https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net...85&oe=56925EA5
Printable View
Σκατα. Ετσι αισθανομαι.
άγχος άγχος άγχος. Βράδιασε και με έπιασε. Σήμερα όλη μέρα άγχος.
στεναχωρημενη γιατι εμαθα κατι ασχημο
Πολύ κουρασμένη κι όμως πρέπει να βγω έξω για λίγο μόλις τελειώσω τον καφέ μου αλλά δεν ξέρω που θα βρω το κουράγιο...νιώθω πως δεν έχω δύναμη να περπατήσω...
Μπα, τελικά δεν θα πάω πουθενά, πονάω...τζάμπα ήπια και καφέ και δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ τώρα αλλά θα ξαπλώσω όπως και να ΄χει για να μου περάσει ο πόνος...
Ευχαριστώ Ρέα! <3 Τελικά μετά από κάποια ώρα με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα στις 21:30 και τώρα σε λίγο λέω να πάω πάλι για ύπνο γιατί πρέπει να ξυπνήσω στις 7...ευτυχώς που με εξυπηρέτησε ο μπαμπάς μου στη δουλειά που είχα να κάνω και δεν χρειάστηκε να βγω έξω στα χάλια που είχα...
Χειρότερα δεν γίνεται...εύχομαι να μου συμβεί κάτι και να μην δω την επόμενη μέρα...αν πιάσει η ευχή μου και δεν ξαναμιλήσουμε να είστε καλά όλοι...
Εξακολουθώ να νιώθω χάλια, πονάω και νιώθω τόσο δυστυχισμένη που θέλω να κλάψω και δεν έχω κανέναν να μιλήσω για να νιώσω καλύτερα... :(
ψυχοθεραπεια κάνεις;
εγω παλι αμα πιανουν οι ευχεσ γτ μου την εχει δωσει με αυτη τη μαλακια ευχομαι να δωσουνε λεφτα πολλα λεφτα σε οποιον μιλαει ελληνικα
δε ξερω που θα τα βρουνε να το κανουνε εγω το ευχομαι δε μπορουν εδω μεσα σε σαιτ ζορικο να μασ βαζουν να ευχομαστε ειτε για καλο ειτε για κακο δεν εχει σημασια ειναι ανεπιτρεπτο αυτο αν γινεται