θα με συγχωρησετε αλλα εχω να γραψω πολλα..... εχω να αναπληρωσω και για τοσο καιρο που λειπω!!!
Printable View
θα με συγχωρησετε αλλα εχω να γραψω πολλα..... εχω να αναπληρωσω και για τοσο καιρο που λειπω!!!
βρε βρε καλως την........μαυρα μάτια..................... πως είσαι τετούλα??????????????????????
γιατί χαθηκες???
κοριτσακι μου καλα εισαι!!! καλως σε βρηκα!!! ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο και το αφεντικο πανω απο το κεφαλι μου και ηταν αδυνατον να μπω να διαβασω και να σας γραψω! μου λειψατε!! τι κανεις εσυ?? διαβασα , διαβασα τα νεα, λοιπον ποτε θα ανεβεις αθηνα? η θα σε παρω θεσ/νικη μαζι??? αλλα ασε καλυτερα μεθαυριο 24/10 κλεινετε 70 μηνες με τον συζυγο μην σας χαλασω την επετειο ;)))) αληθεια θα ανεβεις αθηνα??
Καλησπέρα κι απο μένα. Μετα λύπης μου παρατηρώ οτι πραγματι οι γυναικολόγοι μενουν μόνο στην διαταραχη του κύκλου μας σαν αποτέλεσμα των πολυκυστικών ωοθηκών και "ξεχνουν" να αναφερθούν στα υπολοιπα που βασανιζουν κυριολεκτικα τις γυναικες με αυτο το συνδρομο..και δυστηχώς σχεδον ποτέ δεν σε παραπέμπουν σε ενδοκρινολογο και διαιτολογο...
Δεν θέλω καθόλου να σκεφτομαι την περιπτωση του να μην μπορεσω να τεκνοποιησω λογω του συνδρομου μιας και αρκετα προβληματα ειχα στη ζωη μου λογω αυτου (σχεδον ολα τα συμπτωματα που παρουσιαζεις με το συνδρομο)...ελεος!
μαρικακι τελικα αυτο το κεικ διαιτης βγηκε καλο????
Glykoyla μου γλικοπικρα τα συναισθηματα απο τα ποστ σου ...που τελειωσε λυπαμαι ,χαιρομαι ομως αφανταστα που το αντιμετωπιζεις τοσο ψυχραιμα! μπραβο κοριτσι μου, και απο την στιγμη που ηταν δικη σου αποφαση, χαιρομαι που λειτουργησε η λογικη και οχι το συναισθημα. ευχομαι να βρεις τον πριγκιπα σου τοσο συντομα , πιο συντομα απ'οτι τον περιμενεις. και τα χριστουγεννα στην Πραγα??? ουαου καποιοι φιλοι πηγανε και μου εχουμε πει τα καλυτερα!!!Θα περασεις καταπληκτικα! στη δουλεια ηρεμησανε τα πραγματα?
Nadine μου, ηταν η πρωτη φορα που διαβασα πραγματα για εσενα και με συγκινησες.... το ειχα φανταστει οτι εισαι ευαισθητη ψυχη αλλα διαβαζοντας αυτα που γραφεις για το οτι μιλας ακομα στο φαντασμα του σπιτιου κλπ,αχ μικρη μου..... δεν ειναι ευκολο καθολου, μα καθολου ο χωρισμος η απωλεια... εχεις πολυ αγαπη να δωσεις και αληθεια ευχομαι να βρεις τον σωστο ανθρωπο που θα την εκτιμησει και θα την ανταποδωσει, ΑΜΕΣΑ!!! το οτι καποιον που δεν ξερεις καλα καλα τον σκεφτεσαι κλπ, αληθεια δεν μου φαινεται παραλογο... σκεψου ομως ειναι το οτι σου λειπει αυτος? η η αισθηση του να εισαι με καποιον να σε αγαπαει να σε φροντιζει κλπ. γιατι αληθεια αυτος ο καποιος μπορει να μην ειναι αυτος που συναντησαμε.... ευχομαι να δωσεις και να σου δωθει η ψυχη του σωστου ανθρωπου, πρωτα απ' ολα ομως (και συγχωρησε με που μιλαω ετσι) πρεπει να προστατευσεις τον ευατο σου. μονο αυτος θα σε αγαπαει και θα σε φροντιζει για παντα. ολοι οι αλλοι, ας πουμε πως τιποτα δεν ειναι δεδομενο. ομως πιστευω - αληθεια το πιστευω - πως εκει εξω υπαρχει ο "ανθρωπος" μας, απλα μενει να τον συναντησουμε! στο ευχομαι ολοψυχα.
τετακι θα απαντησω το βραδυ.. φευγω τρεχοντάς για δουλεια... ετοιμαζόμουν βλεπεις...φιλάκια!!!!!!!!
Αννα, αννουλα , ζεν ακομα??? αχ, να σαι καλα γελαγα με το ποστ σου για το ιντιστουτο μεχρι δακρυων, το σκεφτομουνα γιατι εχω παρει ενα προγρμμα στα new day απο το 1998!! ω, ναι καλα διαβασατε και ακομα δεν το εχω τελειωσει! 2-3 φορες που πηγα, με πιασανε , αχ ξερετε οι θεραπειες δεν φτανουν να παρετε και αλλες, το προσωπο σας θελει περιποιηση, εχετε μεγαλους πορους, και τα γνωστα, βρε τι να τους εξηγεις οτι εχεις 3 δουλειες και δνε προλαβαινεις, βρε τι να τους λες οτι δεν εχεις λεφτα (ελεος τι αλλο να τους πω)! ε, στο τελος σταματησα να πηγαινω. ομως κοπελα μου να σαι καλα μετα το ποστ σου, αποφασησα να τις τελειωσω αυτες τις γ.....ς θεραπειες, ε αμα πια, θα αισθανομαι ασχημα για λογ/σμο τους??? τα μαθηματα πως πανε?? με γεια και το μαλλι, ανανεωμενη σε βλεπω - πολυ πολυ και χαιρομαι!! καλη δυναμη και ...καλα διαβασματα με την διπλωματικη , αντε να μην χανεσαι πολυ (κοιτα ποιος μιλαει :P) . οχι τιποτα αλλο αλλα εχεις πει και για μια συναντηση.... εαν μπορειται παντως και οι υποιλοιπες το σ/κ των εκλογων θα ηταν θαυμα...αυτο το σ/κ θα ανεβω προς τα πανω θεσ/νικη και ευελπιστω να γνωρισω και τα κοριτσια εκει, εαν μπορειτε βεβαια γλυκες μου βορειοελλαδιτισες.
BARBOYNAKI τι κανεις???τελος τα ροδακινα??? προλαβες να ξεκουραστεις καθολου?? φιλακια και υποσχεθηκες να μας επισκεπτεσαι πιο συχνα.
FILAKIA EYGENITSA 8A TA DIABASW AYRIO! KALH DOYLEIA KAI OTAN DIABAZEIS AYTES TIS GRAMMES! KALH KSEKOYRASHHHHHH
και ερχομαι στις περηφανες μαμαδες βασια και πεννουλα :)
βασσια μου, περαν του οτι εχουν πει οοοολα τα κοριτσια πιο πριν, ν συμπληρωσω οτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟΟΟΟΟΟ. μπορει να μην εχω παιδια εγω η ιδια, ερχομαι σε επαφη ομως με πολλα παιδια, χωρια που ολες μου οι φιλες εχουν παιδια, με μεγαλυτερη την βαφτιστηρα μου ετων 7 και μεγαλη μου αδυναμια (ειμαι μια χαζονονα, εγω πρωτης ταξεως!) ο παιδικος σταθμος και γενικα το σχολειο βοηθαει τα παιδια να εγκλιματιστουν καλυτερα στην κοινωνια, μαθαινουν με αλλα λογια οτι "δεν ειναι το κεντρο του συμπαντος" - μπορει να ειναι το κετνρο του δικου μας συμπαντος, αλλα μαθαινουν να συνυπαρχουν με αλλους ανθρωπους , διαφορετικους και να "επιβιωνουν" , μην με παρεξηγησεις απλα πιστευω οτι τα παιδια που ερχονται απο νωρις σε επαφη με αλλα παιδια ειναι πιο κοινωνικα και εχουν περισσοτερα ερεθισματα και αυτο τα βοηθαει να αναπτυξουνε τις δυνατοτητες, ικανοτητες, δεξιοτεχνιες τους. Οσο για το μονιμο αγχος των μαμαδων "τι μαμα ειμαι εγω που δουλευω, κλπ κλπ και δεν παιρναω χρονο με το παιδι μου και το αφηνω στην π.χ. γιαγια, παιδικο κλπ" αντι να ειμαι μαζι του, αχ, αχ, το εχω ζησει με την κολλητη μου και μαμα της βαφτιστηρας μου, σας πληροφορω οτι το παιδακι σας ειναι μια χαρα! σημασια εχει ο χρονος που παιρνατε μαζι του να ειναι "ποιοτικος" , ξερετε ποσες μαμαδες εχω δει που αν και ολη την ημερα στο σπιτι ΔΕΝ ασχολουνται καθολου με τα παιδια τους? τα παιδια μαθαινουν οτι η μαμα μκαι ο μπαμπας τα αγαπανε , ακομα και εαν δεν ειναι συνεχεια μαζι τους. αυτα.... απο μια "μη μαμα" που αν και δεν εχω παιδια τα λατρευω!
Περαστικα λοιπον στην σου , αν και επειδη ειναι αρχη που ερχεται σε επαφη με τοσα παιδακια, πιθανον φετος να σου ειναι αρκετα συχνα αρρωστουλα , υπομονη ομως αποκτα αντισσωματα και οταν παει σχολειο δεν θα αρρωσταινει καθολου!!
Α, και αυτο ισχυει και για εσενα πεννυ μου , να βαζετε στο σπιτι να βραζετε ευκαλυπτο, ειτε σε αιθεριο ελαιο ειτε σε φυλλα που βραζουνε, ο ευακαλυπτος ειναι αντισσηπτικος , παραγει οξυγονο και βοηθαει εκτος απο το να αναπνευουν καλυτερα οταν ειναι αρρωστα τα παιδια και στην απολυμανση του αερα στο σπιτι. οχι οτι κανει θαυματα αλλα βοηθαει αρκετα.
Πεννουλα μου σε αφησα τελευταια και καλυτερη! Καλη αρχη και καλη σχολικη χρονια στο κοριτσακι σου! ευχομαι να εχει προσαρμοστει τωρα και να εχεις ξεαγχωθει λιγακι, αχ, αχ, εισαι μια χαζομαμα κι εσυ.... πιστευω ομως πως τις εχεις δωσει γερες βασεις (συναισθηματικες εννοω) και θα τα καταφερει μια χαρα! πιστεψε το! λιγο , λιγουλακι να σου εχει μοιασει και δεν θελει πολυ θα κανει παρεες στο πιτς φυτιλι και σπιρτο θα ειναι (κατα μανα και κορη) και ολα θα πανε καλα!
νομιζω πως δεν ξεχασα καμια σας, ελπιζω , εχει παει 7 παρα η ωρα και πρεπει να φυγα απο το γραφειο. εν συντομια τα νεα μου..... αν και στις διακοπες προσεξα πολυ τον ευατο μου και την διατροφη μου με την επιστροφη ..... επεστρεψα στις παρασπονδιες και οτι εχασα το ξαναπηρα.... ενα χαλι δηλαδη. πηρα ομως την αποφαση φετος να ασχοληθω με το σωμα μου (μαλλον μου εμεινε απο τα κατσαβραχα που σκαρφαλωνα το καλοκαιρι στους φουρνους και αισθανομουν υπεροχα που τα καταφερνα)! καινα κανω πιλατες και χορο (που τον λατρευω) η διαθεση καλη, λεω να κοψω οσο γινεται την δουλεια του σ/κ, δεν αντεχω αλλο τοση δουλεια, θελω λιγο χρονο "χαλαρα" για εμενα, κουραστηκα να τρεχω αν τα προλαβω ολα, και το σπιτι μου και την διατροφη μου και τις 2 δουλειες και την φωτογραφια και το θεατρικο παιχνιδι και την εξοδο μου με τους φιλους μου, ε ολα δεν γινονται η μαλλον γινονται με πολυυυυ τρεξιμο. οταν πια και η εξοδος γινεται αντι για χαρα ...αγκαρια, καιρος να κοψω τις πολλες υποχρεωσεις..αυτα ! φιλακια πολλα πολλα πολλα σταυωτα και σβουριχτα σματς σμουτς!
