Γεια χαρά παιδιά. Είμαι καινούρια στην παρέα. Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί το σύστημα αλλά το βρίσκω πολυ ενδιαφέρον μιας και κάνω γουέιτ γουότσερς. Βρίσκομαι στην Αυστραλία.
Printable View
Γεια χαρά παιδιά. Είμαι καινούρια στην παρέα. Δεν έχω ιδέα πώς λειτουργεί το σύστημα αλλά το βρίσκω πολυ ενδιαφέρον μιας και κάνω γουέιτ γουότσερς. Βρίσκομαι στην Αυστραλία.
καλως ηρθες λοιπον στην παρεα μας.πες μας για σενα,το προγραμμα αυτο σε βοηθαει καθολου?
maraki60 από τη μακρινή για μας Αυστραλία,καλώς μας ήρθες!
Το σύστημα λειτουργεί όπως το χρειάζεσαι και σε βοηθάει.
Κάποιοι καταγράφουν τους καθημερινούς τους πόντους,
άλλοι τις δυσκολίες και τα συναισθήματα τους,άλλοι απλά
κάνουν παρεούλα,κάποιοι χρειάζονται στήριξη τη δύσκολη στιγμή...
Ό,τι κι αν εσύ ψάχνεις,ελπίζω κοντά μας να το βρεις!Εδώ είμαστε!
Καλή συνέχιση της προσπάθειας σου και καλά αποτελέσματα!Φιλιά!
p_k,όντως το καμάρι μας το τόπικ αυτό έχει χάσει τις παλιές του δόξες
και είναι πολύ στενάχωρο και για μένα να μην το βλέπω στα σημερινά μηνύματα.
Έφυγε η Νεφελομπουμπούκα μου,ψιλοχάθηκες κι εσύ,η Αμαλία,το αστεράκι μας...
Όλα τα γουεϊτγουοτσεράκια μας,η περίφημη ομάδα WW!Ελπίζω να μη συνεχιστεί!
Βέβαια,θα προτιμούσα να μην επανερχόσουν για απώλεια,αλλά για παρεούλα μόνο,
ωστόσο χαίρομαι την ηρεμία και την θετικότητα,με τις οποίες αντιμετωπίζεις το θέμα!
Έχεις βέβαια μέρες να καταγράψεις τους πόντους σου...ίσως νιώθεις μόνος εδώ...
Έχεις ωστόσο τη δύναμη,να φέρεις και πάλι ζωή στ'αγαπημένο στέκι.Κι όπως έλεγε
κι η παλιολουλού μου: "έλα!πάμε!τώρα,που γυρίζει,λέμεεεεεεεε"!!!!! Αφήνω φιλιά
και Χριστουγεννιάτικες ευχές για υπέροχες στιγμές κοντά σ'όσους αγαπάμε!
NADINE, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις υπέροχες ευχές!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, να περάσετε τέλεια και να γράφουμε όλοι συχνότερα!!!
Για το νέο έτος δεν εύχομαι ακόμη, καθώς έχουμε μέρες και θα τα λέμε από εδώ!
Γουεϊτγουοτσεράκια μου αποσυντονισμένα,μπήκε το 2010,ξυπνήστεεεε!
Πολύ καλή μας χρονιά με αποδοτικούς πόντους και μόνιμα αδυνατίσματα!
Με υγεία και αγάπη,με κάθε μέλλοντα στόχο κεκτημένο και πολλά χαμόγελα ικανοποίησης!
Έλα,ν'ανεβαίνουμεεεεεεε!Τώ� �α που γυρίζει,λέμεεεεεεεε!!Παλιο� �ουλού,ακούς;Χάιντε κι εσύ!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με αγάπη, αισοδοξία, χαρά, ευτυχία και πάνω απ' όλα υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους στόχους σας, ευχές για σωστό και μόνιμο αδυνάτισμα.
Λοιπόν φίλες και φίλοι του τόπικ αυτού (και όχι μόνο), η ιστορία μου είναι σε πολλούς γνωστή. Περιληπτικά, αρχίζοντας από το Μάιο του 2008 και καταλήγοντας στο Φεβρουάριο του 09, κατάφερα να χάσω με το πρόγραμμα των WW, 25 ολόκληρα κιλά. Απο 103 πήγα στα 78.
Τα διατήρησα για ένα εξάμηνο και μετά άρχισαν οι βλακείες. Όπου βλακείες εννοώ έφοδοι στα ντουλάπια και στο ψυγείο από το απόγευμα και μετά, μέχρι αργά το βράδυ...
