Σιγά μην τραβώ ζόρι αν θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του!ʼσε που ενέπλεξα και το αγγελουδάκι.Λες να εννοώ πως κι εκείνο έχει παρόμοιες βλέψεις;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παιδι μου δεν θελω να κανω σχεση μαζι του να τον ακουω θελω!Μητροπανος,Τερζης ειναι οι 2 που θελω να δω καποια στιγμη κ ας μην ειναι λαικα τα ακουσματα μου.
Ακόμα κοιμάσαι,Γλαύκη...Συνδετικό ς κρίκος το τραγούδι.Ο στίχος μιλά για αναζήτηση κάποιας στη Θεσσαλονίκη.Καλύτερα τώρα;Το'χουμε;
Παρεμπιπτόντως τους άκουσα και τους δύο πριν δυό χρόνια σε συναυλία προς τιμή του Στέλιου Καζαντζίδη
μαζί και με Μαρινέλλα,Χαρούλα Αλεξίου,Γλυκερία,Γιώργο Νταλάρα.Ήταν μια κουραστική,αλλά συγκινητική βραδιά.
Τον έχω ακούσει τρεις τέσσερις φορές τον Μητροπάνο.Αξέχαστη θα μου μείνει η πρώτη,όπου σφιχταγγαλιασμένες
με τη φίλη μου(και πλέον κουμπάρα μου)κλαίγαμε για τις πρώτες μας αγάπες ακόμα και στο "χιονάνθρωπο"!
Πόση παράνοια κρύβει η ένταση του πρωτόγνωρου!Εκείνη δέκα χρόνια μετά τα ξαναβρήκε μαζί του κι έχουν δυό παιδάκια.
Η δική μου πρώτη αγάπη έχει επίσης δύο παιδάκια,αλλά δεν τα έκανε μαζί μου.Πρόσφατα μάλιστα,
μιλώντας με τη μητερα του στο τηλέφωνο,άκουσα το γιό του στο φόντο να τη ρωτά με ποιόν μιλά
κι εκείνη του έλεγε πως δε με ξέρει και πως με λένε Ναταλία...Αχ...Η ζωή που δεν έζησα...
Το τελευταίο του αγαπημένο μου ήταν το εξής...Όταν τον είχα μεγάλη ανάγκη να είναι πλάι μου,με όποιο τίμημα...
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ : ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΪ ΜΟΥ
Στίχοι: Γιώργος Κορδέλλας
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Αν είσαι πλάι μου μπορώ
το φόβο να νικήσω
τον κόσμο ν' αγαπήσω
κι ίσως ν' αγαπηθώ
Αν είσαι πλάι μου μπορώ
να μ' αντιμετωπίσω
τη μοίρα μου να ορίσω
να μεταμορφωθώ
Μόνος μου πώς να πορευτώ