αχ... τι είναι αυτό....! αν κ έφαγα κ εγω ωραίο φαγάκι (χαποδόπατατοκαροτόσουπα) μόλις είδα τη φώτο ένιωσα κάτι στη κοιλια μου :starhit::D
Printable View
αχ... τι είναι αυτό....! αν κ έφαγα κ εγω ωραίο φαγάκι (χαποδόπατατοκαροτόσουπα) μόλις είδα τη φώτο ένιωσα κάτι στη κοιλια μου :starhit::D
Λοιπόν το πρωι είχα εμπνευση για λαχανικο που ζωρίζομαι ....
Ως γνωστόν όλες οι δίαιτες με τα γεύματα (μεσημέρι βράδυ) εχουν σαλάτα, ωμή ή ψημένη. Πηρα λοιπόν και εγω το κολοκυθάκι και το καρότο, τα εκανα σαν ταλιατέλες με αυτό το εργαλιακι που καθαρίζουμε το καρότο, τα έβαλα σε ενα τηγανάκι με 1 κ.γ ελαιόλαδο τα σωτάρισα, εβαλα αλάτι και πιπέρι και τα εσβησα με λίγο ούζο (το αλκοόλ που έχει το ούζο εξατμίζεται με την θερμότητα και μένει αυτή η υπέροχη γεύση)!!! Εγινέ ενα λαχανικούλι απίθανο και χωρίς ιδιαίτερες θερμίδες!!!
επισης στο φουρνο γινονται ωραια με λιγο λαδι, μια κουταλια ειναι αρκετη. (αναλογα την ποσοτητα βεβαια)
μπορεις να κοψεις ροδελες κολοκυθια, καροτα, μελιτζανες.
πιπεριες και οτι αλλο θελεις
τα ανακατευεις σε ενα μπωλ πολυ καλα με το λαδι και με μπαχαρικα
στρωνεις λαδοκολλα και τα απλωνεις πανω
αλλιως μπορεις να τα ψησεις χωρις λαδι και μετα να προσθεσεις και λαχανο, μαρουλι κλπ
με μια ωραια σως
εμενα μαρεσει η τυπου σιζαρς αρκετα.
ελαιολαδο
μουσταρδα
λεμονι ή ξιδι
λιγο μελι
ανιθο
αλατι-πιπερι
ειναι τελεια ακομα και για εμας που δεν τα παμε τα λαχανικα :)
ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙΙΙΙΙ.......:love::)
αυτοσχεδιασα σημερα!
ηθελα να βγει κατι πλουσιο σε θρεπτικη αξια γιατι τωρα τελευταια λιγο ταχω κανει πατατα...
λοιπον
κοτοπουλο στηθος
κρεμμυδι ξερο και κρεμμυδακια χλωρα
πατατα
σελινο καμποσο
φασολακια
φασολια χαντρα
μαιντανος
ανιθος
σκορδολαδο
αλατι
πιπέρι διαφορα χρωματα