ANTE NA KANEIΣ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...
Printable View
ANTE NA KANEIΣ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...
Οκ,επειδή είσαι σε δίαιτα,θ'αποπροσανατολίσω τη σκέψη σου,κάνοντας τη σοκολάτα λίγο πιο γάλακτος και τον άντρα γλυκό αγοράκι!
Είμαι σίγουρη πως κοιμήθηκε η γυναίκα και ξύπνησε η μάνα μέσα σου στο λεπτό!Πώς παίζω έτσι με τα συναισθήματα σου,ε;
http://artisansweets.files.wordpress...8227cd4e23.jpg
AAXAXXEXXAXA!!!Δηλαδή,αυτό με τα λαγουδάκια,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το ποστ της Νadine!!!Λες να φάω κι εγώ των δικών μου,μεγαλώσανε πια,θα έχουνε κόμπλεξ που τους φέρνουνε λαγούς και λαμπάδες(οι νονοί λένε πως πάντα λέει το θέλουν κι ας μεγαλώνουν-πάντως δεν τα έχουν ακούσει να μπινελικιάζουν,γι αυτό το λένε!)κοκκινίζω τώρα αλλά ναι,θα θυσιαστώ κι εγώ για τα τέκνα μου,θα τις φάω τις ουρές και τ'αυτιά των κουνελακίων!
Hanelle,μπράβο μανάρι μου εσύ,αφού ξεπέρασες κι εκείνο το τελευταίο,δε με φοβίζεις πια σε τίποτα!Μαμζέλ Πρόεδρε,τι μας λέτε,να είμαστε καλά κι ας μην ερχόμαστε,όχι,όχι,θέλουμε να μας βρίζεις,να μας ταπεινώνεις,να μας εξευτελίζεις,και να ερχόμαστε γονυπετείς να σου ζητάμε να συγχωρέσεις,χαχαχαχ,σ'αγαπ� �ωωω ψυχούλα μου όμορφη,κερασιά μου εσύ ανθισμένη!
ΚουΛουΜου μου,δε σε πρόλαβα,ααχ,καλά να περάσεις!Τι ποιητική περιγραφή,πρέπει να σε ψάξω εσένα,είσαι ταλεντάρα!
Βarb,άσε το διάδρομο,έλα Αθήνα να σε γνωρίσουμε καμιά φορά,άμα θες,φέρε και το διάδρομο,εμείς θα τον κουβαλάμε,τι μας νοιάζει?Χεχε,είσαι καλά κορίτσαρε?
Ξένια,σαδίστρια κλέφτρα της καρδιάς μου,κι άμα τρως τι έγινε δεν κατάλαβα?Δεν είπαμε είμαστε ψυχολογίας αρίστης,δηλαδή δεν πτοούμαστε?Να ξαναρχίσεις,μετά το Πάσχα τη διατροφή,χαλάρωσε λιγάκι!Δεν πειράζει,αρκεί να μην το παρακάνουμε,χαλαρααααα.Το Τριαλαλούμ-τριαλαριλαλούμ,έλα μωρό μου,εσύ τι γίνεσαι?Φάτα τα κουνέλια κι εσύ,να γλυτώσουμε τα παιδιά μας από τα περιττά κιλά!χαχαχ,φιλάκιαα.
Καλώς και την Κερκυραία!Να τα λέμε,καλά να περάσεις.Μαρικάκι μου,κι εγώ στα ίδια,δεν χάνω άλλο.Αλλά και δεν αγχώνομαι,νιώθω όμορφη,θα το καταφέρουμε κι αυτό,σιγά σιγά.Γουρουνίτσα και Ήλιε μου,ήλιε μουυυυ,δεν αγχωνόμαστε,είπαμε,δεν δεν δεν αγχωνόμαστε,διασκεδάστε τώρα το πάσχα,μετά ξανά.Νομίζω σας θυμήθηκα όλες,μπορείτε να είστε:
1)ευτυχισμένες
2)ευτυχισμένες
3)ευτυχισμένες
Δεν έχετε άλλη επιλογή,αυτές και πολλές σας είναι,χαχαχα,κουκλάρες,κορ� �άρες,δυνατά!!!Σας φιλώ,τα λέμε,να προσέχετε,να περάσετε SUPER!!!:)
Παίζεις με τα συναισθήματα μου σαν τρελή και δεν ξέρω ποιές από τις δύο σοκολάτες θέλω να φάω πιο πολύ... τη γάλακτος ή τη bitter
Κοριτσάρες μου σας εύχομαι καλό Πάσχα, να περάσετε καλά, να ξεκουραστείτε, και να αλητέψετε οι ελεύθερες?.... Ραντεβού μετά το Πάσχα με γεμάτη την καρδιά και ξεκούραστο το μυαλό, να βάλουμε μπρος για νέα και ΚΑΛΗ προσπάθεια?..
Να περάσετε καλά !!!!!!!!!!!!
Τρελοκόριτσο με τη γλυκιά φατσούλα που είσαι σαν μικρό κουνελάκι, πρόσεχε μην σου φάει κανείς τα αυτάκια??. να περάσεις καλά!
Α, και ετοίμασε σχέδιο εξόντωσης μας μετά το Πάσχα, μπας και συνέλθουμε.