Πρέπει να σβήσεις κανένα μήνυμα. Τέλος πάντων, είμαστε συνομίληκοι πάντως.
Printable View
Πρέπει να σβήσεις κανένα μήνυμα. Τέλος πάντων, είμαστε συνομίληκοι πάντως.
Σκέφτομαι ότι τελικά η αγάπη ίσως να φαίνεται κι από μικροπράγματα...όπως το να λες στον άλλον να διαλέξει ότι θέλει αυτός για να τον κάνεις να χαρεί...μακάρι να μην κάνω λάθος Θεέ μου, σε παρακαλώ, ας μην κάνω λάθος σ' αυτό...σε παρακαλώ...ας έχω δίκιο...
Επίσης σκέφτομαι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=3kkSFD05iuw
Ότι δηλαδή όντως η αγάπη δε χρεώνει...
"Κι αν είπαμε δυο λόγια θυμωμένα
κι αν γέμισαν σκοτάδια οι ματιές,
είμαι ακόμα εδώ κι ας είμαι στα χαμένα
κι έχω να σου πω ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ!
Κι αν ξέφυγε η νύχτα δίχως φρένα
κι αν σπάσανε ποτήρια κι αγκαλιές,
είμαι ακόμα εδώ μαζί με τα σπασμένα
κι έχω να σου πω ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ!
Η αγάπη δε χρεώνει
όποιον την αποθεώνει...
Κι αν θυμώνει,
Κι αν θολώνει, κι αν σκοτώνει
η αγάπη πάντα θα τον αθωώνει...
Κι αν βγήκανε μαχαίρια ακονισμένα
κι αν χάραξαν με πόνο τις καρδιές
είμαι ακόμα εδώ, στη ματωμένη αρένα
κι έχω να σου πω ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ!!!
Η αγάπη δε χρεώνει
όποιον την αποθεώνει...
Κι αν θυμώνει,
Κι αν θολώνει, κι αν σκοτώνει
η αγάπη πάντα θα τον αθωώνει..."
Όποιος θέλει ας μου πει τη γνώμη του σχετικά με την δικιά μου που πιστεύω ότι η αγάπη μας αθωώνει για τα λάθη μας...γιατί επίσης σκέφτομαι και τη φράση "to err is human, to forgive is divine" την οποία ενστερνίζομαι απόλυτα στη ζωή μου αρκεί να ειπωθεί η λέξη "συγγνώμη" και να είναι ειλικρινής κι αληθινή...
{Σκέφτομαι ότι τελικά η αγάπη ίσως να φαίνεται κι από μικροπράγματα...όπως το να λες στον άλλον να διαλέξει ότι θέλει αυτός για να τον κάνεις να χαρεί...μακάρι να μην κάνω λάθος Θεέ μου, σε παρακαλώ, ας μην κάνω λάθος σ' αυτό...σε παρακαλώ...ας έχω δίκιο...}<
μπορει επισης να σ αφηνει καποιος να διαλεγεις επειδη ειναι κολακας ας πουμε ....
Δεν ειναι μονο απο αγαπη που κανουν τα χατηρια μας οι αλλοι
σκεφτομαι ενα παραξενο ονειρο που ειδα ολες αυτες τις ωρες που κοιμομουν, ηταν σε ενα δασος με δυο ερευνητες ντυμενους με ρουχα της κλασσικης περιοδου και στρογγυλα γυαλια (προφανως ανηκαν στο παρελθον), να εξεταζουν κατι στο εδαφος, και η επομενη σκηνη εδειχνε ενα περιεργο ον το οποιο εμοιαζε με ανθρωπομορφο δεντρο να τους κυνηγαει or something τρεχωντας. τελειως κουφα αυτα που βλεπω, κι αναρωτιεμαι απο που προερχονται...
με έπιασε μια φαγούρα στη παλάμη λέτε να πάρω λεφτά;
Σκέφτομαι τη βαφτιστήρα μου που είναι 10 χρονών και απαιτεί να της αγοράσω στολή να ντυθεί "αχλάδι" για να πάει στο αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου.
Τι σου είναι τα πιτσιρίκια...
Ότι έχασα μια μάχη, αλλά καμμένο χαρτί ήταν έτσι κι αλλιώς. Κι εκτός τούτου μπροστά στα όσα εφιαλτικά ακούω τον τελευταίο καιρό που προοιωνίζουν ένα μακάβριο μέλλον μέσα στο σκοτάδι, αυτό ήταν μια γελοία, ανάξια λόγου ποταπότητα.
σκεφτομαι να φτιαξω κι ενα χαμομηλι με μεντα τετοια ωρα. κανονικα το φτιαχνω απογευμα, αλλα αφου κοιμομουν ολη μερα, τωρα δε νυσταζω, μου χαλασαν και το προγραμμα του υπνου, και με βλεπω να ξαναγινομαι βρυκολακας απο δω και περα, να ξυπναω μετα τις 4 τα μεσημερια οπως εκανα παλια. :(
Σκέφτομαι ότι βρήκα την απάντηση σε μια άβολη ερώτηση που μου έθεταν και δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω. Με ρωτούσαν λοιπόν πως θα ήθελα να είναι η κοπέλα μου και αμήχανα αποκρινόμουν γενικώς και αορίστως ότι δεν έχω απαιτήσεις, γιατί είμαι μπακούρι και άρα δε με απασχολεί. Νομίζω όμως τελικά ότι η ιδανική για μένα θέλω να είναι κάποια έξυπνη, με φιλοσοφικές ανησυχίες, πνευματικές αναζητήσεις, αφυπνισμένη και προπάντων να ξεχωρίζει από τα άβουλα πρόβατα της μάζας. Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι κάποια σαν αυτή θα προτιμήσει έναν εξυπνότερο από εμένα με μόρφωση, μεταπτυχιακά, άκρες στο εξωτερικό και τέλος πάντων κελεπούρι, διότι ακριβώς επειδή είναι έξυπνη, θα φροντίσει κιόλας να εξασφαλιστεί, αντί απλώς να ζήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Είπαμε ότι οι καιροσκόπες ελεεινίδες επιδιώκουν κατά κανόνα και μετά μανίας να τα μπλέκουν με καλύτερους από αυτές ένεκα κρίσης, αλλά και υπερφίαλων βλέψεων.
Σκέφτομαι ακόμα ότι θέλω να φτιάξω ρίμες, αλλά η ριμάδα η έμπνευση δεν είναι βρύση για να την ανοίξεις.
http://stixos.gr/
Καβάφης δεν θα γίνεις, αλλά ίσως βοηθήσει στις ομοιοκαταληξίες.