Kαλημέρα,αγαπούλες μου!
Χθες έζησα μια βραδιά κυριολεκτικά μαγική!Ο Χατζιδάκις με παρέσυρε και δεν ήμουν ο εαυτός μου...
Ταξίδεψε η ψυχή μου,κούρνιασε σε ζεστή παλάμη το χάδι μου κι ύστερα η "πόλη μαγική"
βγήκε από το Μέγαρο και βολτάρισε στη νέα παραλία,κάτω από ένα μισοφέγγαρο που ασήμιζε στα νερά της
και με τα δικά της φώτα να συναγωνίζονται τη λάμψη του...Μόλις σκόρπισε η χρυσόσκονη,
οι σκιές του μυαλού μου με έπνιξαν,ομολογώ,σήμερα όμως ξύπνησα ήρεμη και η ζωή συνεχίζεται...
Σας αφιερώνω ως απόηχο --->ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ από τον Βασίλη Λέκκα
Αναφορικά με το ραντεβού με τον γιατρό,σέβομαι τα άτομα που χειρούργησε και γνωρίζω,καθώς και το ότι όπως δείχνει
είναι καλός στο χειρουργικό τραπέζι.Η ενδεδειγμένη για μένα μέθοδος είναι η sleeve(άλλωστε κι εγώ για κείνη ενδιαφερόμενη πήγα)
και μάλλον αν την αποφασίσω σ'εκείνον θα την κάνω.Σε κάποια άτομα είπα σε προσωπικό επίπεδο τι συνέβη...εδώ μέσα ανοιχτά
νιώθω πως δεν είναι δεοντολογικό...Θα πάρω το χρόνο μου και θα καταλήξω...
Έχω και πολλές εξετάσεις να κάνω για την έγκριση από το ταμείο μου...Όσο για τον άλλον τον πόνο,
πρέπει να πάω σε κάποιον χειρουργό ή γαστρεντερολόγο και μάλλον σύντομα καθώς ήδη κάνω υπομονή δύο εβδομάδες...
Αλλά τους βαρέθηκα τους γιατρούς και τις εξετάσεις και κάνω κιτ κατ.
Μην αγχώνεστε τόσο πολύ για μένα!Δε μου συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό...
Αν και-μεταξύ μας-μου αρέσει που με έχετε τόσο στη σκέψη σας!
Όλα θα πάνε μια χαρά σε όλους τους τομείς!Ήταν να μη γίνει η αρχή!
Τώρα που ανεβάσαμε ταχύτητα,δε μας πιάνει κανείς!"Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι!"
Σας φιλώ γλυκά γλυκά!Κι ευχαριστώ από καρδιάς για όλα!