Μπορει καποιος να μου πει εν ολιγεις τι λεει αυτο το βιβλιο?Θα του ημουν ευγνώμων
Printable View
Μπορει καποιος να μου πει εν ολιγεις τι λεει αυτο το βιβλιο?Θα του ημουν ευγνώμων
αν θες να στο στειλω, τα βιβλια αυτα δεν αρκει να τα διαβασεις 'η να σου πει καποιος, θελουν κατανοηση να μπουν στο πετσι σου που λενε.
πραγματικα δεν μπορω να το περιγραψω με λιγα λογια...
Στα Αγγλικα είναι ετσι?
εγω έψαξα αυτό το βιβλίο στο google και θέλει να γραφτείς στο rapidshare(αν λέγεται έτσι) και αυτό θέλει να πληρώσεις. οπότε δεν είναι τελειως τσαμπα.
υπάρχει κανένα λινκ που να μπορώ να το κατεβασω έτσι χωρίς πληρωμη?
bad εσυ απο που το κατέβασες?
http://rapidshare.com/#!download|786l34|38375341|Burn_the_fat_feed_the_m uscle_BY_Tom_Venuto_340_pages.pdf|1485
διαλεξε την επιλογη "slow download"
δωρεαν ειναι
περιμενεις 30 δευτερολεπτα
και εμφανιζεται η επιλογη "download now"
σαν τορρεντ το ειχα κατεβασει, google it για torrent download κ αν δε βγαλεις ακρη (επειδη θελει κ καποιο προγραμμα για να κατεβει) πειτε μου ενα τροπο να σας το δωσω 'η βαλω εδω (αν επιτρεπεται?!).
α ναι αυυτο που λενε οι κοπελες απο πανω, μηπως πηγες στο επι πληρωμη :starhit:
Σβήστε τα λινκ άμεσα και οτι πληροφορίες τέτοιου είδους ανταλλάσετε σε u2u και μόνο.
σας ευχαριστώ....
ναι πήγα και πάτησα το πιό γρήγορο κατέβασμα :-/
το κατεβασα.. :-)
καλά εδώ έχουν μπεί και πολύ χειρότερα λίνκ:wow:Quote:
Originally posted by filipparas
Σβήστε τα λινκ άμεσα και οτι πληροφορίες τέτοιου είδους ανταλλάσετε σε u2u και μόνο.
δεν έγινε τίποτα
Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί προς την ιστοσελίδα που μας φιλοξενεί δε βάζουμε παράνομα λινκς, αυτονόητα πράγματα. Όχι επειδή δεν υπάρχει διαχείριση να το κάνουμε ξεφραγο αμπέλι. 99,99% δε θα υπάρξει πρόβλημα αλλά ΟΚ, όπως νομίζει κανείς. Εγώ το είπα και νίπτω τας χείρας μου, η γνώμη μου αυτή είναι.
για να διευκολυνουμε ειναι το λινκ, γιατι στην ελλαδα ακομα η σχεση με την τεχνολογια βρισκεται στα μπουσουληματα.
Το ξέρω βρε οτι για καλό το κάνεις... αυτό δε το κάνει λιγότερο παράνομο πάντως.
συμφωνω.
μολις σβηστουν ΟΛΑ τα ονοματα χειρουργων, να σβηστει και το λινκ για το download του βιβλιου
Χμμμμμ... ΟΚ, απ'ότι έχω καταλάβει υπάρχει κάποιος κανονισμός στο φόρουμ που απαγορεύει τα ονόματα γιατρών και το βλέπω οτι τακτικότατα παραβιάζεται. Απ'όσο ξέρω όμως παράνομο δεν είναι.
Αντίθετα η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι παράνομη, δε νομίζω οτι έχουν την ίδια βαρύτητα τα 2. τεσπά, εγω είπα την άποψη μου, ο καθένας μπορεί να κρίνει πως θα ενεργήσει.
week end αφιερωμένο στην αερόβια, και ειδικά στο τρέξιμο (Πατουλίδου eat my dust:dork: )
χθες: 65' διάδρομο, το περισσότερο έντονο τρέξιμο
σήμερα: έντονο τρέξιμο από Μέγαρο Μουσικής ως Αριστοτέλους και πάλι πίσω, σε ιλλιγιώδη ταχύτητα όμως προφανώς ορμώμενη από την υπέροχη μέρα :spin:
Σημερα λιγα πραγματα
30 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα στεππερ
βαρη σωμα,λιγα
κοιλιακους
ραχιαιους
Κανω 120-150 στον παγκο ή στο στρωμα με αυτο που το λενε "τραμπαλα" και το κρατας με τα δυο σου χερια.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις;;:puzzled:
Οι κατω κοιλιακοι ειναι παρα πολυ ζορικοι..
Σε ποιο gym κουκλα μου;εχω χασει επεισοδια,ηξερα πως ηθελες να γραφτεις αλλα δεν ηξερα πως το πες και το κανες!Μπραβοοο!
Ειναι κοντα στο σπιτι;
Ναι αυτο εννοω,ειχα δει πως ειπες πως το σκεφτεσαι!
Κι εγω σε δημοτικο παω,απο καθαριοτητα ειναι σουπερ!Λιγο οι γυμναστες δν ειναι απο πανω σου αλλα οκ,οτι θελω τους πριζω λιγο,εξαλλου γι'αυτο δν ειναι εκει;;
Αντε καλη αρχη και εντυπωσεις μολις πας σπιτι!Ουτε μπανιο μην κανεις,με τη μπιχλα θα μπεις να γραψεις:lol:
Α ναι;Γιατι εδω σε μερικα που εχω ακουσει (ιδιωτικα) ειναι απο πανω σου συνεχεια.
Τελοσπαντων,ελπιζω ολα να ειναι καλα εκει κ να μεινεις ευχαριστημενη.Σε 1 μηνα θα σε δω ακομη πιο μοντελακι απ'οτι εισαι.
Φιλια,παω μαθημα!:no:
Mετα απο 5 μερες ξανα γυμναστηριο...
10 ποδηλατο
10 διαδρομος
κοιλιακους
βαρη
ραχιαιους
leg raises
Ρε Ελενη! Ποτε γραφτηκες? Χαμπαρι δεν πηρα... Καλη αρχη κουκλα... Θα δεις φοβερη αλλαγη!
πωπω ελενη μπράβο...! Καλή αρχή!!
εγω έχω διάδρομο και έχω μερες να κάνω (τσ.. πόσο αχάρηστη κ άπληστη πρέπει να είμαι...)
Τεραστια διαφορα.... και φυσικα θα το κρατησεις... Να πας και στα ομαδικα ε?
Απορία, κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι ενδείξεις των διαδρόμων/ποδηλάτων για τη καύση θερμίδων;
Γιατί θυμάμαι τότε που πήγαινα τακτικά gym έκαιγα κάτι υποτιθέμενα 1500άρια στο διάδρομο...
κατα την γνωμη μου οχι πολυ.καθε οργανισμος ειναι μοναδικος,το ποσο καις δεν μπορει να υπολογιστει απο ενα γενικο τυπο.αλλα μια ιδεα μπορεις να παρεις....Quote:
Originally posted by filipparas
Απορία, κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι ενδείξεις των διαδρόμων/ποδηλάτων για τη καύση θερμίδων;
Γιατί θυμάμαι τότε που πήγαινα τακτικά gym έκαιγα κάτι υποτιθέμενα 1500άρια στο διάδρομο...
Στα δικα μ κιλα παντως στη ωρα καις μαξιμουμ 360 θερμιδες στο γρηγορο περπατημα (6)
Θεωρητικά με τη λίγη Φυσική που ξέρω εγώ θα έπρεπε να καίω τουλάχιστον 2,5 φορές παραπάνω λόγω μάζας... εγω συνήθως είχα σα βάση το 6 και έριχνα κατι 5λεπτα-10λεπτα(όποιος αντέξει παραπάνω) σε αγώνες στο 12 ή 15...
ʼντρες βλέπεις, πάντα πρέπει να υπάρχει κι ενας αγώνας στη μέση...:cool:
Αυτλη την εντύπωση έχω κι εγώ alexandrita
E ναι ρε συ... γι'αυτο και στα μηχανηματα που δεν μπορεις να βαλεις κιλα μετρανε θερμιδες π καιει ο μεσος ανθρωπος...
Tα μηχανήματα που δε μπορείς να βάλεις βάρος αποκλείεται να λειτουργήσουν μ'εμένα πάνω:cul:
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!
Στα δικα μου κιλα,λεει ~400 αν κανω 1 ωρα στο 6 με Incline στο 2Quote:
Originally posted by penelope1985
Στα δικα μ κιλα παντως στη ωρα καις μαξιμουμ 360 θερμιδες στο γρηγορο περπατημα (6)
Ωραια Ελενακι μου,σε συνδυασμο και με το περπατημα που ριχνεις,ε δε το συζητω για ποσο συντομα θα δεις διαφορα..Καλη αρχη!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Πρώτη μέρα για μένα σήμερα γυμανστήριο! Είμαι πολύ ευχαριστημένη:bouncy:
Καλησπέρα κοπελιές ! τι μου κάνετε? μη μου πειτε οτι με ξεχάσατε επειδή έλειψα λίγο ε?
Αλοίμονο!
Ξεχνιούνται οι παλιές αγάπες?
welcome back betty!!!!!
αυριο ξαναγραφομαι γυμναστηριο μετα απο 1 μηνα οφφ λογω αφραγκιας :)
Πηρα και εγω την μεγαλη αποφαση και πηγα και γραφτηκα πριν απο λιγο στο δημοτικο γυμναστηριο της γειτονιας... Τι το'θελα;
Πολλες γυναικες! Μιλαμε για πααααρα πολλες γυναικες. Ψηλες, κοντες, ξανθιες, μελαχροινες μεγαλες και μικρες ολες καλες!
Συμπληρωνα την αιτηση και με κοιταζαν καλα καλα σε στυλ "τι θες ρε ηδονοβλεψια εσυ εδω μεσα;"
Ρωτησα την γραμματεα μηπως ειναι θηλεων το μερος αλλα δεν αποκριθηκε. Μια πετσετα μου ειπε και ενα νερο να φερνω μαζι μου; Πετσετες απο που αγοραζουνε; Η μανα εχει κατι απαραδεκτες δεν το συζητω καθολου προτιμω να παρω ενα ρολο χαρτι υγειας παρα καποια απ'αυτες.
Εν τω μεταξυ τα μηχανηματα ειναι το ενα απεναντι στο αλλο, που σημαινει οτι οταν σηκωνω τα βαρη ας πουμε θα πρεπει να το κανω με στυλ, να μην σφιγγομαι και γελαει ο κοσμος.
Φευγοντας, ενας τυπος στην ηλικια μου ανοιγε την πορτα να μπει μεσα, τον κοιταξα και σκεφτηκα "εμεις οι δυο θα γινουμε πολυ καλοι φιλοι συντομα"!
:lol::lol:
καλη αρχη!
Μπαα δεν το βλεπω... Μου φαινεται θα παρω ενα απο εκεινα τα μηχανηματα που τα φορας στην κοιλια, τα βαζεις στην πριζα, παιρνεις εναν υπνακο και ξυπνας με κοιλιακους φετες! :DQuote:
Originally posted by click
:lol::lol:
καλη αρχη!
παρε την προσφορα.
στις 2 ζωνες, δωρο η βερμουδα που τη βαζεις και ξυπνας με τον κ.. στον ουρανο και τους γλουτους πετρα :P
Να σας ρωτήσω. Πάει κανείς για τρέξιμο ή τέννις στον ʼγιο Κοσμά στην Αθήνα? Πήγαινα μικρή και μου άρεσε αλλά μιλάμε για 20 χρόνια πριν. Τώρα δεν ξέρω καθόλου τι γινεται. Πώς είναι?