'ψυχολογικα προβληματα\'\', \'\'ψυχοσωματικα\'\' αμεσως σκεφτονται συμφωνα με την εμπειρια τους τις δυσκολες στιγμες και περιοδους της ζωης τους, τις στιγμες που αισθανονταν αδυναμοι και λυπημενοι λογω καποιου γεγονοτος ή λογω της ζωης που ζουσαν, και εχουν αυτο στο νου τους μονο ως \'\'ψυχολογικα προβληματα\'\'. Νομιζουν λοιπον οτι καποιος παει στον ψυχιατρο και παιρνει φαρμακα λογω της αδυναμιας του χαρακτηρα να αντιμετωπισει προβληματα που μπορει να αντιμετωπισει ολος ο κοσμος στη ζωη του, οπως πχ ενας χωρισμος ή η απωλεια ενος προσωπου. Δεν καταλαβαινουν οτι (η συντριπτικη πλειοψηφια) πηγαινει στον ψυχιατρο και παιρνει φαρμακα επειδη η διαταραχη που τους βασανιζει εχει να κανει με συμπτωματα ψυχοσωματικα τις περισσοτερες φορες που οι απλοι ανθρωποι δεν εχουν την παραμικρη υποψια πως ειναι να το εχεις. Εκει νομιζω οτι βρισκεται η αιτια των αντιπαραθεσεων αυτων που υποστηριζουν οτι τα ψυχολογικα προβληματα πρεπει να λυνονται χωρις τη βοηθεια ψυχιατρου, στο οτι εχουν υποψιν τους οτι ψυχολογικα προβληματα ισον δυσαρεσες στιγμες της ζωης, και δεν μπορουν να καταλαβουν τι μορφη μπορει να παρει μια ψυχολογικη διαταραχη, που μπορει να ειναι μεχρι και σωματοποιηση της.Quote:
Originally posted by Kassi
Ο γιατρός είναι ο μόνος ειδικός που μπορεί να θεραπεύσει τις συγκεκριμένες διαταραχές...Ο μόνος που έχει εκπαιδευθεί να σε βλέπει αντικειμενικά....Εσύ και η καλή σου θέληση να βοηθήσεις δεν είναι η ιδανική συνταγή
Quote:
EIΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
δεν παιζει αυτο που λες η διατυπωση κ τπ υφοςμετρανε
Quote:
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ
ρε ανθρωπε εχεις παρει χαμπαρι σε τι ειδους ατομα μιλας????σε ατομα που δεν \"χαιρουν\"εκτιμησης σου????ε απευθυνσου σε αυτα για οχι τιποτε αλλα θυμιζεις ουνουφριστικες επαναληψεις
δεν σε αφορα το θεμα η σχεση με τον ψυχιατρο ψαξε ενα θεμα:μα εχω παθει εξαρτηση κι ολο εσενανε ζητσω...με ροζ κσρδουλες κ μπαλονακια love απανω κ χεσε μας
δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα με φρικαρε ο manthes sit
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ; Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟQuote:
Originally posted by interappted
δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα με φρικαρε ο manthes sit