Καλημερα! Σημερα 79 ακριβως :mad:. Ε, ενταξει λογικο αφου χθες ειχε γενεθλια μια φιλη μου και φαγαμε και τουρτιτσα! Τικερακι δεν αλλαζω ομως, μονο οταν ειναι προς τα κατω...
Printable View
Καλημερα! Σημερα 79 ακριβως :mad:. Ε, ενταξει λογικο αφου χθες ειχε γενεθλια μια φιλη μου και φαγαμε και τουρτιτσα! Τικερακι δεν αλλαζω ομως, μονο οταν ειναι προς τα κατω...
Καλημερα σε ολους και ολες! Η χελωνα που λεγαμε και χθες -200 παλι!!(Ειναι δυνατον??!!) Αρα λοιπον σημερα 76.1
100.5 σήμερα! για να δούμε!! :)
gkate δεν πειράζει καλά είναι και έτσι! σε σταθερούς ρυθμούς θα χάνεις 1.400 τη εβδομάδα .. σούπερ!
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Το + μας πειράζει... το - όχι :-)
ʼντε πάλι... 84,5 (+400) :(
σταματησα για λιγο και ξανα προς τη δοξα τραβαω!72,5 μετα απο πολυ καιρο
σήμερα -300 88,4
Καλημερα! 78,3 σημερα, -300γρ απο Τριτη δηλαδη
84,6 (+100gr) :puzzled: μα... τι κάνω λάθος??? :thumbdown:
μπάι δε γουέι... τικεράκι δεν αλλάζουμε, για λόγους ψυχολογίας :lol: ε, όλα κι όλα!:P
adda τι τρως συνηθως?Quote:
Originally posted by Adda
84,6 (+100gr) :puzzled: μα... τι κάνω λάθος??? :thumbdown:
Για παράδειγμα χτες έφαγα το πρωί δημητριακά με γάλα, καφέ αργότερα, απόγευμα φακές, με μία φέτα ψωμί και το βραδάκι ένα ποτήρι γάλα... Σκέφτομαι μήπως επειδή έχω καιρό να επισκεφτώ την τουαλέτα??? :lol:
δεν ειναι τιποτα σημαντικο συνηθως το παραπανω βαρος σε διαιτα ειναι κατακρατηση υγρων η ισως περιμενεις περιοδο .εξαλλου 100 γρ ειναι απειροελαχιστα.
76.6
εδω κ 3 εβδομαδες τρωω οτι να'ναι...ειμαι κοντα στις 1200 θερμ αλλα απο πλευρας ποιοτητας ειμαι ασ'τα να πανε... οποτε και το +0,4 που βλεπω μια χαρα ειναι....συνεχιζουμε λοιπον απο εδω κανονικα
1) τα οσπρια μπορει να προκαλεσουν φουσκωμα... η διαιτολογος που πηγαινα παλια μου ελεγε να μην τρωω το οσπριο της εβδομαδας τη μερα του ζυγισματος αλλα ουτε κ την προηγουμενη...Quote:
Originally posted by Adda
Για παράδειγμα χτες έφαγα το πρωί δημητριακά με γάλα, καφέ αργότερα, απόγευμα φακές, με μία φέτα ψωμί και το βραδάκι ένα ποτήρι γάλα... Σκέφτομαι μήπως επειδή έχω καιρό να επισκεφτώ την τουαλέτα??? :lol:
2) εννοειται οτι παιζει ρολο το καθε ποτε πας τουαλετα
3) αυξομειωσεις θα εχεις παντα...αναλογα με το τι εφαγες την προηγουμενη μερα, αν περιμενεις περιοδο, αν εχεις αγχος κ πολλα πολλα αλλα...οποτε οσο εισαι μια + μια - εισαι οκ....θα ανησυχουσες αν εκανες διαιτα κ αντι να χανεις εβλεπες οτι παιρνεις..
κ μπορει να δεις κ μεγαλυτερη αποκλιση.εγω πχ οταν τρωω σπανακι την επομενη μερα ειμαι παντα +... εχω παρατηρησει μεχρι κ +0,7!! το οποιο ομως εννοειται εφυγε μετα απο 2 μερες
Aaaa!!! ok! Thanks konina + angelaorangel ;)
Λέω κι εγώ... αφού δεν έκανα καμία "ατασθαλία" τελευταία... τι στο καλό... Οπότε, υπομονή, και θα κατέβει που θα πάει? :bouncing: