Τι σου συμβαίνει ?
Printable View
Νιώθω πολύ μόνη... :( Κι αδύναμη κι ανασφαλής και φοβάμαι μόνη μου...και δεν ξέρω σε ποιον και πως να βρω αίσθηση ασφάλειας πια...
Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια για να μην σκέφτομαι τίποτα...νιώθω δυστυχισμένη...θέλω μόνο να είμαι ξαπλωμένη και να έχω κάποιον να μου κρατάει παρέα...χθες το βράδυ έστειλα στις 2 το πρωί μήνυμα σ' έναν φίλο που μένει μακριά μέσα στην απελπισία μου κι ευτυχώς πήρα απάντηση κι έτσι ανακουφίστηκα λίγο και κοιμήθηκα...
Καμιά φορά μας κάνει καλύτερη παρέα ο εαυτός μας , παρά ακατάλληλες για την ψυχολογία μας παρέες .. όσο αφορά την αίσθηση ασφάλειας , αυτό θα το καταλάβεις με ποιον ναι και ποιον όχι μόλις βγεις έξω με κάποιο έμπιστο άτομο και αρχίσεις πάλι να διαλέγεις με ποιους θέλεις να είσαι και ποιους όχι .. προς το παρόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι καμιά βολτίτσα ... δεν είναι κακή ιδέα ε ? σε κάποιο βιβλιοπωλείο? ν ανταλλάξεις δυο κουβέντες ? να χαζέψεις τα βιβλία ....και εγώ νοιώθω έτσι πολλές φορές .. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και ναι ή κοιμάμαι .. η προσπαθώ τέλος πάντων να βρω κάτι να κάνω να είναι χρήσιμο ..γιατί η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος ...ειδικά όταν εστιάζουμε σ αυτήν μας βάζει σε μπελάδες με άτομα που αν δεν νοιώθαμε έτσι .. δεν θα γυρνούσαμε να κοιτάξουμε ...και ως προς αυτό στο λέω εκ πείρας .. γιατί έχω κάνει λάθη σε τέτοια φάση που μου κόστισαν σε όλα τα επίπεδα .. γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη και λογική
Νιωθω χαλια αγχος γενικα αγχος για το μελλον αγχος για την σχολη αγχος για το αν θα τα καταφερω,εχω κουραστει
Μπα, εγώ δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου...όταν είμαι μόνη νιώθω χώμα όπως και τώρα...έβλεπα κι εφιάλτες κι έκλαιγα μέσα στον ύπνο μου και τώρα είμαι χάλια αλλά πρέπει να πάω στη δουλειά και να βγάλω τη μέρα και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω...η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα...
Όσο για βόλτα αυτό κι αν δεν έχω όρεξη να το κάνω, άσε που πονάω και λόγω περιόδου οπότε και να ήθελα δεν θα μπορούσα...εδώ λόγω αυτού άλλαξα το ραντεβού με την ψυχολόγο μου για σήμερα...
Σήμερα νιώθω καλύτερα από χθες. Αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο πιστεύω.
Δεν αντέχω άλλο, αν δεν υπήρχαν τα ηρεμιστικά θα είχα πηδήξει απ' το παράθυρο...
Είχα πολλές δραστηριότητες σήμερα, όμως δεν με βοήθησαν να αισθάνομαι καλά και τώρα αισθάνομαι άσχημα και βαρετά.
Μου άρεσαν οι δραστηριότητες που είχα. Απλά φοβάμαι να έρθω σε επαφή με κόσμο και διστάζω να πάω σε εκδηλώσεις. Οπότε αν σου πω πως δεν μου αρέσουν οι εκδηλώσεις π.χ., φταίει το γεγονός πως φοβάμαι. Μετά που μένω μόνος, βαριέμαι και στεναχωριέμαι διότι θα ήθελα να έχω φίλους.
Μην τα παρατάς! Να έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου...ετσι θα αρχίσεις να βελτιώνεσαι!
Θες να βγούμε για καφέ marouliw;; :)
Ευχαρίστως :) αλλα ειμαι Κρήτη αχαχα....αν ανεβω Αθηνα θα σου πω....αλλα έλα και εσύ διακοπές εδω μπορεί να ξεφύγεις λιγο
Εγώ το έκανα το βήμα να ξεπεράσω μια φοβία αλλά είμαι και άτυχος. χαχα :p Αν ανέβεις Αθήνα να μου το πεις σοβαρά. Δυσκολεύομαι να κάνω ταξίδια δυστυχώς, γιατί με αγχώνουν πολύ οι μετακινήσεις και οι αλλαγές κλίματος.