ααααααααααα οχι τα καταφερα οκ!!!! ευχαριστω πολυ!!!!
Printable View
ααααααααααα οχι τα καταφερα οκ!!!! ευχαριστω πολυ!!!!
Πρώτο μου ποστ εδώ. Γεια σας παιδιά.
Ζυγίστηκα σήμερα αλλά η καταραμένη ζυγαριά φτάνει μέχρι 140 κιλά. Πρέπει να είμαι γύρω στα 145 όμως. Θα σας ενημερώνω για την αδυνατιστική μου εξέλιξη κάθε Δευτέρα. Τα λέμε!
τεστ
Καλώς ήρθες nevermore!!Quote:
Originally posted by nevermore
Πρώτο μου ποστ εδώ. Γεια σας παιδιά.
Ζυγίστηκα σήμερα αλλά η καταραμένη ζυγαριά φτάνει μέχρι 140 κιλά. Πρέπει να είμαι γύρω στα 145 όμως. Θα σας ενημερώνω για την αδυνατιστική μου εξέλιξη κάθε Δευτέρα. Τα λέμε!
καλη αρχη nevermore μου ¨)
Καλή αρχή και κουράγιο nevermore, όλα μπορούμε να τα κάνουμε , να είσαι καλά και καλώς ήρθες :)
Καλως ηρθες nevermore :)
Καλη δυναμη στην προσπαθεια σου.
Τρίτη σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, αλλά δυστυχώς δε κουνήθηκε τίποτα :(
καλημερααααα
ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ χαρουμενη!!! επιτελους ειδα διψηφιο νουμερο στην ζυγαρια μου μετα απο 2 χρονια!!!
και ναι!! ειμαι 99.8!!!!!! μπορει να ειναι μονο 200 γραμμαρια κατω απο τα 100 αλλα και μονο που ειδα το 99 μπροστα,πεταξα!!!!
Μπράβο Ζωήτσα
και εις κατώτερα!!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
ζωητσα μου συγχαρητηρια και παλι, πας σουπερ..........
σας ευχαριστω :)
πρεπει να ξεκινησω ομως πιο συστηματικη γυμανστικη, προς το απρον απλως κανω 3 ωρες την βδομαδα λατιν χορο.. αλλα θελω να ξεκινησω κολυμβητηριο!!!! αν γινει και αυτο πιστευω θα εχω ακομη πιο καλα αποτελεσματα!
Για την ωρα, ζυγιστηκα χθες το πρωι και ειμαι στα 89 κιλακια...
χαλια η κατασταση...
προσπαθω να ακολουθησω τη διαιτα με το κοτοπουλο και το γιαουτι, για μια βδομαδα εστω... Αλλα δε μπορω κατα γραμμα.... Τωρα νεο ραντεβου μας την Κυριακη... κ ελπιζω να δω κατι λιγοτερο απο τα 89... γιατι εχει αρχισει να πεφτει το ηθικο μου, οσο σκεφτομαι παλι τα παλια.... Κια όοοοσο σκεφτομαι πως πριν 2 μηνες ημουν 84..... απογοητευομαι ακομα περισσοτερο απο τον εαυτο μου....
με θελετε ξανα στην παρεα σας;;;;ντρεπομαι νομιζω οτι μονο με την επαφη αυτη ισως μπορεσω να τα καταφερω.....
αλλαξα το τικερακι γιατι θελω να ξεκινησω ξανα σωστα και να βλεπω ποσα ειμαι ακριβως.ειμαι λιγο αχρηστη αλλα προσπαθω να μη με παρει απο κατω πολυ
mtsek85 ,dream ......
μην στεναχωριομαστεεεεε!!!
......και εγω απο την κυρια αποτυχια ερχομαι...χαχχαχα!!
δεν ηθελα να πω τα κιλα μου πριν τα ξανακατεβασω ομως τελικα ναι θα σας πω .....
ανεβηκα στα 89το προηγουμενο σκ και σημερα 87,5 κοβοντας μονο το βραδυνο και σε μια μονο βδομαδουλα!