Αλεξια, καλως ηρθες κι εσυ στην παρεα μας, ειναι αληθεια οτι οι γυναικολογοι το αντιμετωπιζουν ..... λιγο διαφορετικα το θεμα. ετσι τους εμαθαν ετσι πρατουν....σπανια να πετυχεις γιατρο που θα ο δει "ολιστικα" το θεμα με ολες τις παραμετρους του. εσυ τι ακριβως εχεις? πες μας λιγα περισσοτερα για εσενα. οσο για το οτι μπορει να μην τεκνοποιησεις , μπορει να ειναι δυσκολο να γινει , για εμας, αλλα οχι αδυνατον. ισως με περισσοτερο κοπο. Αλλωστε εχουμε ηδη στην παρεα μας περηφανες πολυκυστικες μαμαδες και "μελλοντικες" περηφανες μαμαδες (πια ευγενικη ψυχη να εννοω αραγε ;))) !!! για οτι θες εδω ειμαστε με πρωτη την "γκουρου" (αχ επετρεψε μου να σε λεω ετσι) στο θεμα την πεννυ μας. ειμαστε εδω! καλως μας βρηκες!
Ax! Λείπω 2 ώρες και πλημμυρίζει το ποστ χαμόγελα! Πως να μην μου φτιάξετε το κέφι? :)
Σοφη μου, μη μασάς με τα κολλήματα.. Εν ανάγκη, να ζυγίζεσαι κάθε 2 εβδομάδες.. αν σε χαλάει η σε τσιτώνει, θα κολλάς πιο πολυ. Ο οργανισμός μας ειναι κομματάκι σαδιστής και το ξέρω. Κολλημένη εδώ και 3 εβδομάδες, θα ζυγιστώ τέλος του μηνα πια. Αι σιχτιρ! χεχε
αφιερωμενο λοιπον σε όλες τις.. κολλημένες:
Ο κολλημένος!! (ποιότητα!)
Βάσια μου, περαστικούλια στο φυντανάκι σου.. Αχ αυτές οι αλλαγές της εποχής ταράζουν κόσμο!
Αλεξία μου, καλώς μας βρήκες. Η περίπτωση των πολυκυστικών ειναι κομματάκι .. κουλή. ʼλλες εμφανίζουν πιο ήπια συμπτώματα, άλλες πιο εκτεταμένα και πολλοί γιατροί δυστυχώς δεν ειναι καταρτισμένοι σ αυτον τον τομεα! Εδώ μεσα θα βρεις στήριξη, για κάθε αγώνα. Ειμαστε μουρλές, οπως διαπιστώνεις, αλλα.. καλούλες μωρε..
Τέταααααααα!! Καλώς μας ξαναβρήκες κοπελάρα μου!! Δε θέλω να μας πτοεί καμία ζυγαριά, ε? Τα μαθήματα μου τελέιώνουν. αισίως το πρωτο μισό του Οκτώβρη οι δρόμοι θα γίνουν πιο επικίνδυνοι! Η διπλωματική μου δυστυχώς η ευτυχώς δεν στηρίζεται μόνο στο διάβασμα αλλά και σε εμπνεύσεις.. Ζητώ λοιπόν την σουπερ ντουπερ θετική σου ενέργεια! Καλά κάνεις και αποφασίζεις να κάνεις φόκους σε σένα. Πολλοί ζουμε για τις δουλειές μας, και είναι κακό.. Υπάρχουν υπέροχα πράγματα εκει εξω! Τέρμα λοιπόν τα.. "από του χρονου λέω να ξεκινησω.. (πιλάτες, χορό, γυμναστήριο, ζωγραφίκή κλπ κλπ)". Τώρα ειναι η ώρα μας! Το τώρα να ζουμε!
Ευγενίτσα μου κλείνω με σένα γιατι απο σενα εξαρτώμαστε. Μπορείς καλή μου το άλλο σου κου να κανονίσουμε τον απόπλου της βάρκας μας? Αν μπορείς εσύ το σου κου των εκλογών, να .. εκλογικευτούμε και εμείς και να βρεθούμε απαρτία!!
περιμένω για να οργανωθώ. μην μου τα πεις τελευταία στιγμή και δεν προλάβω να ραφτώ για τις υψηλές συναντήσεις!
Γειά σας κοριτσάκια....!!!!
εγω δούλευα μέχρι αργά κ είμαι κομμάτια αλλά θα σκάσω εάν δεν απαντήσω.. αννούλα είδες τελικά??? δεν ημουνα η μόνη που δεν μπορούσε. πάλι καλά.ωστε είναι οι εκλογες το άλλο Σου κου ??????? τώρα αν σας πω οτι κ αυτό το είχα ξεχάσει θα με κράξετε εεεεεε?? Αλλά δε μπορω να σας αρνηθω.. θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να έρθω!! θελω τόσο πολύ να σας γνωρίσω!! Αλλά με μία παράκληση:η μέρα συνάντησης να είναι το Σάββατο για να προλαβω να επιστρεψω.. (μη χασει η ελλάδα την δική μου μαυρη άποψη για το πανηγυράκι που στηνουν κάθε φορά οι καλοί μας πολιτικοί) Τι περιοχες βολευουν?? Οχι οτι ξέρω κ πολλές.. Πατρινιά είμαι μη ξεχνιόμαστε!!! Εγω πάντως βολέυομαι πολυ Χαλάνδρι-Βριλλησια -Νέα Ιωνία -Νέο Ηράκλειο αλλά και όπου μου πείτε ακολουθώ. αν δε ξέρω θα σας ρωτησω!!
Τετάκι μου καλό, που θημηθηκες βρε θηρίο την επέτειο???ε είσαι απιστευτη.. όλα καλά?? δε θέλω να σε πτοει τίποτα.. κ εγω μια απο τα ίδια έκανα!! Θα διάβασες..
αντε να την κανονίσουμε την συνάντηση, θα γελάσουμε πολύ και ναι θέλω πολυ ν ανεβω Αθήνα!!
Σοφάκι δε θέλω νταουνιασματα... Αλλιώς μας έχεις μάθει... από εναν παλιοδεικτη θα εξαρτηθεί η ψυχολογία μας ?? αντε να ανεβαίνουμε.... ψυχολογικά εννοω...και ναι έχεις δίκιο.. στα λόγια είμαστε όλοι πολυ καλοί και ειδικά σε τρίτους.. στις πράξεις όλοι μας υστερούμε λίγο αλλά που θα πάει κοπελιά? θα τα καταφέρουμε!!!!!
Βαρβ καλώς το κορίτσι της κλειδαρότρυπας!!!!!!!!!!!! τι κάνεις?? Γιατι βρε θες να ξεφορτωθείς τα παιδάκια?? τα ησυχα??? τα γλυκούλια?? τι σου κάνουν τα καλόμοιρα???Αστο μην απαντησεις... ξέρω. μπορει να μην εχω παιδάκια( κλαψ) αλλά έχω 9 ανίψια!!!!!!!!!!!!! οπότε καταλαβαινω .. πάντως αν καμια φορά δεν εχεις που να τ αφήσεις εγω είμαι εδώ....τα λατρευω!!!!
βρε κορίτσια, μηπως πρεπει να κάνουμε όλες μαζι διαλογισμό και να καλέσουμε το πνευμα του γκουρου - αρχηγού μας γιατι μας έχε ξεχάσει τώρα τελευταία..
