http://www.youtube.com/watch?v=eAKq1...eature=related
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=eAKq1...eature=related
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:
το νανουρισμα αυτη τη στιγμη μου ειναι τελειως περιττο.. πιστεψε με... πριν λιγο ακουστηκε ενας τζερτζελο απο το γραφει ομου... ητνα οι αγκωνες μου που κραουσαν το κεφαλι μου, κ οπως γλιστρησαν εσπρωξαν το πληκτρολογιο που εσπρωξε την κουπα με τον καφε....
ντιλι ντιλι ντιλι, ντιλι το καντηλι....:P
Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη σήμερα! Εχω να ζυγιστω μια εβδομάδα σχεδον . Εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου να κοψει το καθημερινο ζυγισμα γιατι ειναι ψυχοφθορο . Συν οτι περιμενω να αδιαθετησω δεν ηταν να παρω τετοιο ρισκο . Χτες λοιπον εν οψει των "δυσκολων μερων " έφαγα βλακειες ! Μαντολατο , γλυκολουταλιες μους σοκολα (θεικη , μοναδικη , ανεπαναληπτη........) κτλ.......
Σημερα λοιπον την ωρα που ντυνομουν , φορεσα το σακκακι κου που ειχα αγορασει τα Χριστουγεννα και που με δυσκολια θα έλεγα έκλεινε! Και η έκπληξη............. Το κουμπωσα και ηταν και πολυ άνετο !!!!! :roll::roll::roll: Δεν πιστευα στα ματια μου ! Τέτοια χαρα ειχα πολυ καιρο να παρω ! Τελειο συναισθημα, δεν μπορω να σας το περιγραψω ...........
almalibre Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!
είναι τέλειο να μπαίνεις στα ρούχα που δε σου έκαναν!!!!!!!!
και έιναι πολύ προκλητικός και κατά τη γνώμη μου ψεύτης αυτός που λέει "φτου γαμ*** μου πέφτει η φούστα..."... δε μας χ**** ρε καραμήτρο?!!!!:spin::spin::spin::spin::sp in:
μπράβο smart....σήκω τώρα να μαζέψεις τον καφέ, ρίξε και ένα σφουγκαρισματάκι και θα ξυπνήσεις κιόλας...:thumbdown::thumbdown::thumbdown::t humbdown::tumble::tumble::tumble::tumble:
εγώ πότε θα φάω τα μπιφτεκια μουουουουου?????????
Σε ευχαριστω n.t.l . ευχομαι συντομα να νοιωσεις ενα ιδιο συναισθημα ............ Ειναι πραγματικα μοναδικο!
Smart που ξενυχταγες οεο ?;););)
Εχω στην ντουλάπα μου το γνωστό αγαπημένο τζην που κάποτε όλες χωρούσαμε και το κοιταμε σαν αναμνηστικο????εεε...αυτό έχω..... και κάθε φορά μου λέει η μάνα μου "δώστο ρε παιδί μου, αφου δε σου κάνει τί το κρατας???"... ειναι κανα 5αρι χρόνια που γίνεται αυτο....:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
ελπίζω όταν το βάλω ξανά να μην είναι στη μόδα η διαστημικη στολή.....:thumbdown::thumbdown::thumbdown::t humbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
n.t.l. πιστεψε με αν το θελεις πολυ θα το ξαναφορεσεις συντομα ! Και μια συμβουλη : Δεν πεταμε ποτε τζιν ........... (αυτες οι μαμαδες ...........εγω επεστρεψα μια μερα και ξαφνικα βλεπω το αγαπημενο μου σκισμενο τζιν πεταμενο σε ενα σωρο σκουπιδια που ειχε μαζεψει η μαμα μου .......... Το τι ακουσε δεν λεγετε)
εγω δεν πεταω τιποτα! εχω χωρισει τα ρουχα μου σε 5 βασικες κατηγοριες. των 70+-κιλων, των 75 των 80 των 85 και τις φορμες των 90++ κιλων... μερικα ειναι και 10ετιας... τωρα φοραω των 85 και ανυπομονω να αλαξω κατηγορια... προς τα κατω εννοειται. τις φορμες ηδη τις εχω δωρισει αφιερωνοντας τους το <<δε γυριζω πισω...>>
ΛΟΡΑ ειναι πολυ βασικο οτι εχεις δωρισει τις φορμες .............Σημαινει οτι στο μυαλο σου εχει γινει αυτο το κλικ του οτι δεν γυριζω πισωωωωωω! Μπράβο....
Έχουμε και οι δύο ρεπό για μιαμιση μέρα...
και εκεί που άλλες φορές είχαμε 4 ώρες κενό και πηγαίναμε εκδρομή στη Χαλκίδα ... τώρα ξαφνικά δε μπορούμε να πάμε στο εξοχικό στην Κερατέα επειδή έχουμε ρεπό μονο μιαμιση μέρα....
Καταλαβαίνω ότι δουλεύεις πολύ... και θες να ξεκουραστείς στο σπίτι...
Δε καταλαβαίνεις όμως και εσύ ότι έχω ανάγκη να αλλάξω περιβάλλον; Κ ας κάνουμε τα ίδια πράγματα........
του τα ειπες αυτα? παντως γενικα οι αναγκες μας μπορουν να ποικιλουν και υπο τις ιδιες συνθηκες... χρειαζεται διαλογος και αμοιβαιες υποχωρισεις. μια εσυ, μια εγω...
Τόσες φορές Λόρα μου.......
τόσες....
καταλαβαίνω ότι κουράζεται πολύ τελευταία... ότι δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ... ότι έχει ένα δάνειο που τον ταλαιπωρεί....
όμως πάντα στη ζωή μας κάτι θα έχουμε... έτσι δεν είναι?
και εγώ είμαι άνεργη, δουλεύω μόνο το Σ/Κ..... μου έχει στρίψει..θέλω να φύγω για μια μέρα έστω....... και ας κάτσω εκεί στο σπίτι..
θαθελα να το καταλάβει αυτή τη φορά........
δεν γινεται να κανετε κατι διαφορετικο, να βγειτε να διασκεδασετε χωρις να πατε καπου αλλου? ειναι μια καλη μεση λυση. αφου και να σου κανει την χαρη μπορει απλα να μεταφερει την κουραση και την δυσφορια του μαζι. στο κατω κατω δεν ειναι το μερος που μας κανει να ξεφευγουμε αλλα πραγματα που κανουμε...
Λόρα μου......
αυτή τη στιγμή δε με νοιάζει τί θα κάνουμε... αλήθεια....
θέλω απλά να δω αν θα με καταλάβει ότι θέλω να φύγω.....
και ας μην φύγω.... δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή....
νομίζω ότι έχω πέσει πάλι στο ίδιο λάθος....
δείχνω υπερβολική κατανόηση και ΝΟΜΙΖΩ οτι τον κακομαθαίνω τον άλλον.....
και θέλουμε και συγκατοίκηση...πφφφφφφφφφφ� �φφ
μου μυρίζουν μπιφτέκια, μήπως κάηκαν ????
μπιφτεκοεξαφανιζόλλλλλλλ.. ...:spin::spin::spin::spin:
αχ, αυτό με τα ρούχα, πονεμένη ιστορία, εγώ τα έχω στα δύο πάλι, η μία κατηγορία είναι 62-72 και η άλλη 80-95,
το ενδιάμεσο 72-80 ήμουν έγκυος και δεν είχα πολλά και τα έδωσα, τώρα φορά τη δεύτερη 80-95 και μου κάνουν και μερικά.... :mad::mad::mad:
alalumaki αν κατάλαβα καλά έχεις περάσει 2 εγκυμοσύνες?
και τα κιλά συσσωρεύτηκαν? αυτό?
ρε σεις η αδερφή μου δε ξέρω πως το έκανε αλλά μετα την εγκυμοσύνη αδυνάτησε πιο πολύ από ότι ήταν λόγω θηλασμου...
αφού σκεφτομαι ότι η λύση μου θα είναι η εγκυμοσύνη...:tumble::spin:
εγω παλι στον θυλασμο μου ανοιξε η ορεξη και πηρα κι επιπλλεων κιλα... δεν ξερω μηπως η εξαδελφη ηταν η εξαιρεση κι οχι ο κανονας? ή μηπως εγω???
θηλασα τον γιο μου 2 χρόνια. 2 χρονια πεινουσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ....Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
εγω παλι στον θυλασμο μου ανοιξε η ορεξη και πηρα κι επιπλλεων κιλα... δεν ξερω μηπως η εξαδελφη ηταν η εξαιρεση κι οχι ο κανονας? ή μηπως εγω???
κλικλικου τι έγινε με το κινητό? :sniff: ελπίζω να βρήκες άκρη.. βρηκες?Quote:
Originally posted by click
μου επεσε το κινητο στο ταξι............... :sniffle::(:no:
ταχω δει ολα.
δεν ξερω τι εταιρεια ηταν. μονο μοντελο αυτοκινητου.
πηρα sto τηλεφωνικο κεντρο συνεταιρισμου και απαντησε βενζιναδικο και ειπε οτι εχω λαθος τηλ. αν και στην αρχη με τις επιλογες που ελεγε (πατηστε 1, 2, 3, 4) σωστο ηταν. πώς στο πληκτρο 1 βγηκε βενζιναδικο??
εχει κανεις καποια ιδεα αν μπορω να απευθυνθω καπου? μπορω να κανω κατι? υπαρχει ελπιδα?
:(
λογικό να πεινάτε αφού καίγατε παραπάνω θερμιδες...!!
μπορεί να ήταν η εξαίρεση.....
ελπίζω να έχω το ίδιο γονίδιο με την αδερφή μου..χεχε
εγώ δεν μου έφταναν τα κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη, πήγα σπίτι 78 κιλά, και απο τη στεναχώρια μου που ήμουν 78, πήρα άλλα 10 σε 2 μήνες και έφτασα 88, τώρα είμαι 97 και θα έδεινα τα πάντα να πάω 78.... είμαστε εμείς οι γυναίκες όμως, δεν πιανόμαστε πουθενά !!!!!!!!!!
ουπς! ακυρο
Quote:
Originally posted by n.t.l.
και εκεί που άλλες φορές είχαμε 4 ώρες κενό και πηγαίναμε εκδρομή στη Χαλκίδα ... τώρα ξαφνικά δε μπορούμε να πάμε στο εξοχικό στην Κερατέα επειδή έχουμε ρεπό μονο μιαμιση μέρα....
Δε καταλαβαίνεις όμως και εσύ ότι έχω ανάγκη να αλλάξω περιβάλλον; Κ ας κάνουμε τα ίδια πράγματα........
και τελικά? όταν του έστειλα μήνυμα "άστο δε πάμε πουθενά...ξενέρωσα" (αφού μου είπε ότι βαριέται να φύγουμε μόνο για 1 μέρα από Αθήνα), τί μου είπε; -Τί έχεις ρε n.t.l. και ξενέρωσες?άσε μας να πούμε που κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι... (ξέρει ότι είμαι άνεργη και ψάχνω δουλειά και με χτύπησε για πολλοστή φορά εκεί που πόνεσα...)
αρχίζω και φοβάμαι ότι δεν είναι αυτός που ονειρευόμουν....
τον είχα τόοοοοοσο μα τόοοοσο ψηλά.....
σκευτομαι τι στο διαολο να σημαινε το ''Τ'' στο τεστ εγγυμοσυνης? ως και εκει μισα πραματα???????? γκρρρρ
Ν.Τ.Λ.δεν ειναι συντροφικη αυτη η συμπεριφορα.Θα σου προτεινα να παρεις μια φιλη σου κ να φυγεις αφου εχεις αναγκη να ξεσκασεις.Γιατι να εξαρτωμεθα στο να περασουμε καλα απο τους αλλους;Quote:
Quote:
και τελικά? όταν του έστειλα μήνυμα "άστο δε πάμε πουθενά...ξενέρωσα" (αφού μου είπε ότι βαριέται να φύγουμε μόνο για 1 μέρα από Αθήνα), τί μου είπε; -Τί έχεις ρε n.t.l. και ξενέρωσες?άσε μας να πούμε που κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι... (ξέρει ότι είμαι άνεργη και ψάχνω δουλειά και με χτύπησε για πολλοστή φορά εκεί που πόνεσα...)
Σκεφτομαι πως θελω παρα πολυ αν ισσοροπησω σε σχεση με την διατροφη να βοηθαω ατομα με παρομοια με μενα προβληματα.
