Σήμερα ήμουν 59,6 :saint: ελπίζω να μη ξαναδω αυτό το σιχαμερό 6άρι μπροστά!
Printable View
Σήμερα ήμουν 59,6 :saint: ελπίζω να μη ξαναδω αυτό το σιχαμερό 6άρι μπροστά!
Εδω και 2 μερες ανεβηκε η ζυγαρια στο 75,6 λογω περιοδου...γαμωτο κ εκανα αμαν κ πως να παω 75 ακριβως για να αρχισει να κατεβαινει... :(
μια βδομαδα ειναι που θα παει θα περασει!!!
100 στρογγυλά δείχνει σήμερα... βρε παράξενη περίοδο που βρήκε να κάνει τα τρελά του ο μεταβολισμός...
δεν παραπονιέμαι όμως... θα δω αύριο πριν φύγω ακόμα μια φορά και μετά αλλάζω τικεράκι..
Cici στον αγύριστο να πάει.. χιχι!!
91.9
76.5 σταθερα δλδ εδω που κυμαινομαι εδω κ μερες
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Να'μαι κι εγω λοιπον που χαθηκα εδω και μερες απο το τοπικ. Δινω λοιπον το παρον, σημερα 77,7 και ελπιζω να συνεχισω προς τα κατω γιατι σιχαθηκα με τα σκαμπανεβασματα!
Πρώτη φορά γράφω εδώ.:smilegrin:
Μέσα σε 3 εβδομάδες - διανύω την τέταρτη τώρα - μείον 3 κιλάκια.
85,3 είμαι πολύ χαρούμενη, μακάρι να συνεχίσω έτσι... Σιγά, αλλά σταθερά! :bouncing:
Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες! :roll:
91.8 και πεθαίνω κανα δίωρο στο γυμναστήριο. Τι άλλο να κάνω!
77,2 σημερα. Athena υπομονη, ολα θα γινουν με πεισμα (που εμενα μου λειπει το τελευταιο διαστημα) και ηρεμια, χαλαρωσε και θα δεις η ζυγαρια να πεφτει. Εξαλλου σκεψου οτι τα κιλα δεν τα πηραμε σε λιγες μερες αρα δε γινεται να χαθουν και μεσα σε λιγες μερες.
Αντε κουραγιο και με χαμογελο :)
Athena, θα συμφωνήσω με τη gkate, υπομονή πρέπει να κάνεις. Κατά τ'άλλα, αφού αντέχεις και τη γυμναστική είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Υπομονή, πείσμα, επιμονή, και πίστη στον εαυτό σου, αυτά χρειάζεσαι, και ο χρόνος - και η ζυγαριά σαφώς :yes: - θα σε ανταμείψει.
Σκέψου θετικά για να ξαναβρείς τη δύναμη και το πείσμα σου. Είδες τι ωραία που συμβουλεύεις την athena? Εγώ πιστεύω ότι το έχεις μέσα σου, το ερέθισμα σου λείπει μόνο. :bouncing:Quote:
Originally posted by gkate
Athena υπομονη, ολα θα γινουν με πεισμα (που εμενα μου λειπει το τελευταιο διαστημα) και ηρεμια, χαλαρωσε και θα δεις η ζυγαρια να πεφτει.
πω πω παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ενθάρρυνατε τώρα! Ευχαριστώ πολυ! Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο μήνες είμαι σκληρή μαζί μου. Θα χαλαρώσω τώρα λίγο... Ελπίζω η προσπάθεια μας να ανταμειφθεί!
Αγωνιστικες καλημερες απο το μετωπο των κιλων:D 76,9 σημερα. Κουτσα κουτσα το παω αλλα τουλαχιστον ειναι μια καποια απωλεια.Αντε και καλη συνεχεια!
Εχω 4 μερες να ζυγιστω γτ ημουν αδιαθετη ... απο 75 η ζυγαρια πηγε μεχρι 75.8 λογω κατακρατησης και σημερα το πρωι που ζυγιστηκα βλεπω 74.8!!!!!!
Καλη συνεχεια σε ολους!!!!! :) :)
Όταν είμαστε αδιάθετες η ζυγαριά παίζει πολύ βρώμικα παιχνίδια μαζί μας, οπότε μην ανησυχείς. Είδες ότι μόλις επανήλθες έστρωσαν και τα κιλά σου?
85,3 σήμερα, σαν το χελωνάκι πάω... σιγά σιγά... Αλλά δεν πειράζει, ελπίζω τουλάχιστο να είναι σταθερό το αποτέλεσμα.