Πώπω...σοκολατένιο ε; Τι ήταν αλαλουμάκι; Ήταν ωραίο;
Printable View
Πώπω...σοκολατένιο ε; Τι ήταν αλαλουμάκι; Ήταν ωραίο;
ήταν καριόκα πολύ πολύ φρέσκια και πολύ πολύ σοκολατένια, σκέτη απόλαυση......... και το βράδυ πήγα για ούζα και μεζέδες και σήμερα είναι χάλια το στομάχι μου, δεν έφαγα πολύ αλλά επειδή είμαι στην αποστείρωση με τσάκισαν και ξύπνησα στις 4 το πρωί από το στομάχι. Γενικά χθες ήταν μία γευστική μέρα, τέλος σήμερα ξανά στο πρόγραμμα .... (πήρα και ένα xenical χθες βράδυ)
Αγαπημένες καριόκες! Σλουρπ!
Μεζεδες και xenical μου ακούγεται λίγο ταλαιπωρία. Ξέρεις...
Κρίμα πάντως που σε πείραξαν στο στομάχι. Εγώ το έριξα έξω την Κυριακή τσακίζοντας τον ωραίο μουσακά που είχα φτιάξει.
Έχω να ζυγιστώ πολύ καιρό. Δεν θέλω. Εθίζομαι στο ζύγισμα. Αν το κάνω μια φορά θέλω συνέχεια μετά, και αγχώνομαι αν δεν έχω χάσει. Οπότε το έχω κόψει. Λέω να ζυγιστώ τέλος του μήνα και μετά τέλος Αυγούστου (μετά τις διακοπές).
Πάντως νιώθω πως πάω καλά. Έχω χάσει κι άλλο μάλλον. Μου κάνει παντελόνι που πριν ένα μήνα δεν κούμπωνε.
Πολύ καλή τακτική να την κρατήσεις......... Ο μουσακάς αν δεν τηγανίσεις τις μελιτζάνες και φας μόνο ένα κομμάτι ΟΚ δεν νομίζω ότι είναι κακό...
Ναι μεζέδες και xenical = ταλαιπωρία αλλά ένοιωθα τύψεις και ας μην έφαγα πολύ....
Δεν τηγανίζω τις μελιτζάνες. Τις ψήνω. Έφαγα παραπάνω απο ένα κομμάτι αλλά δεν το μετάνοιωσα γιατί απόλαυσα την κάθε μπουκιά. Απο χτες πάντως συνεχίζω κανονικά.
Γεια σας..Εγω οταν αγωνιω κι εχω αγχος για η ζυγαρια,δε χανω ποτε..χτες δεν αντεξα και εφαγα μια πιτα με γυρο..Και γενικα ,,χαλαρωσα!Οσο χασω!
ΑΑΑΑΧ η πιτουλα ηταν νοστιμοτατη-στερημενη απολαυση εδω και καιρο.Και η καλη μου ζυγαρια παρ'ολ'αυτα κατεβηκε κι αλλο.!
Μια διαιτολογος πιο παλια μου ειχε πει πως εαν ακολουθουμε για καποιο καιρο μια καλη διατροφη και καποια μερα ξεφυγουμε παααααρα παρα πολυ,τοτε δε θα παχυνουμε και μαλιστα αν ειναι να χασουμε,θα χασουμε ετσι κι αλλιως,γιατι ο οργανισμος δεν προλαβαινει να το "αντιληφθει".Ισχυει δεν ισχυει-τι να πω?
Καλημέρα!
Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 92,8 (από 93,6 την προηγούμενη Τρίτη).
Απώλεια 0,8 κιλά.
Συνεχίζουμε κανονικά!
χμ..επεστρεψα απο ολιγοημερες διακοπες +1, αλλα δεν πειραζει απο σημερα τα κεφαλια μεσα! δεν θα κατσω να σκασω κιολας (ασχετο αν με εσκασε ο φιλος μου που μετρουσε τισ μπουκιες μου...τι κακο κ αυτο! ασε με ρε φιλε να το ευχαριστηθω λιγο ελεος!!!) επομενως στοχος -5 μεχρι σεπτεμβρη (απο 117 σε 112 δηλαδη). αντε καλα κουραγια μας και καλο υπολοιπο καλοκαιριου :)
Ιστορική !!!!!! στιγμή για μένα, εκτός του ότι έχασα άλλο ένα κιλό (τελευταίες 2 εβδομάδες τα πάω πολύ καλά) έπεσα και κατηγορία και είμαι από παχύσαρκη, υπέρβαρη και επισήμως................. Αυτό το 7 πότε θα το δω ???????????
Συγχαρητήρια alalumaki!!!
Χαίρομαι πολύ!
Συνέχισε έτσι και θα το δεις συντομα το 7!
αλαλούμ αλαλούμ :) γκόου γκόου γκόου!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ, εύχομαι και σε σένα ότι ποθείς αν και νομίζω ότι τα σημαντικότερα στη ζωή τα έχεις ήδη αποκτήσει...........
I am goooooooiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnggggggggg !!! μου δίνετε κουράγιο
Νεφέλη πως πας, έφυγαν και άλλα από αυτά που είχες πάρει?
έπεσα στα 81 από 83 αλλά μάλλον έχει φύγει το φούσκωμα και υγρά όχι λίπος! σιγά σιγά!!! πήρα μπρός!!! χεχεχ :)