Καλημερα στην ομορφη παρεα! Χαθηκα χθες αλλα υπηρχε μεγαλος φορτος εργασιας! Λοιπον τα νεα μου σημερα 75.4 :bouncing:
Printable View
Καλημερα στην ομορφη παρεα! Χαθηκα χθες αλλα υπηρχε μεγαλος φορτος εργασιας! Λοιπον τα νεα μου σημερα 75.4 :bouncing:
76.5 -0.1
100.5 σταθερά μια χαρά
Οπου να'ναι θα ανεβάσεις φώτο δηλαδή!!!!!!!Quote:
Originally posted by karen1985
100.5 σταθερά μια χαρά
Είχα ανεβάσει 120 και 105 δεν νομίζω ότι θα έχω τρελή διαφορά στα 100 αλλά βάζω αφου το είχα πει χιχι!! :)
εγω σήμερα 88.8 πήρα 400
Να γραψω και εγω εδω κοριτσια...λοιπον εγω δε ζυγιζομαι ομως καθε μερα....γιατι αν δω πανω κανα κιλο καμια μερα με βλεπω να τα παραταω και να μασαμπουκωνω παλι.Λοιπον ξεκινησα 1-9, 84 και κατι σημερα 24-9, 79(χωρις τουαλετα 3 μερες),αρα υπολογιζω 78 και κατι.Πολυ χαρηκα, μακαρι να συνεχιστει ετσι και να μη κολλησω!Μεχρι τωρα αν εξαιρεσεις οτι εχω κοψει τις βλακειες που ετρωγα,δε καταλαβαινω οτι κανω διαιατα,απλως αλλαξαν οι διατροφικες μου συνηθιες.Αν το βλεπουμε ετσι πιστευω δε θα τα παρατησουμε.:bouncy:
σήμερα -300 88,5.....
ωστε ετσι το σπανακι...:shocked2: + 400 σημερα....Quote:
[i]Originally posted by konina[/
κ μπορει να δεις κ μεγαλυτερη αποκλιση.εγω πχ οταν τρωω σπανακι την επομενη μερα ειμαι παντα +... εχω παρατηρησει μεχρι κ +0,7!! το οποιο ομως εννοειται εφυγε μετα απο 2 μερες
αστεροπη μπραβο! πολυ καλη απωλια και μ'αρεσει κι οτροπος που το βλεπεις... οταν κατι δεν μας καταπιεζει σιγουρα δεν το παραταμε...;) καλη συνεχεια σε ολους!!!
Καλημερα. 56.5 σημερα. Συνεχιζουμε δυναμικα.
Συμφωνώ!!! 1000 +++ :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by asteropi
Μεχρι τωρα αν εξαιρεσεις οτι εχω κοψει τις βλακειες που ετρωγα,δε καταλαβαινω οτι κανω διαιατα,απλως αλλαξαν οι διατροφικες μου συνηθιες.Αν το βλεπουμε ετσι πιστευω δε θα τα παρατησουμε.:bouncy:
Κι εμένα ως δια μαγείας ξεκόλλησε! Εκεί που άξαφνα είχε πάρει την ανιούσα, τσουπ, ξανακατέβηκε! 83,9!!! Ήταν και το θέμα δυσκοιλιότητας απ' ότι κατάλαβα, άτιμη τουαλέτα :lol::lol::lol:
καθημερινα δε ζυγιζομαι, αλλα 3 φορες τη βδομαδα οπωσδηποτε!!!
η μερα επισημης μετρησης ειναι καθε Τεταρτη.
την Τεραρτη λοιπον ημουν 88.7 και σημερα Σαββατο 87,9.
ειμαι ευτυχισμενη!!!!!
θα παω και βολτα στην αγορα! οχι για να ψωνισω, αλλα για να με φανταστω σε ρουχα που θα παρω μολις σουλουπωθω λιγακι!!
αστεροπη καλη αρχη εκανες!!!
Ευχαριστω κοριτσια!!!Επειδη δεν ειχα ζυγιστει για πολλες μερες μου ηρθε αποτομα η απωλεια...και ειναι ακομα καλυτερο...αν αντεχετε δοκιμαστε το!Ηταν τα περισσοτερα κιλα που ειχα φτασει ποτε...βαρεσα καμποσα εγκεφαλικα οταν το δα.Ε και δε γινοταν αλλιως.
Εχω να γραψω καμποσες μερες λογο διαβασματων..εξεταστικη βλεπετε..
αλλα τιποτα νεοτερο απο τις 13 του μηνα η ζυγαρια κειμαινεται απο 74.6 εως 100 με 200 γραμμαρια πανω κατω...μαλλον θα κρατησει πολυ καιρο αυτο...υπομονη :(
Χαλια, χαλια και παλι χαλια! 79,3 σημερα!!! Μια τρυπα στο νερο!