Καλημερουδια! Πρωινο ζυγισμα 78,6! Αρχιζουμε δυναμικα γιατι παλι χαθηκε ο ελεγχος!
Printable View
Καλημερουδια! Πρωινο ζυγισμα 78,6! Αρχιζουμε δυναμικα γιατι παλι χαθηκε ο ελεγχος!
Καλως την Brazil και παλι! Εγω σημερα 76.3. Αισθανομαι οτι παω σαν χελωνα με -200 καθε μερα. Τελος παντων καλυτερα απο το να δειχνει + η ζυγαρια
Γεια σου και παλι!! Με -200γρ ΚΑΘΕ μερα εγω θα ημουν μια τρισευτυχισμενη χελωνα :blush:!!! Καλη συνεχεια!!
Δεν άντεξα ο άθλιος. Γνωστός πλέον φιεστάκιας-πανηγυρτζης και σιγά που δε θα ζυγιζόμουν εκτός προγράμματος...
99.4 έδειξε η ζυγαριά, ΔΙΨΗΦΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
axxaxaxaxaxxaxaxaxaxxa mpravo soy Filip ,me to dikio soy to xairesai!
Φίλιππε ουάο!!!! οοοτι και να πουμε ειναι λιγο, είδωλοQuote:
Originally posted by filipparas
Δεν άντεξα ο άθλιος. Γνωστός πλέον φιεστάκιας-πανηγυρτζης και σιγά που δε θα ζυγιζόμουν εκτός προγράμματος...
99.4 έδειξε η ζυγαριά, ΔΙΨΗΦΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
88,7 σήμερα είπαμε το σώμα μου δεν πάει καλα τις τελευταίες μέρες -600 απο εχθές
Filipe :thumbup:
Αthena :thumbup:
Gkate επίσης :thumbup:
Brazil καλώς όρισες και από εμένα, καλή αρχή! :smilegrin:
Σήμερα δείχνει 84,1... τσουλάει σιγά σιγά, παράπονο δεν έχω... :lol:
Φιλιππε, τελεια νεα!!! :thumbup::thumbup::thumbup:
συγχαρητήρια Φιλιππε!!!! από filipparas γινεσαι filippakos...
Quote:
Μπράβο filippara :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Επιτέλους διψήφιο, εδώ που τα λέμε ούτε εγώ θα αντεχα να μη ζυγιστώ :wink1::wink1:
Να'στε καλά, σήμερα πραγματικά η χαρά ήταν μεγάλη!
Η ομάδα πάει καλά βλέπω, μπράβο σε όλες!
Μπραβο Φιλιππε!!!! Ειναι υπεροχο να κατορθωνουμε πραγματα που μεχρι πριν λιγους μηνες μας φαινοντουσαν απιαστο ονειρο! Και παλι συγχαρητηρια και καλη συνεχεια με ακομη περισσοτερη δυναμη και υπομονη!
Σ'ευχαριστω Brazil μου και εσυ καλη αρχη! Παμε γερα και με τσαμπουκα ολοι μας!!:smilegrin:Quote:
Originally posted by brazil
Γεια σου και παλι!! Με -200γρ ΚΑΘΕ μερα εγω θα ημουν μια τρισευτυχισμενη χελωνα :blush:!!! Καλη συνεχεια!!
φιλ διψηφιος και ..ματος να σαι παντα σου ευχομαι:thumbup:Quote: