Ο Θεός δε φταίει ποτέ, εγώ παραλογίστηκα. Απλά σκέφτομαι ότι πάντα θα φοβάμαι μήπως δε γίνουν αυτά που θέλω.. Αυτό σημαίνει ότι επειδή φοβάμαι, δε θα μου συμβούν ποτέ;
Printable View
Ο Θεός δε φταίει ποτέ, εγώ παραλογίστηκα. Απλά σκέφτομαι ότι πάντα θα φοβάμαι μήπως δε γίνουν αυτά που θέλω.. Αυτό σημαίνει ότι επειδή φοβάμαι, δε θα μου συμβούν ποτέ;
Rozeta είναι πολύ πιθανό να ζητάς γλυκό επειδή πρόκειται να αδιαθετήσεις. Καλά κάνεις και κρατιέσαι όσο μπορείς. Εγώ για να καταπολεμήσω την όρεξή μου για γλυκό τρώω μία καραμέλα βουτύρου o.mammy που είναι σκληρή, και κρατάει για ώρα. Έτσι έχω γλυκιά γεύση στο στόμα μου για αρκετή ώρα έχοντας φάει μόνο μία καραμέλα.
ava αυτα που φοβομαστε και τα σκεφτομαστε συνεχεια αυτα παθαινουμε.ειχα μια περιοδο που ολο αρνητικα σκεφτομουν και ασχημα πραγματα μου συνεβαιναν
καληνυχτα Λιλα μου,καληνυχτα κοριτσια να κοιμηθουμε ηεμα σαν μωρα κ να δουμε ονειρα ομορφα....
καραμελα βουτυρου..................μμμμμμμμ μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!
ʼβα όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά διώχνοντας τα αρνητικά από το μυαλό σου τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Όταν πιστέψεις βαθιά μέσα σου ότι μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, όσο δύσκολα κι αν είναι, θα βρεθεί ο τρόπος να τα κάνεις.
αχ τι ομορφο μωρακι!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση.
Rozeta αν νοιώσεις κάποια στιγμή έντονη επιθυμία για γλυκό δοκίμασε τις καραμέλες o.mammy. Έχει μόνο 23 θερμίδες η μία καραμέλα και επειδή κρατάει πολύ ώρα αν δεν την μασήσεις φυσικά, σε ξεγελάει και σου περνάει η όρεξη για να φας κάποιο άλλο πιο παχυντικό γλυκό.
Καληνυχτα Ναταλια κ ας μην μας εκανες την τιμη αποψε.Ακομη δηλ γιατι εσυ εισαι κ πολυ νυχτερινος τυπος!
ετσι οπως ειδα την εικονα του μωρου, μ επιασε μια υπνηλια
Συνειδητοποίησα την ώρα μόλις είδα το καληνυχτένιο μωράκι!
Κοριστάκια μου, μια γλυκειά καληνύχτα κι από μένα..
Σας φιλώ...
Δε σας προλαβαίνω! Μόλις πόσταρα για τις καραμέλες στη Rozeta και είχε αλλάξει κιόλας η σελίδα!
Καληνύχτα Αβουλίνι και καλή ξεκούραση.
θα τις εχω υποψη τις καραμελες αλλα θα προσπαθησω για αρκετο καιρο ακομη να μην βαλω ζαχαρη στο στομα, εκτος αν δεν αντεχω με τπτ και το θελω παρα πολυ
Rozeta πάμε κι εμείς σιγά σιγά; Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια και καλή μας ξεκούραση.
Ναταλία καληνύχτα x 72. Φιλάκια σε όλες.
καληνυχτα ava, καλο ξημερωμα να χεις
αντε ας παμε και μεις στα κρεβατακια μας.καληνυχτα,φιλια
καλημερα κορασια!!!!!!!!!
Καλημέρα κοριτσια,
χθές δεν με άφηνε να μπω και μου την έδωσε και σταματησα τις προσπάθειες γιατί άλλωστε επρεπε σήμερα το πρωι να είμαι στο γραφείο από τις 8.30 - ασχετα αν το ωράριο μου ξεκινάει στις 9.00.
Μαρακαι περαστικα- τα σίδερα φτιαχονται εσυ να είσαι καλα!
Ροζετουλα με γεια τα ρουχαλάκια. Να σου πω την αληθεια όσες φορές έχω δοσει ρούχα ή μανουλα μου τα ξεχωρίζει και κατά καιρούς αναλόγος κιλών μου τα εμφανίζει (να ναι καλά η μανούλα)
Λιλα πως ξυπνησες σήμερα?
Κατερίνα η κορή?
Τζινάκι το πόδι???
Γλάυκη?
Ava?
Eli που ξεπόρτησες?
Ναταλάκι?
αγγελικη σημερα δεν ξυπνησα γιατι πολυ απλα δεν κοιμηθηκα.καθολου.αρχισα εισπνεομενα.
Καλημέρα Αγγελική!! μια χαρά η κορή μου ευχαριστω! εσυ πως είσαι?
αχ Λιλα έχει αυτην την χαζοίωση που έχει ολος ο κοσμος. καλά κανεις και παίρνεις εισπνεομενα. Και στην κόρη μου δίνω που παρεπιπτόντως σήμερα ήταν πολύ καλύτερα .Από την στιγμή που την πήρα από το σταθμό και έριξε ενα τριωρο υπνο, ουτε πυρετος ουτε τπτ. μαλλον ήταν η ταλαιπωρια και η κουραση από τον βηχα κλπ. Ειναι και ΣΚ μπροστα μας οποτε μια χαρα.
Επαθα σοκ που η WOW μας χειρουργήθηκε ήδη!! Επιτέλους ρε αδερφε!!! Μετά από σχεδόν ένα χρονο. Να έχει καλή ανάρρωση και πραγματικά επειδή το έζησα αυτο το παιδί μέσα από εδω τις αγωνίες που τραβουσε και ολες τις ερωτήσεις της, θα χαρώ διπλά για την απώλεια της και την αναγέννηση της!! Παμε WOW δυνατα !!! Το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα!
Αντε και το Καλλιοπάκι μας τώρα έχει σειρά! Λετε να γίνει σήμερα?
Καλημέρα κορίτσια. Λίλα καλά έκανες και παίρνεις τα εισπνεόμενα, μακάρι να σε βοηθήσουν σύντομα για να ηρεμήσεις λίγο και να κοιμηθείς επιτέλους. Αγγελική και εμένα η μητέρα μου είχε κρατήσει κάποια ρούχα που της έδωσα για να τα χαρίσει και μου τα έδωσε τώρα. Πάλι καλά γιατί με έσωσε αφού δεν είχα παλτά για το χειμώνα! Κατερίνα κι εγώ αυτό σκέφτηκα για τη Wow γιατί θυμάμαι την ταλαιπωρία της και το άγχος της τόσο καιρό. Επιτέλους τα κατάφερε και επειδή εδώ δεν έχει ίντερνετ ελπίζω μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο να μας πει τα νέα της.
Καλή επιτυχία και στην Καλλιόπη που ελπίζω να τα κατάφερε και να χειρουργήθηκε σήμερα. Ανυπομονώ να μας πει τα νέα της τη Δευτέρα.
καλημερα κ απο μενα.Ειμαι στη δουλεια.Ειμαι καλυτερα σημερα κ ευτυχως που εχω κ το στομαχακι το καινουργιο που μου φτιαχενι τη διαθεση.φορεσα ενα παντελονι τζιν το πρωι σιδερωμενο κ αντι να ειναι στενο αμεσως κουμπωσε..κοιλια πλακα κ χαμογελαγα..Μανικακι σε ευχαριστω..Φιλια σε ολες σας..πολλα περαστικα κ γρηγορη αναρρωση.Θα παρω την καλλιοπη μας να δω τι γινεται κ θα σας γραψω
Καλημέρα Μαράκι. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ενημέρωσέ μας για ότι νέο έχεις από την Καλλιόπη.
Μολις μιλησα.Ειναι χειρουργειο ακομη η καλλιοπη.Την πηραν στισ 10 και 15,δηλ. 2 ωρες πριν.Θα παρω κ το απογευμα κ θα σας ενημερωσω.Μου ειπαν παντως οτι ολα καλα. Τα λεμε μετα γιατι ηρθε δουλιτσα.Φιλια.Τζινακο μου σε ευχαριστω
κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις ευχες για ταχεια αναρρωση.εχω ζαλαδα απο τον πολυ βηχα και απο την αυπνια.
κατερινακι σημερα θα πατε με τη Μακ να δειτε τον αναισθησιολογο?
Καλημερούδια,τελευταία μέρα Ελοπαρμένες μου!
Δεν ξέρω αν θα έχουμε πάρτυ απόψε...Αν δε βγω μετά το μάθημα Φωτογραφίας(γιατί παίζει Θανάσης Παπακωνσταντίνου)
θα παραστώ κι εγώ.Μόλις επιστρέψω σπίτι θα κάνω και τα δέοντα με τον τίτλο.Δεν την κατάλαβα αυτήν την εβδομάδα καθόλου...
Ευτυχώς μόλις μου τακτοποίησαν το θέμα της σύνδεσης οι φίλοι μου και ξαναβρήκα τον πολιτισμό και πάλι!
Τώρα τρέχω να προλάβω τις υπηρεσίες και τα λέμε αργότερα...Απλά μπήκα για ένα βιαστικό γειά και να δω αν έχουμε τίποτα
για Καλλιόπη.Τουλάχιστον χειρουργείται η κοπέλα αυτήν τη στιγμή!Θα ήταν προκλητικό να είχαμε κι άλλη αναβολή!
Μια χαρά κι η Wow!Όνομα και πράγμα αυτό το κορίτσι!Τόσους μήνες πότε θα χειρουργηθεί και πότε θα χειρουργηθεί
και για πότε στη ζούλα το έκανε κανένας μας δεν πήρε χαμπάρι!ʼντε,καλή ανάρρωση και λαμπρά αποτελέσματα,κοριτσάρες μου!
