Kαλημέρα σε όλους/όλες, συνεχίζουμε δυναμικά, δεν πτοούμαστε! :roll:
Σήμερα 84,4 (+500gr δηλαδή) αλλά θα τζάσουν τα άτιμα! :lol::lol::lol:
Printable View
Kαλημέρα σε όλους/όλες, συνεχίζουμε δυναμικά, δεν πτοούμαστε! :roll:
Σήμερα 84,4 (+500gr δηλαδή) αλλά θα τζάσουν τα άτιμα! :lol::lol::lol:
88,8 σήμερα αλλα χαλάλι που είμαι εδω και σχεδόν μια εβδομάδα στα 88,4 με 88,8 γιατί μου ήρθε η η πολυπόθητη περίοδος!!! έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου!!!
Δεν το πιστευω!! τριτη μερα που ειμαι αδιαθετη και η ζυγαρια εδειξε 74.2(-400 με 500γρ)!!μετα απο τοοοσες μερες !!!!επρεπε να αδιαθετισω για να κατεβει?ασε που το σκ εφαγα τα παντα!!! πολυ χαρηκα!!καιροσ ηταν!!ελπιζω να μην ξανακολλησει συντομα!!! :) :) :)
88,3 σήμερα
Καλημερα σας!!!σημερα το πρωι ξυπνησα νωρις νωρις για να διαβασω γτ δινω μαθημα και ζυγιστηκα...73.8!!!! (-400γρ απο χθες!!) μου φανηκε περιεργο!!!εκτος αν και χθες ημουν τοσο γτ οταν ζυγιστηκα ειχα ηδη φαει το πρωινο μ...χμμμμμ ?????????? τελοσπαντων ηταν μια ευχαριστη πρωινη εκπληξη!!! :) :)
56.400
84.3 (-100gr) ε, κάτι είναι κι αυτό :blush:
Καλημερα σε ολους! Σημερα 78,1! Και εχω μπει δυναμικα στο παιχνιδι!
Σημερα το πρωι 73.6 (-200gr απο χθες)... νομιζω οτι πηρα φορα.. χι χι :) :)
Καλημερα σε ολους! Και καλο μηνα!! Επισημα φθινοπωρο και επιστροφη δυναμικα στο παιχνιδι!!
Σημερα 77,6 :starhit:!!!! Θελω κι εγω να παρω φορα εστω και στην αρχη για να παρω δυναμη!!
56 σημερα. ξαναμπαινω σε προγραμμα μεχρι να μου ξαναχωρεσει το αγαπημενο μου πατελονι.
Εχει παρατηρησει κανεις με τη απωλεια η τη προσληψη βαρους, οτι αλλαζει και το σχημα του σωματος διαφορετικα απο οτι ηταν οταν ειμασταν στα ιδια νουμερα;
75,8...αμε....εγω εχω παρατηρησει κ το αλλο.... ζυγιζομαι κ ειμαι στα χ κιλα.... οσο περισσοτερο μενω σε αυτα τοσο πιο πολυ "μαζευει" το σωμα μου. δλδ παρ'οτι δεν εχω χασει αλλα κιλα, φαινομαι πιο δυνατη κ μπαινω σε [ιο στενα ρουχα...οπως κ το αναποδο... οταν ημουν στα 60 πχ ημουν πιο παχια απ'οτι οταν πηγα 58 και μετα παλι 60... αλλα οσο εμενα στα 60 τοσο ξαναφουσκωνα κι ας μην με εδειχνε παραπανω η ζυγαρια
83 ......δεν θα αφησω να παει 84 ομως!!!:wink2:
Καλή σας μερα ! Ν α έ χ ε τ ε μ ι α ό μ ο ρ φ η Κυριακή!!!!!!!!
ta idia 73.6...
77,8 :roll: ....Aντε να παιρνει την κατιουσα η βρωμοζυγαρια!