ροζ?
Printable View
ροζ?
Kλικάκο πού είσαι??Είσαι καλά έτσι?Quote:
Originally posted by click
ροζ?
Εγώ καλούτσικα, μια καλά μια πάτο.Θέλει πολύ γερό στομάχι τελικά η όλη φάση της ζωής..ΠΟΥ εξαφανιστήκατε όλά τα κορίτσια?Το Μαράκι η λουστάμ η υπόλοιπη παρέα?Μπορώ να αντιληφθω αλλά ελπίζω να είστε όλες καλά πραγματικά.Μου Φαίνεται ανούσιο ένα τέτοιο φόρουμ καμιά φορά αλλά το πόσο χαίρομαι όταν εμφανίζονται άτομα που συμπαθώ και ΕΚΤΙΜΩ λεει πολλά.Θα τα πούμε κ αναλυτικά εν καιρώ..!
ελα ρε φιλενάδα και σε σκεφτόμουνα πολύ έντονα αυτες τις μέρες. Να ξέρεις γράφω μόνο και μόνο για σένα. Συνειδητά εχω αποφασίσει να μην γραφω σε αυτό το φόρουμ για κάποιο διάστημα γιατί κατά τη γνώμη μου πλέον έχει πάψει να έχει το βοηθητικό χαρακτήρα που είχε όταν μπήκα εγώ τουλάχιστον. Πλέον οχι απλά δε με βοηθάει αλλά με θλίβει με ορισμένα πράγματα που διαβάζω. Μου θυμίζει τα σκατά που είχα πέσει και εγώ και προσωπικά δεν σκοπεύω να γίνω μαρτυρας και συνένοχος στον προσωπικό "θάνατο" κανένα. Σκότωσα ήδη εμένα.
Οσο για μένα η αλήθεια είναι οτι είμαι μια καλά και μία κακά. Σήμερα με πετυχαίνεις μάλλον σε κακή μέρα γιατί χτες εκανα ένα εντελώς ανευ λόγου και αιτίας υπερφαγικό ενώ το σαβ/κο είχε προηγηθεί διήμερο ξέσκισμα λόγω εκδρομών και επισκέψεων. Στενοχωρέθηκα πολύ με το χτεσινό γιατί ήταν πραγματικά πολύ άκυρο. Κατα τα άλλα το παλεύω. Προσπαθώ να το δουλέψω. Υπάρχουν μέρες που είμαι κυρία διατροφικά (δεν κάνω διαιτα αλλα τρωω ανθρώπινα) και άλλες που πραγματικά με εκπλήσσω με το τι μπορεί να κατεβάσει το στομάχι μου. Οχι πες εχεις φάει ντολμαδάκι με γιαουρτι και καπάκι μπάρα δημητριακών? Ψυχολογικά τώρα είναι στιγμές που αισθάνομαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη. Περνάω όμορφα, πηγαίνω εκδρομές που παλιότερα ούτε καν για προφανής λόγους, έχω προχωρήσει σε διάφορους τομείς της ζωής μου κάνοντας πράγματα έστω και μικρά που παλιότερα μου φάνταζαν αδύνατα, έχω κολλήσει και με εναν τύπο και προσπαθώ να μου κάτσει χαχα. Μετά υπάρχουν και άλλες γαμωμέρες που λέω τι να κάνω να περάσει η ώρα. Δεν κάνω ενα υπερφαγικό να χαλαστώ ψυχολογικά και γκρεμίζω ότι χτίζω. Οι εικόνες της χοντρής περνάνε από το μυαλό μου και δε με αφήνουν να ηρεμήσω.
Στο θέμα περιοδος τώρα. Εκανα ορμονικές εξετάσεις. Ολα τέλεια. Για την ακριβεια εντυπωσιακά καλές σύμφωνα με το γιατρο. Και ναι λοιπόν ξαναξεκίνησα θεραπεία. Μου γραψε τα gynofen θα τα παίρνω μέχρι το Σεπτέμβριο αν και για να σου πω την αλήθεια εγώ απορώ που 60 κιλά χωρίς πρόβλημα και ακόμα να μου ρθει φυσιολογικα. Τεσπα εστω και με χάπια θα αδιαθετήσω.
Αυτά δεν ξέρω αν παρέλειψα κάτι. Ροζουλίνα εχεις μειλ, φεις κάτι. Θέλω πολύ να μαθαινω νέα σου δε θέλω να χαθούμε. Περιμένω νέα σου κούκλα.
