wowwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!! Πάει πολύς καιρός να γράψεις ένα τόσο μεγάλο ποστ και το μισό να απευθύνετε σε μένα!!!! Σας ευχαριστώ λαμπάκια του ρούτερ!!!!!!!
Ναταλύ μου, ξέρω πως πρέπει να ψάξω βαθιά μέσα μου τί θέλω, τί με γεμίζει, τί με κάνει ευτυχισμένη. Θα το κάνω, πού θα μου πάει.
Χτες είχαμε πάει στην θεία μου για μεσημεριανό, και εκεί όλο με θαύμαζε με την άκρη του ματιού του. Τον έβλεπα που το ύφος του ήταν τόσο γλυκό και γαλήνιο. Σε κάπια φάση πηγε η θεία μου κοντά του και του λέει είδες την Πωλίνα μας πόσο αδυνάτησε, έχει ομορφύνει ακόμα πιο πολύ και το πρόσωπο της. Και της απαντάει ο δικός μου ναι θεία το βλέπω, το βλέπω και δεν ξέρω πως να της το πω. Δεν ξέρω πως να την κερδίσω πίσω. Φοβάμαι μην κάνω κάτι και την χάσω τελείως. Και τότε η θεία μου του λέει απλά αγάπα την και δείξε της το, πες της πόσο πολύ σου αρέσει έτσι, πες της αυτό που πραγματικά νιώθεις.
φυσικά εγώ τους είχα δει που μιλούσαν, και μετά ήρθε η θεία και μου τα είπε. Το απόγευμα λοιπόν που θα φεύγαμε, μου πρότεινε να πάμε βόλτα εκεί που έκλεισε ξενοδοχείο για τις διακοπές μας, και για να πιούμε ένα καφεδάκι. Ηταν η πρώτη φορά που ενώ βλέπαμε κοπέλλες μεστον δρόμο με τα μαγιό και τα λοιπά, γυρνούσε και μου έλεγε πως εγώ είμαι η αγαπούλα του και η ομορφότερη γυναίκα για εκείνον. Κάναμε και μια πολύ ωραία συζήτηση (ίσως η πρώτη φορά που συζήτησε τόσο όμορφα) για το τί θέλουμε ο καθε ένας από τον γάμο μας, μου είπε και πόσο πολύ έχω αλλάξει και φοβάται μην φύγω με άλλον (λες και είναι όλοι έξω από την πόρτα μου και με περιμένουνε).
Του έδωσα να καταλάβει πως για να είμαστε καλά πρέπει να με σέβετε, πως πια με έχει κουράσει η όλη ιστορία, και πως αν δεν είναι πρόθυμος να με δεκτεί όπως είμαι, με τα καλά και τα κακά μου, είναι ελέυθερος να φύγει να πάει όπου τραβάει η ψυχούλα του. Η απάντησή του ήταν ότι η ψυχούλα του θέλει να είναι μαζί μου.
Τώρα θα δείξει στην πορεία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρη και στο τί θέλω, και στο τί περιμένω, και σε όλα.
Αχ....
Αλλαγή θέματος, Αυριο πάω στους πλαστικούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Κοντά στο μεσημεράκι είναι το ραντεβού μου, και έχω τόοοοοοοοοση αγωνία!