φιλιά πολλά σε όλες!!! καληνύχτα!!!
κ επειδή ξέχναω μη με παρεξηγείτε...
Βάσια μου περαστικά στο φιλαράκι μου . Δωσ του ένα μεγάλο φιλί και πες του είναι από μια αρκουδίτσα που τη λένε Ευγενία και οτι μετα απο αυτό θα γίνει καλά!! το φιλάκι αυτό συνοδευεται από τις ευχες όλων των κοριτσιών εδώ!! Αρα θα περάσει, που θα πάει??
κ Αλεξια μου καλώς μας ήρθες κοπελίτσα μου!! Υπομονη βάλε πρώτα σε μια σειρά τα ιατρικά σου θέματα και σιγά σιγά θα γίνουν όλα. ΗΡΕΜΗΣΕ και πηγαινε σε ενδοκρινολογο για πληρη έλεγχο. Σαφώς έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά κοριτάκι μου υπομονή και επιμονή!! Εγω παλευω να τεκνοποιησω αλλά θα τα καταφέρω!! δε θα του περάσει!! το ίδιο κ εσυ θα τα καταφέρεις! μη φοβάσαι και μην αγχωνεσαι!! (δασκαλε που διδασκες...)`εντάξει το αγχος δεν μπορούμε νατο αποφύγουμε αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε!! χαρηκα κ περιμένω νεα σου και λεπτομέρειες για σένα !!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!
φιλάκια!!
Τετάκι μου,σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου!
Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ κολλημένη με τη μία και μοναδική αγάπη στη ζωή μας.
Μα τόσα παραμύθια,που μας γαλούχισαν,αυτό δε δίδασκαν;Να πάνε τζάμπα οι σπουδές μου;
Πάντως μόλις τον βρω,πρώτα θα το πω σ'εσάς να ησυχάσετε που σας πρήζω και μετά του παπά!
Τις υπόλοιπες δε σας μιλώ για τιμωρία!Δε γίνεται να είστε τόσες πολλές και καμία από τη Λακωνία!
Η τυρόπιτα(Γ-κουρού)πρέπει να σας βάλει όριο λέξεων σε κάθε ποστ(ως δασκάλα άλλωστε),διαφορετικά
να μετονομάσει το τόπικ σας "Παχυσαρκία και πολυγραφία"!ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΤΕ!Κι ας εξομολογήθηκα!
Πάλι με κολάζετε να μην τηρήσω το λόγο μου!Μπαίνω με κάθε καλή διάθεση να σας διαβάσω
και να κάνω το γκεσταριλίκι μου κι αντ'αυτού αφήνω αναστεναγμό και την κάνω μ'ελαφρά!
Κι είστε κι όλο λόγια...Αν είχαμε τουλάχιστον λίγες εικόνες ή τα γράφατε σε μορφή κόμικ ακόμα καλύτερα...
Τέλος πάντων!Τα λέω πίσω από την πλάτη σας κάθε μέρα στην Α-γκουρού σας,τώρα τα λέω και κατάμουτρα!
Και μη μου πείτε "Μη μας διαβάζεις!Χεστήκαμε!Δικό σου το πρόβλημα!"Δε θα με κάνετε εσείς να έχω κενά
στο φόρουμ μου!Εντάξει; Λοιπόν! ΛΕΞΟΔΙΑΙΤΑ !Και μην ακούσω"κοίτα ποιός μιλάει!Τα 3000 τόσα ποστς!"
Aαα...ξέχασα!Παρεμπιπτόντως. ..Φιλάκια σε όλες σας πολλά!Και καλώς μας ήρθες,Αλεξία!
Υ.Γ.1 : Ελπίζω να πιάσουν οι επιπλήξεις μου τόπο,γιατί εδώ μέσα μάλλον η ʼννα,ο άσσος απειλής στο μανίκι μου,δε δέρνει!Σωστά;
Υ.Γ.2 : Σοφάκι,εσύ συνέχιζε να μας βάζεις τ'ανεβαστικά σου τραγουδάκια,καλά;