Αντε να μην το βαζουμε κατω.... ελατε να βαλουμε τα δυνατα μας !!
Παιδιά κι εγώ εδώ είμαι, μη χολοσκάτε όλες προσπαθούμε προσπαθούμε, ε θα έχουμε και αποτυχίες.
Εχω από το τέλος Αυγούστου που δε χάνω γραμμάριο, και είμαι μια πάνω μια κάτω, τι να γίνει
θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο.
Και να ξεφύγουμε λίγο δε χάλασε ο κόσμος, dream δεν είμαστε άχρηστες, mtsek δεν απογοητευόμαστε,
depon δε το βάζουμε κάτω!
Θα τα καταφέρουμε κορίτσια
Quote:
Originally posted by zwhtsa
καλημερααααα
ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ χαρουμενη!!! επιτελους ειδα διψηφιο νουμερο στην ζυγαρια μου μετα απο 2 χρονια!!!
και ναι!! ειμαι 99.8!!!!!! μπορει να ειναι μονο 200 γραμμαρια κατω απο τα 100 αλλα και μονο που ειδα το 99 μπροστα,πεταξα!!!!
http://smileys.on-my-web.com/reposit...oticon-006.gifhttp://srmz.net/style_emoticons/default/bravo.gifhttp://blacklabradortygo.punt.nl/upl...n-clapping.gif
WELCOME TO
http://www.the99club.co.uk/jpg99%20c...Xmas%20hat.jpg
καλημέρα και από εμένα!
Μπράβο σε όλες και σε όλους για τις μικρές και τις μεγάλες απώλειες!
Εγώ είμαι στα μείον τριακόσια!!
Αντε.. Αρχικός στόχος το 6.. μπροστά και νομίζω ότι είναι ..κοντά! Μέχρι τα Χριστούγεννα ίσως!
Το κακό είναι ότι έχω παρουσιάσει ένα πόνο στα γόνατα και δεν μπορώ να περπατάω κάθε μέρα....
Anyway, καλή συνέχεια to all of us..! :)
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wESATKn/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
[/url]
συγχαρητηρια παιδια και ειδικα στη ζωη!!! ειναι τρομερο συναισθημα να ξεφευγεις απο τα ιδια σου τα κιλα ετσι? αχ αντε παμε γεραααααααααααααααααααα
σημερα 19 / 11 και μετα το περας της λαχανοσουπας: 90.9 κιλα. οχι 91. 90.9 :D αντε και στα 89.9 μου ευχομαι. σε μια βδομαδα κ μετα απο ελευθερη διατροφη τα λεμε αν κ θα αδιαθετησω οπου ναναι κ δε θα γυμναζομαι...οποτε δε το κοβω να χασω τιποτα
zwhtsa, συγχαρητήρια!!! Να' σαι πάντα χαρούμενη κι ευχαριστημένη γιατί κόπιασες γι αυτό το αποτέλεσμα και σου αξίζει.
eimai 72 kai 8elw na ftaso ta 50
δεν ειναι κανονικα η ημερα μου σημερα για ζηγισμα, αλλα απο περιέργια ανεβηκ.α...
Ας μου εξηγησει καποιος, για ενω εδω και 10 μερες έχω κοψει τα περιτά, εχω μεπι σε καλο προγραμμα διατροφής, παω gym, πινω πολυ νερο.... Η ζυγαρια μου απο 89 με εδειξε 90,5... Τι γινεται???????????? απογοητευση...
σνιφ σνιφ...
Μη στενοχωριέσαι mtsek πολλοί παράγοντες μπορούν να κάνουν παροδικές διακυμάνσεις στο βάρος μας,
το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα, πχ. ο κύκλος μας με τις ορμόνες που εκρίνουμε ,
μπορεί να παιζει η ζυγαριά εως και 2 κιλά πάνω κάτω, το φαγητό μας, λίγο αλατισμένο περισσότερο να το φάμε,
νάτη η κατακράτηση, το πώς λειτουργούμε όσον αφορά τις κενώσεις, και άλλα πολλά.
Μην απογοητεύεσαι λοιπόν, αν προσπαθείς σίγουρα θα φανεί κάποια στιγμή η απωλεια.
Το ελπίζω lily μου..... Μεγαλη απογοητευση παντως,....
Θα δουμε, επισημα αποτελεσματα την Κυριακη.... και βλεπουμε μετα...
mtsek μου σιγουρα ηζυγαρια σου ειναι καλη?
στα ρουχα σου πως εισαι? νιωθεις πιο χαλαρα? εχεις ξεπριστει?
εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι και εχουν το ιδιο αποτελεσμα!!!!
Τα ρουχα μου ειναι περιοιυ στο ιδιο μοτιβο, αλλα ναι εχω ξεπριστει!!!
το πηρα αποφαση και ξεκινησα και παλι εδω και μια εβδομαδα. λοιπον, αν και ειχα ενα υπερφαγικο επεισοδιο (μονο 1!!!) εχασα δυο κιλακια!!!! μαλλον εφταιγε και η περιοδος. αλλα 7 μου μεινανε!!!! μακαρι να τα καταφερω... καλη επιτυχια σε ολους!!!!!
τυχερη εισαι δεν πρεπει να κανεις υπολογισμους! εχω δυο δικες μου που λενε 2-3 κιλα πανω καθεμια. ειχα ομως συνηθισει να ζυγιζομαι στης αδελφης μου που δειχνει ακριβως οσα και του διαιτολογου (προφανως τα σωστα). αντι ομως να πηγαινοφερνω τη ζυγαρια ή να ζυγιζομαι ντυμενη εκανα το εξης: ζυγιζομαι στη δικια μου αλλαα αφαιρω τη διαφορα που εχει με της αΔΕΛΦης. οποτε ξερω το πραγματικο μου βαρος... και τωρα σκεφτομαι και γελαω οτι παλια απεφευγα τις ζυγαριες οπως ο διαολος το λιβανι...Quote:
Originally posted by mtsek85
εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι και εχουν το ιδιο αποτελεσμα!!!!
Τα ρουχα μου ειναι περιοιυ στο ιδιο μοτιβο, αλλα ναι εχω ξεπριστει!!!
τερμα τα ψεμματα σε 4 μερες εχει εβδομαδιαιο ζυγισμα κ το κοβω να ειμαι πανω και οχι κατω. αρχιζω διατροφη αυστηροτατη απο αυριο το πρωι. ελπιζω να εχω γυρισει και απο το ταξιδι για να ζυγιστω
Ζυγισμα Παρασκευή 20/11/2009 (σε διαιτολόγο) 104,3 (-1,2kg σε δύο εβδομάδες)
Συνολική απώλεια σε 4 εβδομάδες 3,7kg (είμαι ευχαριστημένη)
Επόμενο ζύγισμα σε δύο εβδομάδες (και ο Θέος βοήθος...)
Καλή συνέχεια σε όλους και καλή εβδομάδα....
Καλημερα σε όλους σας!!!
Χθες, μετα από 10 μερες διατροφης και αρχισαμε και γυμναστηριο, ανεβηκα.... Και τι να δω.... Σαββατο με εδειχνε 88 και σημερα 90!!! Η απογοητευση μου δεν περιγραφεται... Αλλα δε σταματω.... Θα δουμε ποσο θα το κρατησω, αλλα δε σταματαω για την ωρα.... Εχω 6μηνη συνδρομη για το γυμναστηριο και ορεξη να βαλω επιτελους τα τζιν μου!!! Ισως επειδη περιμένω να αδ. σε μια βδομαδα να ειχα αυτο το αποτελεσμα....
Δεν αλλαζω το tickeraki μου, θα περιμένω μεχρι την αλλη βδομαδα...
Θα το δουμε την επομενη Κυριακή.. Καλη συνεχεια σε όλους...!!
mtsek85 μην κάνεις το λάθος να ζυγίζεσαι ανά δύο μέρες!!!!!
