Printable View
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ποσες; εγω 14 11 ωρίτσες.Από τις 2-11 και μετα 1-2. Εχω κάνει όμως και 2 γερα γεύματα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? 11 ωρίτσες.Από τις 2-11 και μετα 1-2. Εχω κάνει όμως και 2 γερα γεύματα. Σε περναω. Χιχιχι
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Σε περναω. Χιχιχι Πες μου ότι εχεις κοιμηθεί και 20 ωρες Διόρθωση:2-12,όχι 2-11
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Πες μου ότι εχεις κοιμηθεί και 20 ωρες Διόρθωση:2-12,όχι 2-11 Εχω κοιμηθει 25 ωρες αλλα με φάρμακα
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Εχω κοιμηθει 25 ωρες αλλα με φάρμακα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για πλακα τώρα μπορώ να κοιμηθώ 15 ωρίτσες.οσο με αφήνεις κοιμαμαι
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Για πλακα τώρα μπορώ να κοιμηθώ 15 ωρίτσες.οσο με αφήνεις κοιμαμαι Θα μπεις στο Guinness Record όπως πάει! Ο δικός σου,ηρέμησε πλέον?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Θα μπεις στο Guinness Record όπως πάει! Ο δικός σου,ηρέμησε πλέον? Αλλη ερώτηση [emoji3526]
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Αλλη ερώτηση [emoji3526] Λιώνεις με Αννίτα πάλι?
καλησπερες παιδια τι κανετε? εγω μολις γυρισα απο οδοντιατρο.. :(
Quote: Originally Posted by boo καλησπερες παιδια τι κανετε? εγω μολις γυρισα απο οδοντιατρο.. :( Καλησπέρα, ετοιμάζω να φαω noodles Κλασσικα always me αννιτα
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Καλησπέρα, ετοιμάζω να φαω noodles Κλασσικα always me αννιτα Θα σου βαλω Εγκλήματα,έτσι να περάσει η ώρα.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Θα σου βαλω Εγκλήματα,έτσι να περάσει η ώρα. Αν ειναι να δω κατι αλλο θα δω two and a half men θεϊκό
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Αν ειναι να δω κατι αλλο θα δω two and a half men θεϊκό Charlie Sheen υπέρτατος,θεός,είδωλο,τερά� �τιος,μοναδικός,τιτανομέγι� �τος,αξεπέραστος!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Charlie Sheen υπέρτατος,θεός,είδωλο,τερά� �τιος,μοναδικός,τιτανομέγι� �τος,αξεπέραστος! Δε τον συμπαθώ ιδιαιτερα Αλλα έχει γέλιο...