δειτε και εδω....απο αυριο και εγω θα την κανω σωστα....
http://www.atkinsgreece.gr/phase1.html
Printable View
δειτε και εδω....απο αυριο και εγω θα την κανω σωστα....
http://www.atkinsgreece.gr/phase1.html
μαμα2 κι εγω αυτην την αποψη ειχα στην αρχη και συμβουλευτηκα τα παιδια απο το lowcarblife.com που την κανουν πολυ καιρο μερικα μελη χρονια και μου ειπαν αυτο που εγραψα πιο πανω.
ο μονος λογος που επιμενω ειναι για να μην στερηθεις κατι και την σταματησεις....απο εκει και περα εχε το υποψην σου και εαν καποια στιγμη αισθανθεις αναγκη για γιαουρτι, απλα φαε!
σε κολλαγε αληθεια?
εμενα τα ζελεδακια αλλα δεν μπορω χωρις αυτα....:( :( :(
τελειωσα το κουτι και δεν θα ξαναφτιαξω, το υποσχομαι!!!!!!!!!
αληθεια?? τι να πω...σ'ευχαριστω.....καλα δεν ειμαι και τοσο τυπικη ωστε να τα κοψω ολα μαχαιρι.....αν ημουν δεν θα αργουσα τοσο να χασω :smilegrin:.....οποτε σιγουρα θα προσπαθησω να κρατησω χαμηλα τους υδατανθρακες....Quote:
Originally posted by LaLuna
μαμα2 κι εγω αυτην την αποψη ειχα στην αρχη και συμβουλευτηκα τα παιδια απο το lowcarblife.com που την κανουν πολυ καιρο μερικα μελη χρονια και μου ειπαν αυτο που εγραψα πιο πανω.
ο μονος λογος που επιμενω ειναι για να μην στερηθεις κατι και την σταματησεις....απο εκει και περα εχε το υποψην σου και εαν καποια στιγμη αισθανθεις αναγκη για γιαουρτι, απλα φαε!
Quote:
σε κολλαγε αληθεια?
εμενα τα ζελεδακια αλλα δεν μπορω χωρις αυτα....:( :( :(
τελειωσα το κουτι και δεν θα ξαναφτιαξω, το υποσχομαι!!!!!!!!!
με κολλαγε αστα...τωρα ευχαριστιεμαι γιαουρτι...χαχαχαχα
ναι κανω εναμιση μηνα ατκινς,και ολο αυτο τον καιρο ετρωγα κανονικα!! κ πεινουσα κανονικα,οπως ολοι... τωρα δεν ξερω τι εγινε. Αυτο το εχω εδω κ 6 μερες,στις οποιες εχασα 4,5 κιλα. Απο τη μια χαιρομαι που χανω,αλλα απο την αλλη ξερω οτι δεν ειναι σωστο να τα χανω ετσι,κ εχω ανησυχησει κιολας λιγο!Quote:
βρε χριστινα μηπως να πας σε κανα γιατρο?ποσο καιρο το εχεις αυτο?εισαι σε διαιτα ηδη?
μαμα2 μη σε καψω....η μιγκ λεει οτι την κολλαγε!!!διαφορετικοι οργανισμοι διαφορετικες συνηθειες.....και ναι....πειναω κι αλλο!!!!!!!
αλλα δεν θα φαω.....
τι να με καψεις καλο μου??? το πολυ πολυ να μην παω φετος στα καλλιστεια!!!:dork:
χαχα!!!!απο του χρονου!!!
χριστινα μου αλλαξες κατι στην διατροφη σου?ή στα καλα καθουμενα??Quote:
Originally posted by christina gavraki
ναι κανω εναμιση μηνα ατκινς,και ολο αυτο τον καιρο ετρωγα κανονικα!! κ πεινουσα κανονικα,οπως ολοι... τωρα δεν ξερω τι εγινε. Αυτο το εχω εδω κ 6 μερες,στις οποιες εχασα 4,5 κιλα. Απο τη μια χαιρομαι που χανω,αλλα απο την αλλη ξερω οτι δεν ειναι σωστο να τα χανω ετσι,κ εχω ανησυχησει κιολας λιγο!Quote:
βρε χριστινα μηπως να πας σε κανα γιατρο?ποσο καιρο το εχεις αυτο?εισαι σε διαιτα ηδη?
δεν εχω αλλαξει κατι... τρωω ακριβως τα ιδια...
ακομα και την Μ.εβδομαδα ετρωγα κανονικα οτι και πριν για να μην χαλασω
την διαιτα... ετσι ξαφνικα εγινε το,χωρις να αλλαξω τπτ ουτε στη διατροφη,ουτε στην ασκηση,κ γενικοτερα στο προγραμμα μου!
δεν κανεις καμια εξεταση αιματος?
εκανα! οι ιδιες που ειχα παντα ειναι,με λιγο χαμηλο σιδηρο,αιματοκριτη κ τα σχετικα,λογω αναιμιας. Καμια διαφορα με τις εξετασεις του προηγουμενου μηνα...
Δεν νομιζω να παιζει ρολο η ατκινς,κατι αλλο θα ειναι αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι !!!
για αυξησε λιγο τους υδατανθρακες να δεις...πιο πολυ σαλατα κλπ κανα γιαουρτι για να δεις...
οκ,θα δοκιμασω απο αυριο να τους παω στους 25 τη μερα!