Maria μου πιστεύω πως το βασικό καλό με εσένα είναι ότι έχεις συνηδειτοποιήσει τις λάθος επιλογές που έκανες στο παρελθόν και ακόμα και αν τώρα κάνεις κανένα στραβοπάτημα μπορείς και συνεχίζεις με ψηλά το κεφάλι!Πραγματικά σε θαυμάζω,δεν μπορώ να αντιληφθώ τι μανία πιάνει κάποιον και κάνει υπερφαγικά αλλά θαυμάζω απεριόριστα όσους μπορούν και αντιστέκονται!Καταλαβαίνω αυτό που λές σχετικά με την αποχή σου από το φόρουμ(ακόμα και εγώ φρίττω μερικές φορές με όσα διαβάζω ) αλλά πιστεύω πως ακόμα και έτσι όσοι διαβάσουν την δική σου ιστορία και εξέλιξη θα βοηθηθούν,εξάλλου είναι γνωστό αν κάποιος θέλει και έχει αντιληφθεί το πρόβλημα με τα πολλά ή τα λίγα θα μπει στο "σωστό" δρόμο!ειλικρινά σου εύχομαι να ξεπεράσεις κ αυτές τις μαύρες μερες που λόγω βαριεστημάρας...λόγω μαύρων σκέψεων σκέφτεσαι να κάνεις υπερφαγικά,όλοι μας έχουμε τις μέρες που βαριόοοοοοοοοοοοοομαστε ατελείωτα (εγώ το τελευταίο καιρό βαριέμαι κάθε ώρα και στιγμή :D ) σκέψου πως ουσιαστικά "τώρα" έχεις αρχίσει να ζεις την ζωή σου ;)
Ροζουλα είμαι σίγουρη πως έχεις την δύναμη να το πολεμήσεις και στο τέλος θα τα καταφέρεις,μην το βάζεις κάτω
σε ευχαριστώ πολύ αγγελουδάκι μου για τα καλά σου λόγια.
Βασικά το πρόβλημα μου με τα υπερφαγικά δεν είναι ότι απλά τα σκέφτομαι είναι οτι το διαπράττω το έγκλημα. ΧΑΧΑΧΑ. Πόσο να αντισταθούμε και εμείς οι χορεύτριες? ΧΑΧΑΧΑ
μαράκι το διαπράττεις αλλά πλέον δεν καταδικάζεις και τον εαυτό σου σε λιθοβολισμό και θάνατο επείδη διατέλεσσες ένα θανάσιμο αμάρτημα ;)
Γεια σας κορίτσια και από εμένα!
Κι εγώ απέχω από το φόρουμ μιας και τα θέματα που ανοίγουν σε μεγάλο βαθμό είτε δεν με εκφράζουν, είτε τα θεωρώ υπερβολικά. Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως την συντροφιά και την συμπαράσταση από όλες εσάς στις πραγματικά πιο δύσκολες φάσεις της πορείας αυτής που έχω κάνει τους τελευταίους 15 μήνες! Η σχέση μου με το φαγητό δεν μπορώ να πω ότι έχει ισορροπήσει, ακόμα και σε αυτή την φάση που μεγαλώνω κι ένα μωράκι μέσα μου και θεωρητικά πρέπει να του προσφέρω τα καλύτερα. Αλλά η αδυναμία πολλές φορές νικάει την δύναμη. Και ναι, η αγάπη για φαγητό, η ανάγκη για ωραίες γεύσεις, για την αίσθηση του λιπαρού είναι αναπόφευκτη. Απλά επειδή εμείς έχουμε απαγορεύσει αυτές τις απολαύσεις στην ζωή μας, όταν αποφασίζουμε να ενδώσουμε ενδίδουμε σε υπερβολικό βαθμό... Αυτό είναι! Έτσι απλά. Και αυτό κάνω και τώρα. Έξι ημέρες υγιεινή διατροφή και μία ημέρα σκατά... Λάθος? Το ξέρω... Αλλά τελικά εδώ βρήκα μία φόρμουλα.
ΡΟΖούλα μου, μαράκι, θέλω πολύ κι εγώ να διαβάζω νέα σας, ή να κρατήσουμε μία επαφή εκτός του φόρουμ.
Καλή συνέχεια
rozita λιγο πολυ ετσι ειμαστε, μια πανω μια κατω. αναλαμπες θετικες και μετα ξανα μιζερια. το παλευουμε ομως μεχρι να γινει το αντιστροφο καποια στιγμη και να μην ειναι αναλαμπες οι θετικες μερες.
κι εγω θα ηθελα να τα λεμε εκτος φορουμ γιατι εδω η κατασταση ειναι καπως πλεον, ευτυχως υπαρχουν απειρες επιλογες και εχουμε και ενα σωρο αλλους τροπους επικοινωνιας.
Μαράκι μου καλώς την!!Και εγώ σε σκεφτόμουν μαζί με 2-3 άλλα κορίτσια και ανακουφίστηκα που τα νέα πηγαίνουν απτο καλό στο καλύτερο!Για το φόρουμ μια απο τα ίδια, λίγο η υστερία κ η υπερβολή ένεκα παραλίας λίγο το ότι άτομα που είχα εξοικειωθεί με την παρουσία τους εξαφανίστηκαν..ε, τα λέω και εγώ πλεόν με τον εαυτό μου:P Στα υπερφαγικά που γράφεις σαν να με διαβάζω, καμία απολύτως διαφορά.Εξού κ δεν απάντησα χτες, απτα χάλια που είχα με αυτά που κατέβασα θα μαύριζα το σύμπαν!Εγώ σοκολάτα με παριζάκι και γιαούρτι...!Λες η αμμηνόροια να έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης??:dork:Είναι σε μεγάλο ποσοστό και η συνήθεια πλεον πιστεύω, οτι έχουμε δλδ συνδέσει στιγμές , καταστάσεις κ συναισθήματα με το ανεξέλεγκτο φαί , εγώ τουλάχιστον το κάνω αυτό πάνω απο 2 χρόνια και βλέπω οτι το κάνω μηχανικά με το που θα πιεστώ, σαν το κάπνισμα..Ξεπερνιέται όμως, δεν μπορεί, τόσα άλλα ξεπεράσαμε που πέρυσι τέτοια εποχή αν μου έλεγες πχ πως θα φτάσω τα κιλά που έχω τώρα θα πήδαγα κατευθείαν απτο μπαλκόνι.Το απολύτως ευχάριστο είναι οι εξετάσεις σου!!Όλα τα άλλα θα γίνουν χωρίς να το καταλάβεις καν, αρκεί που ο οργανισμός σου λειτουργεί σωστά, όσο για τη θεραπεία κ εγώ κάτι τέτοπιο σκέφτομαι , μήπως τελικά χρειάζεται μια ώθηση στο να ξαναστρώσουν τα πράγματα.Και η προγεστερόνη σου οκ?Αν ναι είσαι έτοιμη!Εγώ μετά το Πάσχα καπάκι(που είχα φάει τον αγλέωρα) ψιλοαδιαθέτησα!Όχι κανονική περίοδος σε καμία περίπτωση , αλλά έστω επιβεβαιώθηκα πως δν έχω πάθει κάτι ανεπανόρθωτο κ κάπως ηρέμησα.Τις υπόλοιπες μαλακίες που έκανα δν τις αναφέρω καν, ελπίζω να εξαλείφθουν σταδιακά κ αυτές..Ας μην μας στήνουμε στον τοίχο πια.Καλά για τον τύπο δν το συζητώ-είναι μακράν το καλύτερο κίνητρο, άντε θα τον τουμπάρουμε τον Κρητικό(??!)FB όχι αλλά έχω μειλ τι να λέμε!!Στο στέλνω κιόλας!
Κλικάκι κ Λουσταμ κ σεσάς!
Λουσταμ μου έτσι όπως το λες είναι.Αν και πολύ αμφιβάλλω τελικά για τι πόσες γυναικές έχουν απενοχοποιημένο το φαγητό σε καθημερινή βάση ανεξαρτήτως διατρ.διαταραχών όποτε..Αυτό το έκανα κ εγώ ένα διαστημα αλλά γενικά όταν θα ορίσω μια μέρα ως ελεύθερη..ξέρω πού θα καταλήξω κ το έκοψα.Τώρα κάθε μέρα θα φάω με μέτρο ότι θελήσω και φυσικά 2-3 φορές την βδομάδα το μέτρο θα πάει περίπατο αλλά προσπαθώ να συμφιλιωθώ και με αυτό ακόμα.Να είσαι ήρεμη για σένα πάνω απόλα.Και το μωρουδάκι που μεγαλώνεις αποδυκνείει οτι πάντα υπάρχει μια νέα αρχή ή μια πιο όμορφη συνέχεια κ εμένα αυτό μου δίνει δύναμη να μην επικεντρώνομαι μόνο στα αδιέξοδα ή τα άσχημα του τώρα!
Κλικάκιον θέλω αναλαμπές μιζέριας δευτερολέπτου αν γίνεται, ντάξει μην πήξουμε κ στην ευτυχία-βαρέτο..!!Θυμάμαι τα πρώτα σου μνματα στο φόρουμ πάντως και βλέπω την πορεία σου, όχι μόνο στη μείωση κιλών αλλά και στην ψυχολογία σου!Αυτό είναι για μένα το σημαντικό κ το επίτευγμα πλεον, έστω αργά να καλυτερεύω-ουμε.Και όταν δν΄υπάρχει δύναμη , η στασιμότητα είναι προτιμότερη απτο πισωγύρισμα..!Αυτάαααα!Εχω κι άλλα, αλλά πάω να φάω:P Καληνύχτες!
για σας κορίτσια.είμαι ακόμα εδώ ,δν ξέρω αν με θυμάστε αλλά εγώ σας θυμάμαι.απλά δν ξέρω τι να γράψω κ τι να διαβάσω.η αλήθεια είναι πως μου λείψατε
σήμερα διανύων τη 2η μέραμου χωρίς υπερφαγικό και παρ'όλο που για τον μέσο όρο δε είναι τίποτα,για μένα είναι άθλος γιατι εδω και ενα χρονο υποκύπτω καθημερινα πολλές φορές!
πάμε για μια καινούργια αρχή λοιπόν, και ο θεός βοηθός!!!
ροζούλα,lustam, buliana κοριτσάκια όμορφα τι κάνετε ολα καλα?
Γεια σας κορίτσια,
Ομολογώ ότι είχα 2-3 μήνες να μπω στο φόρουμ και σήμερα είπα να δω αν θα βρω κάποιες από τις παλιές συναγωνίστριες...
Σε 2-3 εβδομάδες περιμένω το μωράκι μου και είναι μεγάλη η αγωνία. Διατροφικά δεν είμαι και τρελά περήφανη. Στην αρχή της εγκυμοσύνης τα πήγαινα πολύ καλά, αλλά μετά άρχισαν να με πιάνουν οι φρίκες μου και του έδινα και καταλάβαινε. Από κιλά ευτυχώς πήρα τα λογικά της εγκυμοσύνης (12). Τις τελευταίες ημέρες μόνο, ίσως λόγω αγωνίας και βαρεμάρας, θέλω να τρώω συνέχεια, και κυρίως γλυκά, και πάντα κρυφά... Φοβάμαι ότι κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ... Και το μόνο που ελπίζω είναι να μην έχω κάνει κακό στο μωράκι μου από κάποιες παρορμήσεις και επιστροφές στις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Δεν θα το αντέξω!!! Εσείς πώς είστε?
Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα.Εισαι μεσα στα κιλα που παιρνουμε στην εγκυμοσυνη ,λογικο ειναι στους τελευταιους μηνες να εχεις ορεξη για γλυκα ,αν οι εξετασεις σου ειναι καλες ,παιρνεις και τις βιταμινες σου ,ποιος ο λογος να ανησυχεις τοσο?Με το καλο να ερθει το μωρακι σου ,μονο φυλαξε δυναμεις γιατι τους πρωτους μηνες θα τραβηξεις κατι ξενυχτια...και θα πονας λιγακι στα ραμματα - αν γεννησεις φυσιολογικα - το πολυ σε κανα 20ημερο δεν θα σε πονανε τα ραμματα - ζητα βοηθεια απο μητερα η πεθερα για καθαριοτητες και μαγειρεματα και θα πανε ολα καλα.
Ουφ,έχει γίνει πλέον στάνταρ: 2 υπερφαγικα την εβδομάδα...θα προσπαθήσω να τα μειώσω...καταστρέφουν κάθε προσπάθειά μου...νιώθω τόσο χάλια....:( γενικά νιώθω κιόλας ότι δεν με γεμίζει η ζωή μου αυτή την εποχή,με αποτέλεσμα να ξεσπάω πιο εύκολα σε υπερφαγικά.....