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το φανταστείτε, δεν θέλει και πολλή σκέψη: ένα μέρος των κιλών επανήλθε και τώρα θα πρέπει να ζυγίζω κοντά στα 91 κιλά...
Το να αναζητούμε όμως τις αιτίες και να μεμψιμοιρούμε χωρίς να κάνουμε κάτι, δεν είναι λύση. Ό,τι έγινε έγινε. Επειδή έχω μπει σ' ενα φαύλο κύκλο και εκεί που ξεκινάω το πρόγραμμα κάτι συμβαίνει και το σταματάω, τρώω ακατάστατα για 1 βδομάδα, ξαναρχίζω, ξανασταματάω κλπ κλπ και τα κιλά συνεχώς ανεβαίνουν, παίρνω ξανά την απόφαση και από αύριο αρχίζω την εφαρμογή του προγράμματος. Σε αντίθετη περίπτωση, σε 2-3 μήνες θα ξαναφτάσω τα 103 και όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα σ' εκείνο το επίπεδο θα δυσκολέψουν πολύ...
Πρώτη κίνηση λοιπόν αύριο είναι το ζύγισμα το πρωί και φουλ στο πρόγραμμα.
Αυτά προς το παρόν...
Ες αύριον τα σπουδαία.
Καλή μου αρχή!
Καλή Χρονιά, και καλή αρχή σου εύχομαι, και ο καινούργιος χρόνος να είναι η τελευταία στάση σου σ' αυτή την πορεία.Quote:
Originally posted by p_k
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με αγάπη, αισοδοξία, χαρά, ευτυχία και πάνω απ' όλα υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους στόχους σας, ευχές για σωστό και μόνιμο αδυνάτισμα.
Λοιπόν φίλες και φίλοι του τόπικ αυτού (και όχι μόνο), η ιστορία μου είναι σε πολλούς γνωστή. Περιληπτικά, αρχίζοντας από το Μάιο του 2008 και καταλήγοντας στο Φεβρουάριο του 09, κατάφερα να χάσω με το πρόγραμμα των WW, 25 ολόκληρα κιλά. Απο 103 πήγα στα 78.
Τα διατήρησα για ένα εξάμηνο και μετά άρχισαν οι βλακείες. Όπου βλακείες εννοώ έφοδοι στα ντουλάπια και στο ψυγείο από το απόγευμα και μετά, μέχρι αργά το βράδυ...
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το φανταστείτε, δεν θέλει και πολλή σκέψη: ένα μέρος των κιλών επανήλθε και τώρα θα πρέπει να ζυγίζω κοντά στα 91 κιλά...
Το να αναζητούμε όμως τις αιτίες και να μεμψιμοιρούμε χωρίς να κάνουμε κάτι, δεν είναι λύση. Ό,τι έγινε έγινε. Επειδή έχω μπει σ' ενα φαύλο κύκλο και εκεί που ξεκινάω το πρόγραμμα κάτι συμβαίνει και το σταματάω, τρώω ακατάστατα για 1 βδομάδα, ξαναρχίζω, ξανασταματάω κλπ κλπ και τα κιλά συνεχώς ανεβαίνουν, παίρνω ξανά την απόφαση και από αύριο αρχίζω την εφαρμογή του προγράμματος. Σε αντίθετη περίπτωση, σε 2-3 μήνες θα ξαναφτάσω τα 103 και όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα σ' εκείνο το επίπεδο θα δυσκολέψουν πολύ...
Πρώτη κίνηση λοιπόν αύριο είναι το ζύγισμα το πρωί και φουλ στο πρόγραμμα.
Αυτά προς το παρόν...
Ες αύριον τα σπουδαία.
Καλή μου αρχή!
'Εχω τρέξει και εγώ σε αυτό το δρόμο, μα τελευταία άλλαξα μονοπάτι, λοξοδρόμησα, χωρίς αυτό σημαίνει οτι κάποια στιγμή δε θα επιστρέψω πίσω, αφού η μέτρηση των πόντων είναι ένας πολύ καλός και σίγουρος τρόπος για σταδιακή απώλεια βάρους.
Συγκεκριμένα σκέφτομαι να συνδυάσω το σύστημα των πόντων
με κάποιους συνδυασμούς τροφών. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και θα σε ενημερώσω.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία αυτή τη φορά και θα είμαι δίπλα σου για οποιαδήποτε συμπαράσταση χρειαστείς
Χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι ότι επιθυμείς !:)
Lily, σ' ευχαριστώ πολύ!
Εύχομαι και σ' εσένα το καλύτερο!
Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, είναι ο καλύτερος τρόπος και δρόμος προς την επιτυχία!