Ελπίζω οι ασθενείς να έγιαναν,οι πεσμένες ψυχολογικά να ανέβηκαν,οι κουρασμένες σωματικά να ξαποστάσουν
κι όλοι ν'απολαύσουμε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο!Ειδικότερα το γενέθλιο Τζινάκι μας!Ανοίγω τα φτεράκια μου και πετώ στα πέριξ...
Να έχουμε μια μοναδική Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 όπου κι αν μας βρίσκει!Φιλάκιαααααααα
Ναταλία γιατί δεν αλλάζουμε την εβδομάδα την Κυριακή; Τι πειράζει για 2 μέρες παραπάνω, θα μας χρεώσουν τόκους υπερημερίας; :lol: Οι κοπέλες που εργάζονται θα είναι κουρασμένες σήμερα για να κάνουν πάρτυ και να αποχαιρετήσουν την Eli.
Λιλα σήμερα είναι το ραντεβου στις 2.30 και μετά το πρόγραμμα έχει καφεδακι ξεπετα γιατί πρέπει να παω και να πάρω την κόρη στις 5. ουου κορίτσια 5 και σήμερα για τα νέα βυζάκια!!!!
Γεια σου Ναταλακι!!! Καλες δουλίτσες!
Μοναδική ευχαριστουμε για το ιατρικο ανακοινωθεν! αναμενουμε με αγωνία το ξύπνημα της αναγεννησης της!!!
συν οτι η Ελι το βραδυ θα κανει ζουμπα 9-10 σε αντιθεση με εμενα που δεν θα εχω καποιον για babysitting και δεν θα παω ΟΥΑΑΑΑΑ!!!
Καλημέρα!!!!
Τι διαβάζω καλες; Μπήκε το Καλλιοπάκι μας επιτέλους; ʼντε γρήγορα να βγει από το χειρουργείο το κορίτσι μας και να αναρρώσει στο πι και φι!
Εγώ δεν θέλω πάρτι, θα φύγω νύχτα σαν τον κλέφτη :lol:
και η γκαντεμιά συνεχίζεται....Quote:
Originally posted by *Katie
συν οτι η Ελι το βραδυ θα κανει ζουμπα 9-10 σε αντιθεση με εμενα που δεν θα εχω καποιον για babysitting και δεν θα παω ΟΥΑΑΑΑΑ!!!
Κοριτσακι μου ευχομαι με τα εισπνεόμενα να συνέλθεις πια!Quote:
Originally posted by eleni198621
αγγελικη σημερα δεν ξυπνησα γιατι πολυ απλα δεν κοιμηθηκα.καθολου.αρχισα εισπνεομενα.
Μαρία μου χαίρομαι που το στομαχάκι σου σε κρατάει χαρούμενη και σου παίρνει το μυαλό από τα δυσάρεστα :D. Υπέροχη η αίσθηση που σου δίνει ένα φρεσκοπλυμένο τζιν που κουμπώνει με την μία! Σύντομα θα πέφτει και αυτό!
Καλή δουλίτσα και ευχαριστούμε για τα νέα της Καλλιόπης :kiss:
Ναταλάκι μας ακόμη δεν μας είπες τι έκπληξη μας επιφυλάσσεις.... κάτι συνωμότησες με την Μακ το περασμένο ΣΚ και δεν μου το βγάζεις από το μυαλό....
Ακούω για μαθήματα φωτογραφίας και Θανάση Παπακωνσταντίνου (αγαπημένος...) μμμμμ ωραία βραδιά θα έχεις απόψε αγαπημένη μου, πολύ χαίρομαι! :bigsmile:
Καλημέρα Αντζελίνα :D! Δεν είχες μόνο εσύ πρόβλημα καλή μου, όλοι δεν μπορούσαμε να μπούμε. Βλέπεις η επιδημία γκαντεμιάς μάλλον χτύπησε και τον σέρβερ του φόρουμ για κάποιες ώρες! :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Καλημέρα κοριτσια,
χθές δεν με άφηνε να μπω και μου την έδωσε και σταματησα τις προσπάθειες γιατί άλλωστε επρεπε σήμερα το πρωι να είμαι στο γραφείο από τις 8.30 - ασχετα αν το ωράριο μου ξεκινάει στις 9.00.
Έκανα ανιψοθεραπεία! :lol: Είναι ότι καλύτερο για να γίνεις καλά μετά από ένα γερό κρύωμα :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Eli που ξεπόρτησες?
Λιλάκο μου μετά από το ξενύχτι που τράβηξες εύχομαι τώρα να κοιμάσαι καλή μου, ελπίζω τα εισπνεόμενα να κάνουν την δουλειά τους και να ηρεμήσουν τον λαιμό σου ώστε να καταφέρεις να κοιμηθείς ... γρήγορα περαστικά και πάλι!
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Eli, λιβάνισε, μπας και "κόψουν πέρα" τα διαόλια!
Θα κάνω ακόμη ένα λιβάνισμα καλού κακού με την ελπίδα να κάνω όλα τα κακά ξου!