90,7 -300 απο χθες!
Printable View
90,7 -300 απο χθες!
90,0 -700 απο χθες.... !!!
ε..να γραψω κι εγω μπας κ φρικαρω κ κοψω τις υπερβολες
58..απο 54 που ημουν πριν 1 μηνα
φρικηηη 2 κιλα μεχρι τα 60
παει εχω παρει την ανηφορα:sniffle:
77 σημερα.....
52,7
-1,200!!!!! ούτε την πρώτη μέρα που ξεκίνησα δεν έχασα τόσο!!! και να πεις οτι δεν έφαγα και τπτ.... οτι θέλει κανει το σωμα μου 88,8
76.8
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by athena
-1,200!!!!!
Αν και το εγραψα και στο εβδομαδιαιο ζυγισμα θα το γραψω κι εδω για να δωσω το καθημερινο παρον. 76.5 Ειμαι εναμιση κιλο πανω απο το βαρος πριν τις διακοπες, Να δω ποτε σκοπευω να τα φτασω!! :mad:
84.5 :smilegrin: :blush:
Καλημερα κι απο μενα! Ειμαι σχετικα παλια στο φορουμ αλλα εχω καιρο να γραψω... Ειπα να ξαναρχισω διατροφη γιατι το καλοκαιρι δεν μου πηγε και πολυ καλα! Καθημερινο ζυγισμα απο αυριο πρωι και .... ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗ!
Καλη συνεχεια σε ολους, θα σας διαβασω τωρα να γνωρισω και τους καινουριους στην παρεα.
γεια σου brazil
ξανακαλως ηλθες:thumbup:
καλώς όρισες μπραζίλ!!!
λοιπον.... επειδή το σώμα μου τρελάθηκε, και χθες με έδειξε 1,2 κιλά λιγότερο, σήμερα με δείχνει 0,5 περισσότερο - 89.3
ας ελπίσω να μου έρθει η περίοδος γτ σε λίγες μέρες θα έχω ολοκληρώσει καθυστέριση 1 μήνα
Ευχαριστω για τα καλοσωρισματα!! Απο αυριο τυπικη στο καθημερινο ζυγισμα.. για να δουμε μιαν ασπρη μερα!!
Μετά από ένα εορταστικό Σ/Κ κατορθώσαμε και όχι μόνο δεν πήραμε γραμμάριο αλλά χάσαμε κιόλας.
Πρωινό ζύγισμα 110,5 :cul::cul: