αλλος θειος ηταν αυτος ηταν αδερφος του.
Printable View
Σκέφτομαι ότι τελικά δεν πρέπει ν' ακούς μόνο την καρδιά σου γιατί αυτό μόνο σε καταστροφή μπορεί να οδηγήσει...
για τον θειο μιλαμε η εχασα επεισοδια?
ρε αλεξανδρε σε βλεπω να μοιραζεις καρβουνο δεξια και αριστερα!!!!
Τί θα γίνει με τους εφιάλτες πια;
Χτες ειδα μια λαμποργκινι στον δρομο να περνα και ο φιλος μου ηθελε να φαει μελιτζανες. Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι αυτα τα δυο ειναι αλληλενδετα. Την επομενη φορα που θαδω λαμποργκινι , θα ξερω. Να σαι καλα Αλεξ που μας μαθαινεις να κανουμε σωστους συνειρμους.
Ειπα δε θα ξαναερωτευτω, αλλα ζω εναν ερωτα μεγαααααααααααλο, με....... τον γατουλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα καταλαβα τους ανθρωπους που εχουν ριξει χι στο ειδος μας και συγκατοικουν και λατρευουν ενα ή και πιο πολλα ζωακια... Μιλαμε αν εχω ωρες εξω απο το σπιτι κοιταω τις φωτο που του εχω βγαλει στο κινητο και ανυπομονω να γυρισω να τον ζουληξωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! !!!!!!!! Αχ αχ αχ!! Επιπλεον, περασα το πιο σουπερ καλοκαιρι της ζωης μου, και αν ειχα χωρισει και ενα μηνα νωριτερα θα ηταν ακομα ππιο σουπερ!!!!!!! Αλλα ας μην ειμαστε αχαριστοι, μου εκανε το καλο το παιδι με χωρισε γιατι εγω εχω τεραστια υπομονη, οποτε μην τα θελω κι ολα δικα μου!!! Η ζωη θελει φιλους, διασκεδαση, χαβαλε, η ζωη ειναι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, και περναει ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (και τους γατους μεσα στο σπιτι ενιοτε). Αισθανομαι ευλογημενη, ευχαριστω για ολα τα καλα που ηρθαν και ερχονται στη ζωη μου.. Ειναι ευπροσδεκτα.....
σκεφτομαι οτι θα προτιμουσα για δημαρχο το Ψινακη παρα οποιο αλλο τσιρκο μεντρανο.
https://www.youtube.com/watch?v=MMyiqaIUacg
καντε τον και υπουργο τουρισμου μπας κι αλλαξει η εικονα του ψευτη κλεφτη βρωμοελληνα!
απιστευτος... https://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5oQuote:
Εγω Θελω Γκελτσος πρωθυπουργος και Ψινακης Υπουργος!!!
Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν ξέρω τι...δεν γίνεται να ξυπνάω έστω σχετικά καλά και στη διάρκεια της μέρας να μελαγχολώ, κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό...
καποτε ειχα τα πιο κοφτερα ματια που υπαρχουν κ τωρα προβιβαστηκα σε γκαβουλιακα
Η αναβλητικοτητα μου δεν εχει ορια , εχω χιλια δυο πραγματα να κανω και μαλακιζομαι στο ιντερνετ . Μεχρι και δουλειες του σπιτιου αρχισα να κανω για να αποφυγω τις υποχρεωσεις μου . Ας με μαζεψει καποιος.
Σκέφτομαι ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα.Απλά αυτό το αύριο είναι ανάλογο του Βερεσέ Αύριο...
σκεφτομαι οτι η βροχη ειναι καλυτερη οταν πεφτει στο χωμα παρα στην ασφαλτο. ελπιζω να συνεχισει και το σαββατοκυριακο ο ιδιος καιρος γιατι τον αγαπαω!
Σαν πολλα νεα μελη δεν μαζευτηκαν τελευταια?
το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα μπαινουν μεσα για να ανεβασουν ενα θεματακι κ μετα αντε γεια την ωρα που το φορουμ θα μπορουσε να τους προσφερει πολες δυνατοτητες αυτοι βιαζονται να γινουν λουιδες σα να φοβουνται οτι δαγκωνουμε
απο την αλλη μερια δεν ευνοει τη παραμονη καπιου στο προφιλ του γιατι αν ειχε τη δυνατοτητα να ανεβασει φωτο κ να το κανει πιο δικο του σαφως μετα δε θα ηθελε κ να φυγει απο αυτο τοσο ευκολα
σκεφτομαι το εξης σεναριο αυτοκτονιας: κοβεις τις φλεβες σου εξαιτιας μιας απογοητευσης, λογω αιμορραγιας ομως σε βρισκει η γειτονισσα και σε σωζει, στελνωντας σε στο νοσοκομειο. εκει καλουν τους κοντινους σου ανθρωπους που εχεις να τους δεις πανω απο 10 χρονια, αλλα λες στη νοσοκομα οτι δε θελεις επισκεπτηριο γιατι θα σε κανουν χειροτερα ψυχολογικα. εκεινοι επιμενουν και μπουκαρουν κανωντας σε να πηδηξεις απο το παραθυρο, βρισκωντας φρικτο θανατο με το κεφαλι. ποιος φταιει μετα, εσυ, η νοσοκομα ή οι ανθρωποι σου ?
SOS οποιος συμμετεχει στο τσατ και διαβαζει ας μπει
θα ηθελα ν πω αλλα ουτε ν τ σκεφτομαι δν θελω....
Υπερπαραγωγη η μαλακια αποψε...Δεν εχουμε παραπονο!
ναι κ σ αυτο συμφωνω
αν ηθελα θα το ειχα κανει πολυ πριν το πεις κ φυσικα κ τα γνωριζω αυτα τα σαιτ.
δε μπορω να πω οτι πεδευομαι με κατι εχω μαθει να επικοινωνω με ολους αβιαστα.
το μονο που θα μπορουσε να με πεδεψει ειναι εγω ο ιδιος.
για την ωρα βαριεμαι κ δεν εχω κ πολυ ορεξη αλλα στο μελον δε ξερω μπορει να αλαξω γνωμη.
αλλα σαφως υπαρχουν πολα κ ενδιαφεροντα πραγματα σε αυτη τη σελιδα που βρισκονται στο παρασκινιο μεχρι κ γνωστες μου συναντησα εδω που ειχαμε γνωριστει πολυ παλιοτερα εκ πρωτης οψεως μιαζει απροσωπη αλλα μονο για αυτους που δε γνωριζουν αυτους που μπαινουν αν τους ηξεραν θα αλαζαν γνωμη.
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχ.
Σκεφτομαι το ποσο κωλανθρωποι υπαρχουν..Μα να τους ενοχλησει ενα νιαουρισμα απο ενα γατακι που ή απο καπου ξεφυγε ή καποιος φιλοζωος της δεκαρας παρατησε..Φοβισμενο 2 μερες το ταιζα και σημερα καπως με εμπιστευτηκε..ειχε παρει και λιγο τα πανω του!Αλλα καθε βραδυ νιαουριζε απο ανασφαλεια,θα ζητουσε μανουλα!Και καποια κυρα ******* απο απεναντι που εχει στην κατοχη της 4 γατους ενοχληθηκε και εστειλε τον ενα μπουλη της να παρει το γατι μακρια γιατι λεει "δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ" ..ναι θα σου χαλαγε την παρτουζα σκατοψυχη!!
Εψαξα..αλλα δεν το βρηκα!!Ετσι να νιαουριζετε και εσεις για βοηθεια και η αντιμετωπιση σας να ειναι αυτη..αρπαγμα απο το σβερκο και μακρια!Σκατα στα μουτρα σας!