Αύριο θα μπει και το τικεράκι, παράλληλα με την ενημέρωση για το βάρος.
Καλησπέρα!
Το πρωινό ζύγισμα έδειξε 91,7 κιλά.
Ξεκινάμε δυναμικά και σωστά, με στόχο τα 78 κιλά.
Σε λίγο θα ενημερώσω και για το τι έφαγα σήμερα μέχρι στιγμής.
Υποδειγματική η σημερινή μέρα, με τους πόντους μου ακριβώς 29.
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί του τοστ
με 2 κ.γ. μαργαρίνη light
20 γρ. γκούντα
25 γρ. ζαμπόν άπαχο
1 φλ. χυμός πορτοκάλι χ. ζάχαρη
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 πιάτο σούπα μινεστρόνε
Σαλάτα μαρούλι με 1 .γλ. λάδι
60 γρ. τυρί φέτα light
2 φέτες ψωμι τοστ πολύσπορο
ΑΠΟΓ. ΣΝΑΚ
1 γιαουρτάκι 2% με μέλι
ΒΡΑΔΥΝΟ
1 τοστ με 30 γρ. γκούντα
1 φλ. γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!!!
Αυτό κι αν είναι θέληση!
2/1 ανάμεσα σε τόσους πειρασμούς εσύ να ξεκινάς διατροφή!
Σίγουρα θα πετύχει αυτή τη φορά γιατί πράγματι το θέλεις πολύ!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι, και καλές κατηφοριές :)
Lily, να είσαι καλά! :)
Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση, μου είναι πολύτιμη!
Η αλήθεια είναι ότι έχω θέληση, αν πω κάτι θα παλέψω για να το κάνω, τον τελευταίο όμως καιρό είχα δυστυχώς αφεθεί.
Το θέμα είναι ότι η αρχή έγινε!
Καλησπερα σας.
Μολις σημερα ξεκινησα κι εγω αυτο το προγραμμα. Θα ηθελα να σας ρωτησω, επειδη το ειδα πιο πανω, σε ενα ενδεικτικο menu, ποσους ποντους εχει το κουλουρι Θεσσαλονικης.
Με βολευει πολυ σαν πρωινο και με χορταινει μαζι με το γιαουρτακι μου.
Ευχαριστω πολυ και καλη μου επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!
Το κουλούρι αυτό δεν είναι παντού το ίδιο, δηλαδή μπορεί να ζυγίζει 60γρ. όμως μου έχει τύχει να ζυγίζει και 50 γρ. αλλά και 80γρ.Quote:
Originally posted by vasiliki67
Καλησπερα σας.
Μολις σημερα ξεκινησα κι εγω αυτο το προγραμμα. Θα ηθελα να σας ρωτησω, επειδη το ειδα πιο πανω, σε ενα ενδεικτικο menu, ποσους ποντους εχει το κουλουρι Θεσσαλονικης.
Με βολευει πολυ σαν πρωινο και με χορταινει μαζι με το γιαουρτακι μου.
Ευχαριστω πολυ και καλη μου επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!
Οπότε αφού το ζυγίσεις, θα το υπολογίσεις ανάλογα στην ομάδα του ψωμιού.
Καλή σου επιτυχία
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!
http://www.ticker.7910.org/wg__79__2...91ciB0ZXh0.gif
Επειδή συνήιως τα κουλούρια αυτά είναι γύρω στα 75-80 γρ. υπολόγιζέ τα 4 πόντους, όπως λέει το βιβλιαράκι.
Τα μικρά των 50γρ. είναι 2 πόντοι!
Καλή αρχή και καλή επιτυχία Βασιλική!!! :)
Με γεια τα τικεράκια μας παιδιά!
p_k καλημερα.
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να προμηθευτω απο καπου αυτο το βιβλιαρακι που αναφερεις.
Ευχαριστω πολυ!!!!!
Γιατι χαθηκε το tickeraki μου?.......... σνιφ....σνιφ......
Κατι δεν κανω σωστα......???
καλη χρονιαααααααααααααααα
καλη αρχη p_k και απο την αλλη εβδομαδα θα δινω και εγω το καθημερινο μου προγραμμα μπας και ζωντανεψουμε λιγο.
ελα παμε δυναμικα
Καλημέρα!!!
Μπράβο funny.smile! Καλή αρχή εύχομαι και σε σένα!
Λοιπόν, τα σχετικά με πόντους, βιβλιαράκι κλπ βρίσκονται εδώ:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
Τα είχαν βάλει παλιά και περιλαμβάνουν όλες τις λεπτομέρειες.
αλλος για την βαρκα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
p_k
καλή δύναμη σου εύχομαι, καλή αρχή και καλή χρονιά!
Εσένα δεν σε φοβόμαστε, αν πεις κάτι είναι σίγουρο ότι θα το κάνεις!
Καλή αρχή και σε όσους αποφασίσουν να ξεκινήσουν μαζί σου!
LIDA, σ' ευχαριστώ πολύ!
Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλή επιτυχία στους στόχους σου!
Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση.
Το μεσημερι θελω να φαω μια μπριζολα χοιρινη και ρυζακι σκετο.
Ποσα γραμμαρια ρυζι μπορω να φαω και ποσους ποντους ειναι στο συνολο?
Συγνωμη αν σας κουραζω, αλλα ειναι μεχρι να συνηθησω το μετρημα
ευχαριστω!
Και πειτε μου, τι κανω λαθος και δεν φαινεται το tickeraki μου?
vassiliki, πριν ξεκινήσεις πήγαινε στο τόπικ που σου έδωσε ο p_K πιο πάνω,Quote:
Originally posted by vasiliki67
Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση.
Το μεσημερι θελω να φαω μια μπριζολα χοιρινη και ρυζακι σκετο.
Ποσα γραμμαρια ρυζι μπορω να φαω και ποσους ποντους ειναι στο συνολο?
Συγνωμη αν σας κουραζω, αλλα ειναι μεχρι να συνηθησω το μετρημα
ευχαριστω!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
εκεί θα βρείς τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σου.
Διάβασε το, και προσπάθησε να καταλάβεις τη λογική των πόντων.
Θα σου λύσει όλες τις απορίες σου.
Τώρα για το τικεράκι, προφανώς έχεις κάνει κάποιο λάθος, μήπως δεν πάτησες edit profile στο τέλος?
Για να φαίνεται το τικεράκι θα πρέπει να το βάλεις στη υπογραφή σου.
Θα πας στον Πίνακα ελέγχου > Επεξεργασία προφίλ
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!
χι χι χι χι..... Τα καταφερα!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα!
Τι κάνετε; όλα καλά;
Τελικά, το πολυπόθητο ξεκίνημα δεν έγινε... 1-2 μέρες εφάρμοσα το πρόγραμμα και μετά μεσολάβησε μια εκδρομή που διέλυσε το πρόγραμμα. Έπεσα πάλι στην παγίδα του να τρώω πολύ μετά τις 9 το βράδυ... και ό,τι να'ναι... Το αποτέλεσμα; Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 92,5 κιλά.
Όπως καταλαβαίνετε, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Απέχω 10,5 κιλά από τα 103 που ήμουν όταν το Μάιο του 08 ξεκίνησα το πρόγραμμα.
Παίρνω ένα τεράστιο σφουγγάρι και σβήνω αυτήν την περίοδο, σαν να μην υπήρχε. Ξεκινάω σήμερα κιόλας το πρόγραμμα, με την υπόσχεση στον εαυτό μου να το τηρήσω 100%.
Θα καταγράφω τα πάντα στο ημερολόγιο και όσο μπορώ θα ενημερώνω και εδώ.
Αρχικό βάρος 92,5
Στόχος τα 78 κιλά
Ημερήσιοι πόντοι 29
Καλή συνέχεια σε όλους και όλες! :)
Γεια σε ολους-ες! Καλη χρονια με υγεια και ενα βημα πιο κοντα στους στοχους μας!
Ελειψα για πολυ διαστημα απο το forum, βλεπω καποιες απουσιες, νεες παρουσιες..αποτελεσμα του χρονου που περναει και φερνει τις δικες του αλλαγες παντου.Περασα καποιες δυσκολες στιγμες ψυχολογικα..αφιερωθηκα σε λαθος πραγματα, αλλα τελικα καταλαβα κι εμαθα αρκετα, μεσα σ αυτο το διαστημα που απουσιασα . Εχω αρχισει κ βρισκω ξανα το παλιο καλο μου ρυθμο, οχι τοσο για τα κιλα, οσο για την ψυχολογια μου κ τον τροπο που βλεπω τα πραγματα, και το γεγονος οτι ειμαι παλι εδω μου λεει πολλα...Μου λεει πως πρεπει να ασχοληθω παλι με τον εαυτο μου και γτ οχι, και τα κιλα μου! Τα οποια, ευτυχως, δεν αυξηθηκαν δραματικα μεσα σε ολους αυτους τους μηνες που απουσιασα απο το site.Απο σχεδον 75 ειχα φτασει 68.5 και τωρα-σημερα μαλιστα ζυγιστηκα- ειμαι 70 ακριβως.Θελω ξανα να μπω στη διαδικασια να αρχισω να χανω εστω και με αργους ρυθμους.
Ευχομαι σε ολα τα παιδια του forum να διατηρησουν τη δυναμη και τη θεληση τους για κατι καλυτερο, σε σωματικο επειπεδο, αλλα και οπωσδηποτε σε ψυχολογικο.Γτ, κακα τα ψεματα..., χωρις το νου, την ψυχη, να ειναι δυνατα καθε προσπαθεια ειναι δυσκολο να φερει αποτελεσματα. Αποφασιστικοτητα θελει, και βλεμμα μπροστα.
Καλη συνεχεια σε ολα τα κοριτσια κι αγορια!
Καλη χρονια με ενθουσιωδη αποτελεσματα!
1η μέρα
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί για τοστ
με 20 γρ. γκούντα
και 25 γρ. ζαμπόν λάιτ
200 ml γάλα 1,5 %
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα γάλακτος
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1/2 μερίδα γιουβαρλάκια
1 φέτα ψωμί
90 γρ. τυρί φέτα λάιτ
10 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Μέχρι τώρα 18,5 πόντοι
Υπόλοιπο πόντων για σήμερα 10,5
p_k φίλε μου, σα να μη τρώς αρκετές σαλάτες ε? ή κάνω λάθος?
νομίζω οτι θα σε βοηθούσαν να κρατήσεις το μέτρο όμως και θα σε χόρταιναν
οπότε θα είχες διπλό όφελος.
Αν θέλεις σκέψου το , εγώ προσωπικά το εφαρμόζω
χωρίς καμία δικαιολογία, πρώτα αποφασίζω τη σαλάτα και κατόπιν το κυρίως πιάτο.
Φιλιά
Λίλυ
Και όμως Λίλυ, τρώω και παρατρώω σαλάτες, καθώς τα λαχανικά μ' αρέσουν πολύ. Η σημερινή μέρα είναι η εξαίρεση. Και μάλιστα είμαι ο μόνος στην οικογένεια που τρώω φρούτα και λαχανικά και προσπαθώ να πείσω τα παιδια ειδικά να τρώνε.Quote:
Originally posted by Lily
p_k φίλε μου, σα να μη τρώς αρκετές σαλάτες ε? ή κάνω λάθος?
νομίζω οτι θα σε βοηθούσαν να κρατήσεις το μέτρο όμως και θα σε χόρταιναν
οπότε θα είχες διπλό όφελος.
Αν θέλεις σκέψου το , εγώ προσωπικά το εφαρμόζω
χωρίς καμία δικαιολογία, πρώτα αποφασίζω τη σαλάτα και κατόπιν το κυρίως πιάτο.
Φιλιά
Λίλυ
Αν δεν υπάρχει σαλάτα στο τραπέζι δεν τρώω. Τώρα μάλιστα το χειμώνα κάνω μια ωραία λαχανοσαλάτα με ρίγανη, ξυδάκι και λάδι που χορταίνει πολύ.
Σήμερα πήγα πολύ καλά. Έφαγα για βραδυνό 1 γιαουρτάκι με λίγα δημητριακά και μετά θα φάω 1-2 πορτοκάλια και 1 μήλο.
Καλή αρχή, θα υπάρξει και καλή συνέχεια πιστεύω! Για να δούμε, από εμένα εξαρτάται...
Σίγουρα εξαρτάται από εσένα, και κάτι μου λέει οτι θα το καταφέρεις, η πρωτη μέρα μπορεί να ήταν άσχημη αλλά η πρασπάθεια συνεχίζεται και αυτό είναι το σημαντικό. Οτι δε σταματάμε στις αναποδιές.!Quote:
Originally posted by p_k
Αν δεν υπάρχει σαλάτα στο τραπέζι δεν τρώω. Τώρα μάλιστα το χειμώνα κάνω μια ωραία λαχανοσαλάτα με ρίγανη, ξυδάκι και λάδι που χορταίνει πολύ.
Σήμερα πήγα πολύ καλά. Έφαγα για βραδυνό 1 γιαουρτάκι με λίγα δημητριακά και μετά θα φάω 1-2 πορτοκάλια και 1 μήλο.
Καλή αρχή, θα υπάρξει και καλή συνέχεια πιστεύω! Για να δούμε, από εμένα εξαρτάται...
ακριβώς το ίδιο κι εγώ, και αυτό με έχει βοηθήσει απίστευτα.Quote:
Καλή επιτυχία να έχουμε p_k!
Λίλυ, σου εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία!
Θα το δεις, όλα θα πάνε καλά!
Από τη στιγμή που υπάρχει θέληση και υποστήριξη, όλα γίνονται!