Originally Posted by
mariasilk
Οι φίλες μου είχαν γίνει εμμονικες με τις σχέσεις. Χώριζαν για μαλακίες και πάντα έφταιγαν οι άντρες. Στο 80% φταίνε. Αχ πόσο τυχερή είσαι. Αχ που σε αγαπάει τόσο. Αυτός ομορφαίνει όσο γερνάει. Αχ και βαχ. Δεν άκουσα ποτέ ένα κακό λόγο. Τι διαμάντι άνθρωπος. Έξω καρδιά με χιούμορ, κλπ. Έλεγα ή αυτές είναι βλαμμενες ή εγώ έχω πιάσει λαχείο και δεν το ξέρω. Εγώ τα έβλεπα φυσιολογικά. Έλεγα αφού με αγαπάει είναι λογικά πράγματα.
Πλύση εγκεφάλου ιδιαίτερα οι λίγο μεγαλύτερες. Βρε δεν είναι μαμακιας. Βρε σου κάνει τόσες δουλειές, βρε θα γίνει τρομερός πατέρας. Η καθεμία ανάλογα τι δεν είχε το ήθελε. Βρε θα με τρελάνετε έλεγα εγώ. Εσείς ψάχνεται άντρα ή αυτό που σας λείπει? Τελικά όλες έψαχναν αυτό που τους έλειπε στην δική τους ψυχολογία. Ορισμένες είχαν φτάσει σε ακραίες καταστάσεις για να κρατήσουν έναν άντρα. Άρα έλεγα εγώ είμαι τυχερή. Δεν είχα ζήσει έτσι. Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Δεν τις κατηγορώ διότι στην πορεία τους άλλες βρήκαν κάτι καλό και άλλες είναι μόνες. Διαζύγια, παιδιά χωρισμένα κλπ να πηγαίνουν σύννεφο. Καλό εννοεί μια γυναίκα ότι της λείπει και ότι θέλει. Τρελές είμαστε σίγουρα. Αυτό το υπογράφω. Έχουμε και αυτό το γσμημενο βιολογικο ρολόι που μας χαντακωνει. Εγώ ειλικρινά δεν το είχα. Παιδιά ήθελα αλλά δεν το είχα προτεραιότητα. Αυτή την υστερία με τον γάμο και την οικογένεια δεν την είχα. Είχα ακόμα πολλά που έπρεπε να κάνω επαγγελματικά διότι εάν δεν τα έκανα θα έχανα την δουλειά μου. Υπήρχε ανταγωνισμός και από γυναίκες. Εγώ μάλλον ήμουνα σε καλύτερη φάση διότι μιλούσα ελληνικά και. Είχα αρκετά ελληνικά γραφεία πελάτες. Είχα φιλικές σχέσεις και έβγαζα άκρη αλλά ελληνικά. Οι Αμερικάνοι δεν το είχα έχουν.
Οι κολλητές μου τα είχαν κάνει σκατα στην ζωή τούς. Άλλη αποφάσισε ότι είναι λεσβία αφού παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Άλλη χώρισε διότι είχε φάει πολλά.κερστα. Όσες ήταν παντρεμένες να.μου κλαίγονται που δεν είχαν άντρες. Δουλεύουν πολύ μου έλεγε και νιώθουμε μόνες. Τι δουλειά κάνουν βρε κορίτσια? Είναι στην τράπεζα. Είναι στο δημόσιο, έχει δική του επιχείρηση. Οκ λέω και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πολύ,? Βέβαια μου.λενε. Οκ πάω πάσο. Τελικά δουλευαν αυτές διότι ενδιάμεσα κσθοντουσσν για καφέδες για πάρλα κλπ. Κορίτσια λέω άνθρωπος που δεν είναι στην τσίτα δεν δουλεύει αλλά δεν σας χαλάω το όνειρο. Μια χρονιά έρχομαι για διακοπές στην Ελλάδα μόνη μου. Ο άντρας μου είχε μπλέξει στην Ασία σε ένα έργο. Άντε λέω στα κορίτσια πάμε διακοπές γυναικείες. Τι ήθελα η άμοιρη να πάω μαζί τους. Ξαφνικά όλες ήθελαν γκόμενους. Κάτσε μου λέει να παίξουμε. Τι να παίξουμε λέω τις ηλίθιες? Με κοιτάει? Σε κοιτάει μωρη αφού έχεις βγάλει τον κώλου έξω. Μου έδειχναν κάποιους άντρες που φώναζαν από μακρυά είμαι μαλακας. Αυτούς έχουμε στην Ελλάδα μου έλεγαν. Θυμάμαι ενσ βράδι είχαμε πάει σε ένα μπαράκι της συμφοράς. Αυτά για τα πιτσιρίκια. Τι θα πάρει η κυρία. Του είχα ζητήσει ένα μπουκάλι μσλτ. Γυρίζει με εξυπνάδα και μου λέει και ειδικό ουσκι και μπουκάλι? Γιατί ρε φιλαράκι θα το πληρώσεις εσύ? Μου την πέφτουν δυο δήθεν άντρες. Μου λέει ο ένας πρώτη φορά βλέπω γυναίκα με μπουκάλι. Γιατί λέω δεν έχω δικαίωμα να πιω. Πίνεις πολύ μου λέει? Ωχ μάνα μου λέω. Φεύγει. Έρχεται ο επόμενος. Με τράβηξε ειλικρινά το γεγονός ότι μια όμορφη γυναίκα πίνει μόνη της τέτοιο εξαιρετικό ποτό. Ξέρετε και έμενα μου αρέσει το ουίσκι. Άντε λέω να δω πότε θα πει την μαλάκια. Τι δουλειά κάνεις,? Του λέω. Τι σε χαλαρώνει η πίστα και η μηχανή μου. Σου αρέσει το μαγαζί. Μπα αλλά έχω τις φίλες μου που το παίζουν γκόμενες και δεν υπάρχει κάτι άλλο στο νησί. Στην νέα Υόρκη μου λέει έχω πάει σε εκείνο το μπαράκι. Ναι του λέω το ξέρω. Δεν μου αρέσει. Εγώ πάω σε εκείνο. Δεν το ξέρω μου λέει. Είναι για καλό ουίσκι του λέω. Δηλαδή βγαίνεις για να πιεις? Εσύ βγαίνεις για να γάμησεις του λέω? Μαλακας ο τυπακος. Τελικά είχε το μαγαζί. Οι ζουρλες οι φίλες μου να λένε αμαν βρε παιδάκι μου τον έστειλες και αυτόν. Γιατί βρε κορίτσια ψάχνω πήδημα και δεν το ξέρω?
Αυτή ήμουνα και αυτή είμαι. Τώρα γιατί εκείνη την γσμημενη ημέρα ρώτησα εάν τον αγαπώ .... Τι το ήθελα. Δεν καθόμουν στα αβγά μου. Δηλαδή τώρα μετά από αυτά που έχουν γίνει αναρωτιέμαι τι σκατα το έψαχνα τόσο πολύ.