δεν υπάρχει.... απλο!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: :lol: Αγγελική αφού μέχρι και το google δεν μπορεί να βρει τον τέλειο άντρα, πως να τον βρούμε εμείς; :lol:
Printable View
δεν υπάρχει.... απλο!!!Quote:
:lol: :lol: :lol: Αγγελική αφού μέχρι και το google δεν μπορεί να βρει τον τέλειο άντρα, πως να τον βρούμε εμείς; :lol:
Καλησπέρα Ελοπαρμένες μου για τελευταία φορά!
Τζινάκι μου με εκπλήσεις πάντα θετικά με το μεγαλείο της ψυχής σου! Μόνο αυτό θα πω!
Εγώ πήγα για την καθιερωμένη μου ζούμπα και αφού άφησα το κορμάκι μου εκεί έφερα την ψυχή μου σπίτι :lol:. Το πρόγραμμα ήταν έντονο αλλά ωραίο αλλά οι δικές μου αντοχές ακόμη ελλείπεις. Το ευχαριστήθηκα όμως όπως πάντα άλλωστε! Μόλις έκανα τα μπανάκια μου και θα ετοιμάσω και κάτι να φάω.
Επιτέλους ήρθε το μεγάλο βράδυ των αλλαγών αλλά βλέπω ότι το πάρτι είναι ψόφιο και ανησυχώ :lol:. O Ιούδας (ʼβα) ήδη πάει για ξάπλες και μας αφήνει χωρίς καν να αποχαιρετήσει την εβδομάδα μου σνιφ κλαψ νιώθω παραμελημένη :sniffle:
Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά απογοητευμένη από την εβδομάδα μου γιατί ήθελα να είναι πιο ζωντανή και χαρούμενη και να σας δώσω πιο πολύ από τον εαυτό μου. Ήθελα να με γνωρίσετε καλύτερα...Αλλά με την αρρώστια και τους πυρετούς ούτε να γράψω δεν είχα δύναμη. Λυπάμαι για αυτό αλλά δεν πειράζει εδώ θα είμαστε και πάλι να τα λέμε :)
Eli θα τις ξαναβρείς σύντομα τις δυνάμεις σου, με τέτοια ταλαιπωρία που πέρασες πάλι καλά που κατάφερες να ζουμπιαστείς κιόλας.
Παραμελημένο νιώθει το Elaki μου;
Αφού ξέρεις πόσο σε αγαπάμε, όλες μας!
Δεν είναι σκέτη γλύκα;
Κορίτσια, κλείνουν τα ματάκια μου..
Αποχαιρετώ τη γλυκειά μας οικοδέσποινα και την ευχαριστώ για την όμορφη φιλοξενία της, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Τη βεβαιώνω ότι όσοι καταλαβαίνουμε πέντε πράγματα, την εκτιμούμε απεριόριστα, ας μη τη γνωρίζουμε τυπικά καλά.
Της στέλνω πολλά φιλάκια..
Τέλειο το σκυλάκι ʼβα. Έχεις την κλασσική φάτσα σκυλιού που μόλις τα έχει αμολήσει στο χαλί και το μαλώνουνε! :lol:
Ενώ τις προάλλες φόρτωσα άσχημα με το Ρούντυ της Ναταλίας, τούτο εδώ το πλάσμα μου βγάζει άλλα συναισθήματα. Θέλω να γονατίσω και να τον πάρω αγκαλιά και να τον φιλήσω στην κορυφή του κεφαλιού και να του πιάσω το μπροστινό αριστερό του ποδαράκι (αυτό μου αρέσει)..
Tώρα νιώθω καλύτερα :D. Ξέρω καλέ ότι με αγαπάτεεεεε, απλά στεναχωρήθηκα που μας έκατσαν ένα σωρό στραβές και καμία μας δεν ήταν σε φόρμα να στήσουμε έστω και ένα γλεντάκι από αυτά που ξέρουμε εμείς μόνο να στήνουμε χιχιιχχιχι. Και ειλικρινά ήθελα να σας πω και μερικά πράγματα και για εμένα έτσι για να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα. Τα αισθήματα δεν αλλάζουν και πάντα είναι αμοιβαία! Ευχαριστώ για την αφίσα μου αρέσει :) και για το σκυλάκι είναι γλύκα!
Eδώ είμαστε και πάλι,Ελάκι μου,όποτε το θελήσεις!Διάθεση μόνο να έχεις κι έγινε!Quote:
Originally posted by Eli
Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά απογοητευμένη από την εβδομάδα μου γιατί ήθελα να είναι πιο ζωντανή και χαρούμενη και να σας δώσω πιο πολύ από τον εαυτό μου. Ήθελα να με γνωρίσετε καλύτερα...Αλλά με την αρρώστια και τους πυρετούς ούτε να γράψω δεν είχα δύναμη. Λυπάμαι για αυτό αλλά δεν πειράζει εδώ θα είμαστε και πάλι να τα λέμε :)
Όχι πως περιμέναμε την εβδομάδα σου να μάθουμε τι διαμάντι είσαι!Απλά θα μαθαίναμε κι άλλα! :love:
Τώρα ʼβα μου μάλιστα! Σου δίνω άδεια να πας να ξαπλώσεις παιδί μου! Αφού υπέβαλλες τα σέβη σου πρώτα και μου είπες ότι με αγαπάς είσαι ελεύθερη να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου διαμερίσματα :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Κορίτσια, κλείνουν τα ματάκια μου..
Αποχαιρετώ τη γλυκειά μας οικοδέσποινα και την ευχαριστώ για την όμορφη φιλοξενία της, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Τη βεβαιώνω ότι όσοι καταλαβαίνουμε πέντε πράγματα, την εκτιμούμε απεριόριστα, ας μη τη γνωρίζουμε τυπικά καλά.
Της στέλνω πολλά φιλάκια..
καλησπέρα στις έμορφες!
Η Καλλιόπη μας πια σληβατη, να'ναι καλά και δυνατή!
-Ελάκιον, πετάει η ομάδα της ζούμπας, άντε να γίνει καλά και ο Λιλάκος να μην έχουμε άλλο αρρωστούλι στην παρέα! Θα σε αποχαιρετήσουμε απόψε, αλλά δεν έχω πραγματικά ιδέα τι θα κάνει η Ναταλία!
Τζίνα, και σε ξύπνησα και δεν ήξερα ότι εκτός απο τα υπόλοιπα δεινά έχεις και τη ΔΕΗ να σκέφτεσαι, στο διάβολο να πάει η κωλοεταιρία..
Αβα, καληνύχτα κοριτσάκι..
Αγγελική, και εγώ στο φαν κλαμπ των καρτούν σου! Δώσε κι άλλο!
Σήμερα το Κατερινάκι και εγω είδαμε το team των γιστρών που θα μας χειρουργήσουν(πλαστικοί+αν αισθησιολόγος) , μας χούφτωσαν ,μας έδωσαν οδηγίες προς ναυτιλευομενους και μας ντόπαραν άθελα τους αφού μετά και οι δυο είχαμε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!
Η δική μου μειωτική+ανόρθωση θα γίνει Μεγ. Τρίτη τελικά και η ανόρθωση της Κατερινιώς την Τετάρτη που μας έρχεται... Can't wait!
Αχ Ναταλάκι μου πως γίνεται οι κουβέντες σου να είναι σα χάδια; Σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια και ανταποδίδω :). Θα δώσω περισσότερο από τον εαυτό μου κάποια στιγμή, που θα πάει! Τουλάχιστον την βγάλαμε όλοι αρτημελείς αυτή την δύσκολη εβδομάδα και είχαμε η μία την άλλη να ακουμπάμε, αυτό θα κρατήσω και θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες!Quote:
Originally posted by NADINE
Eδώ είμαστε και πάλι,Ελάκι μου,όποτε το θελήσεις!Διάθεση μόνο να έχεις κι έγινε!Quote:
Originally posted by Eli
Όχι πως περιμέναμε την εβδομάδα σου να μάθουμε τι διαμάντι είσαι!Απλά θα μαθαίναμε κι άλλα! :love:
Μακ μου τα νεα σου ειναι τελεια.θα εχεις και τις διακοπες του πασχα μπροστα σου να αναρρωσεις οποτε ολα καλα.εγω ειμαι καλυτερα ευχομαι μολις ξαπλωσω να μην βηχω παλι σαν τρελη να κοιμηθω σημερα.
Μακ μου τα νέα σας τα έμαθα από πρώτο χέρι και χάρηκα τόσο πολύ! Αν και το κακό μου το άφησε η Κατερίνα για το τέλος.... για την αλλαγή της ημερομηνίας... ΓΜΤ!!!! Θα πρέπει να φύγουμε για το Πάσχα και δεν θα είμαστε στο πλάι σου και πολύ με στεναχωρεί αυτό!
Λιλάκι μου κατάφερες μέσα στην μέρα να κοιμηθείς καθόλου; Σε βοήθησαν τα εισπνεόμενα;;
Μα θα είστε στο πλάϊ μου νοητά! Και αυτο είναι σημαντικό!
Τζινακι μολις ειδα το u2u.thanks!!!!!!παλι δεν μπορω να σου στειλω ομως.βγαζει σφαλμα.
Ελλακι δεν κοιμαμαι ποτε μεσα στη μερα.μετα δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου.με βοηθησαν αρκετα αν και εχω αρκετο βξχα ακομα.
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
....στο διάβολο να πάει η κωλοεταιρία..
Γιώτα πολύ χαίρομαι γιατί και εσύ και η Κατερίνα φέτος θα κάνετε διπλή ανάσταση το Πάσχα!!
Μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή έχω κάψει φλάντζα! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Τζινακι μολις ειδα το u2u.thanks!!!!!!παλι δεν μπορω να σου στειλω ομως.βγαζει σφαλμα.
Εμ πες το μας και αναρωτιόμαστε γιατί βαράς προσοχές όλη μέρα! :lol:Quote:
Μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή έχω κάψει φλάντζα! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Nα σου κάνουμε ένα σέρβις να σε φτιάξουμε τζιτζι!
θα σας καληνυχτισω και εγω... κλεισαν τα ματια μου!
μια γλυκια καληνυχτα στην οικοδέσποινα μας και στην συνεχεια σε όλες σας!!!!
http://www.dazzlejunction.com/greeti...-night_0-4.gif
Το ποδι πως ειναι σημερα τζινα?
Kαλε προλαβα?τι γινεται?να παω τουαλετα η χανω αν δε διαβασω?
Eli είμαι παλιό μοντέλο και δεν κυκλοφορούν πια τα ανταλλακτικά μου στην αγορά. :lol: :lol:
Καληνύχτα γλυκιά μας Αντζελίνα με τα όμορφα ποστάκια σου! Όνειρα γλυκά!
Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση.
Γλαύκη μην ανησυχείς, προλαβαίνεις να μας κατουρήσεις και να επιστρέψεις! :lol: :lol:
Καληνυχτα αγγελικη καλη ξεκουραση.
Λιλαλό μου εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις νανάκια απόψε για να αναρρώσεις και πιο γρήγορα. Και εγώ την ημέρα δύσκολα κοιμάμαι γιατί και εγώ μετά το βράδυ κάνω ανήσυχο ύπνο, δεν έχω συνηθίσει και με βγάζει εκτός προγράμματος. Τώρα με τον πυρετό που κοιμόμουν ότι ώρες να ναι τα βράδια ξυπνούσα και ήμουν σαν την κουκουβάγια στις 3-4 το πρωί :lol:
Λίλα το πόδι μου ακόμα θυμάται την 25η Μαρτίου. :lol: Ξεκίνησα σήμερα τα χάπια πρωί βράδυ και βλέπουμε.
Ελακι μ' σε 3 λεπτά αποχαιρετούμε τη βδομάδα σου! Είσαι μια γλύκαααααααααα!
Ξενυχτήσαμε και τον Χουζούρη σήμερα για να παραλάβει την εβδομάδα του.
Ελακι να σε ευχαριστησω για την εβδομαδα που μας χαρησες αν κ ησουν αρρωστη τον περισσοτερο καιρο.Ηταν γλυκια κ καθολου αυστηρη!Φιλακια πολλα !δεν προλαβαινω να διαβασω τα πριν κ να γραψω πιο πολλα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Eli είμαι παλιό μοντέλο και δεν κυκλοφορούν πια τα ανταλλακτικά μου στην αγορά. :lol: :lol:
Τι είσαι μαρή Lada;;;; :lol:
Εμένα μου κάνεις για Herbie ;)
:love::love::love::love:Quote:
Originally posted by monahoiot
Ελακι μ' σε 3 λεπτά αποχαιρετούμε τη βδομάδα σου! Είσαι μια γλύκαααααααααα!
Ο χουζούρης παραλαμβανει την Κυριακή! Σήμερα δεν έχω ιδέα τι θα κάνει η Ναταλία!
Tι εγινε?Μαλλον καποιος δεν θελει να ποσταρει η Ναταλια που προσπαθει απο τις 12 νταν!
Επιτέλους! Ξανασυνδεθήκαμε! Να προλάβω να τα πω πριν γίνει πάλι καμία στραβή! Eli μου σ'ευχαριστώ κι εγώ για την εβδομάδα σου, για τα καλά σου λόγια, για τις απίστευτες ατάκες σου και για το γέλιο που κάνω μαζί σου, με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως! :lol:
HAPPY ΤΖΙΝΑ'S BIRTHDAY WEEKEND !!!
Να το χαιρόμαστε το Τζινάκι μας!Ας απολαύσουμε μαζί του την τελευταία μέρα της χρονιάς,που αποχαιρετά
κι ας καλωσορίσουμε με κάθε θετική μας σκέψη κι ευχή την ολοκαίνουρια ελπδοφόρα,που έρχεται!