είναι καταστροφικό θα πέφτεις πάνω στις διακυμάνσεις βάρους θα απογοητευεσαι και θα το ριχνεις στο φαί στο εγγυώμαι!
Κάθε φορά που ζυγιζομαι στο τριημερο με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαι στο φαγητό!
Μια φορά την εβδομάδα θα ελέγχεις (ή μία το δεκαπενθήμερο) και ότι κάταφέρεις....
μην το βάζεις κάτω.
Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα να εχουμε! :)
Απωλεια εβδομαδας 3 κιλα.Σημερα στα 115 και συνεχιζω!!!!!
Καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας...
Φιλακια :)
Για την ωρα δε με εχει παρει απο κατω και συνεχιζω κανονικα....!!!
Απλα ειναι κριμα, να μη βλεπεις αποτελεσμα μετα απο τοοοοσο κοπο... :(
paidia eimai polu xaroumenih to savatokuriako efaga polla apagoreutika fagita opos gluka kai almira kai katafera na xaso tora eimai 71.4. xero einai mon liga gramaria alla ego ais8anomai eutixismeni.
euxaristo pou me akousate kai me stirizete.
και η μικροτερη απολεια, σου προσφερει μεγαλη χαρα!!!!! καλη συνεχεια valinor_9!!! Αντε και το 6.. φτανει!!!Quote:
Originally posted by valinor_9
paidia eimai polu xaroumenih to savatokuriako efaga polla apagoreutika fagita opos gluka kai almira kai katafera na xaso tora eimai 71.4. xero einai mon liga gramaria alla ego ais8anomai eutixismeni.
euxaristo pou me akousate kai me stirizete.
συγχαρητηρια παιδια! μτσεκ κουραγιο. μια απο τα ιδια. την πατησα κ ανεβηκα νωριτερα στη ζυγαρια κ μαλιστα αφου κ ειχα φαει το κατιτις μου κ εδειξε ενα kilo πανω.
δεν αλλαζω το τικερακι, ελπιζω να ειναι απτη περιοδο φουσκωμα. ελεος δηλαδη αν παχυνα απο μια παστα κ λιγο γυρο. βεβαια ειχα κανει την λαχανοσουπα πριν κ μου ειπαν οτι θα τα παρω τα κιλα.
αγωνιω να δω...ελπιζω να μη τα παρω. αγχωθηκα τοσο πολυ που χθες επειδη ηταν κλειστο το γυμναστηριο εκανα διαδρομο σπιτι!!! ναιιιι εβγαλα τις πετσετες αποπανω και τον χρησιμοποιησα :D ελπιζω να ξανακανω...η αρχη ειναι το πιο δυσκολο :D
ΜΤΣΕΚ μην ζυγίζεσαι κάθε μία ή δύο μέρες, εγώ τα ίδια έκανα απογοητευόμουν και τα παράταγα.
ΟΧΙ!!! ζύγισμα μόνο μία φορά την εβδομάδα και την ίδια ώρα...
μην απογοητεύεσαι συνέχισε κανονικά και όλα θα πάνε καλά θα δεις ..
Ευχαριστω πολύ για το κουραγιο...
Συνεχιζω και ελπιζω την αλλη βδομαδα να εχω καλητερα αποτελεσματα...!!
Βασικα, δεν ακολουθω καποια διαιτα απο γιατρο κλπ... Μπορω να πω πως ειναι ενας συνδιασμος τρωφων που μου ανεφερε ο γυμναστης μου, που στο παρελθον ειχε βοηθησει αρκετα...
Ξερω συγουρα πως εχει φυγει το πριξημο που ειχα.. ξερω επισης πως σε 8 μερες θα αδιαθετησω.. οποτε μαλλον ολα παιζουν ρολο...
Ραντεβου και παλι την Κυριακη και βλεπουμε τι θα γινει...
νομιζα εκανες την κοτοπουλο διαιτα?
μείον διακόσια γραμμαριάκια!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png