το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
lightbluepath σταμάτα να με βρίζεις, είναι η τελευταία φορά που σου το λέω ήρεμα. Την επόμενη φορά θα σε βρίσω.
Άσε μας ρε Freakout εσύ τι πας να μας το παίξεις τώρα δάσκαλος εδώ παίζονται ανθρώπινες αξιοπρέπειες και δήθεν φιλίες και εσένα το φόρουμ σε πείραξε; Που δεν έχει ούτε διαχειριστή να κάνει τα αυτονόητα και αναγκαζόμαστε και βρίζουμε κάποιοι; Τα καλά παιδιά
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης. Την αγγελία που την βρήκες;Quote:
Originally posted by chaostheoryisthesolution
lightbluepath σταμάτα να με βρίζεις, είναι η τελευταία φορά που σου το λέω ήρεμα. Την επόμενη φορά θα σε βρίσω.
μηπως το ειχες πει εμπιστευτικα σε κανεναν απο εδω μεσα για αυτην την αγγελια?Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ωραία αν θες να μην σε βρίζω απάντησε μου στην ερώτηση ρε αν είσαι άντρας. Την αγγελία που την βρήκες;Quote:
Originally posted by chaostheoryisthesolution
Μπορεί να το χα πει στον κρίνο και στην Όλγα αλλά μπορεί ο οποιοσδήποτε έχει το εμαιλ μου να τη βρει άμα πατήσει στο google.Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
μηπως το ειχες πει εμπιστευτικα σε κανεναν απο εδω μεσα για αυτην την αγγελια?
Παιδιά έλεος μην αρχίσετε πάλι.
Lightbluepath μη μασάς και σταμάτα να ασχολείσαι με τον κάθε αναξιοπρεπή.
Και συ ...\'\'καινούριε\'\' για πες μας, μόνο 6 νικς έχεις μέχρι τώρα, θα πας και για παραπάνω;
streidi έχεις ιδέα ποιός είναι;
Εγώ χαώδη φίλε θα σε ξαναρωτήσω. Ως ψυχωτικός που είσαι, δε γνωρίζεις ότι η πάθηση αυτή έχει σχέση με τη συμπεριφορά;... όσο για την αγγελία, και δικιά της να είναι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κάνεις γνωστό στον εδώ χώρο.
Καμιά σκέψη επί του θέματος έχεις, για μπα;...
τι να πω,δεν ξερω :(Quote:
Μπορεί να το χα πει στον κρίνο και στην Όλγα αλλά μπορεί ο οποιοσδήποτε έχει το εμαιλ μου να τη βρει άμα πατήσει στο google.Quote:
Quote:
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by olgaki82
ASE MWRI ILITHIA P PALI FTAIW ANTE TRELOPALAVIARA