Quote:
Originally posted by NADINE
Mary maker misery,συγχαρητήρια κι από μένα για το εντυπωσιακό σου επίτευγμα!
Πραγματικά δείχνεις άλλος άνθρωπος μ'εντελώς διαφορετικό στυλ,ακόμα κι ηλικία!
Ελπίζω ν'αγκυροβολήσεις σ'επιθυμητό υγιές βάρος,να βρεις τη διατροφική σου ισορροπία
και να φύγει σιγά σιγά ο φόβος της επιστροφής στα παλιά κι η συνεχής ενασχόληση
με τις θερμίδες.Είσαι πραγματικά τυχερή για το δέρμα,που δύσκολα προδίδει το παρελθόν,
αν και σίγουρα παίζει ρόλο το νεαρό της ηλικίας σου,το ότι ενδεχομένως δεν το ταλαιπώρησες
με πολλές και έντονες αυξομειώσεις,το ότι δεν κουβαλούσες πολλά χρόνια τα κιλά αυτά,δεν ξέρω τι...
Σου μιλώ ειλικρινά,χρειάστηκε να βάλω δίπλα δίπλα τη φωτογραφία του πριν με του μετά(ειδικά
εκείνη με τις ριγέ ψηλές κάλτσες)για να πειστώ από τα μάτια και τα χείλη σου πως όντως είσαι εσύ!
Να είσαι γερή και όποιον άλλο στόχο-όνειρο έχεις,ν'αξιωθείς να το δεις να γίνεται κι αυτό πραγματικότητα!
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική ερώτηση.Παρατηρώ συχνή αναφορά στον άντρα σου,
στου οποίου το πλάι μάλιστα γέρνεις τρυφερά και σ'αρκετές φωτογραφίες.Η όλη πορεία
της μεταμόρφωσης και κυρίως η μεγάλη τελική αλλαγή πώς επηρέασε τη μεταξύ σας σχέση;
Είναι ίδιος απέναντι σου;Αλλά και γενικότερα,εσύ νιώθεις να έχεις αλλάξει συμπεριφορά;
Αυτος ο καημενος μονο μια φορα μου ειχε πει να κοιταξω να κανω κατι με το βαρος μου, οταν χρειαστηκε να βγει απο τη θεση του οδηγου οταν παρκαρε και να μου ανοιξει τη πορτα και να με τραβηξει εξω γιατι δεν μπορουσα να βγω. Στη αρχη, οπως ολοι γυρω μου, δεν πολυεδινε σημασια, ηταν και αυτος του "ελα μωρε, μια μερα ειναι" αλλα οταν αρχισα να παιρνω τη κατηφορα, ανησυχουσε πολυ. Η σχεση ειχε στρεσαριστει σε μια φαση απο δικο μου φταιξιμο και μονο. Ημουν τοσο χωμενη μεσα στη διαιτα, τη γυμναστικη και στη μετριση των θερμιδων, ειχα τρελα νευρα ωρες ωρες, την ακουγε αυτος. Παραδειγμα, αποφασισε να μου κανει εκπληξη με το να με παει σε ενα καλο εστιατοριο, ετσι για εξοδο, και εγω τον επιασα απο τα μουτρα. Χωρις λογο. "Πας καλα χριστιανε μου;;; ξερεις ποσες θερμιδες εχει το chateau brian;; η τονοσαλατα εχει μισο κιλο μαγιονεζα! να με σαμποταρεις πας;;;;" Τετοια ρεζιλικια του εκανα, και αντι να μου ριξει καμια χριστοπαναγια, μουτρωνε και στεναχωριοταν. Και επειδη δεν ελεγε και τιποτα, νομιζα οτι ειχε υφος "ωχ, με καταλαβε". (κραξτε με, εχετε το ελευθερο, τα θυμαμαι και λεω που τη ειχα βρει ολη αυτη τη κακια και μονοπλευρια. Ο,τι και να πειτε, καλα θα τα λετε.)