Quote:
Originally posted by lessing
Ν.Τ.Λ.δεν ειναι συντροφικη αυτη η συμπεριφορα.Θα σου προτεινα να παρεις μια φιλη σου κ να φυγεις αφου εχεις αναγκη να ξεσκασεις.Γιατι να εξαρτωμεθα στο να περασουμε καλα απο τους αλλους;Quote:
Quote:
πόσο στεναχωριέμαι που πέφτει στα μάτια μου αυτός που αγαπώ.....
πόσο πολύ στεναχωριέμαι που τον απομυθοποιώ....
κΥΤΑ με τη μυθοποιηση παντα θα στενοχωριεσαι γιατι γενικα θα βλεπεις ατομα μη-ρεαλιστικα η σαν ''σωτηρες''σου αρα τους δινεις μια δυναμη πανω σου κ αυτοματα μπαινεις ''υπο''.Το ξερω γιατι το εκανα κ γω αυτο ειμαι λιγακι ''εξαρτητικη''προσωπικοτητα .Κανε πραγματα που σε ευχαριστουν για σενα κ μη στενοχωριεσαι για την απομυθοποιηση.Ειναι καλυτερα να λειτουργουν οι σχεσεις στην πραγματικη τους διασταση γιατι αμα ''μυθοποιεις'' δινεις στον αλλον ιδιοτητες που δεν εχει κ προβαλεις πανω του πραγματα που εχεις αναγκη.Ειναι κατι που ολοι κανουμε πολυ συχνα.
Ενω αν το δεις ρεαλιστικα π.χ.Ο.Κ.Αυτος ειναι κουρασμενος η βαριεστημενος.Δεν μου αρεσει ο τροπος που μου μιλησε καποια στιγμη το συζηταμε.Αλλα γιατι να χαλαστω παραπανω επειδη αυτος βαριεται;Παω μια βολτιτσα να ξεσκασω να ειμαι εγω καλα,κ την επομενη φορα θα παμε μαζι!
Quote:
Originally posted by lessing
Ενω αν το δεις ρεαλιστικα π.χ.Ο.Κ.Αυτος ειναι κουρασμενος η βαριεστημενος.Δεν μου αρεσει ο τροπος που μου μιλησε καποια στιγμη το συζηταμε.Αλλα γιατι να χαλαστω παραπανω επειδη αυτος βαριεται;Παω μια βολτιτσα να ξεσκασω να ειμαι εγω καλα,κ την επομενη φορα θα παμε μαζι!
αυτό μου άρεσε ππολύ....
ααααααααμα πια........
αν τσακωθώ θα μου χαλάσει η διάθεση παραπάνω.....
αχ... στο δρομο της επιστροφης ...:DQuote:
Originally posted by Alma libre
Σε ευχαριστω n.t.l . ευχομαι συντομα να νοιωσεις ενα ιδιο συναισθημα ............ Ειναι πραγματικα μοναδικο!
Smart που ξενυχταγες οεο ?;););)
ΜΠΡΡΡΡΑΒΟ στο σακακι σου :P
κ σ εσενα :D
:spin: :tumble:
ΝΤΛ Μα δεν υπαρχει λογος να τσακωθεις επειδη δεν εχει την ιδια διαθεση ουτε ενας ανθρωπος μπορει να μας καλυπτει ολες μας τις αναγκες.Απλα κανε αυτο που εχεις αναγκη τωρα το να βγεις.Και καποια στιγμη μπορεις να του πεις για τον τροποτου: τι μας λες εσυ που καθεσαι σπιτι..κ.λ.π. Αλλα για τη διαθεση ειναι δικαιωμα του(κ δικο σου βεβαια)
Εγω λεω :Μην το αναλυεις κ πηγαινε τη βολτα σου.Θα κανει καλο κ σε σενα κ στη σχεση!
ΑΛΜΑ ΛΙΜΠΡΕ τωρα ειδα για το σακακι!Μπραβο!!!!!!!!!!
μάλλον πρέπει να ξεκινήσω και άλλη δραστηριότητα εκτός από το χορό, ίσως λύσω και τοθέμα ότι δεν έχω παρέες όπως σας έχω πει και σας έχω πρήηξει I know...και θα ξεκρεμαστω από πάνω του...
ουφ... ξύπνα n.t.l.... γίνε αυτή που ήσουν στην εφηβεία γμτ.....
σκέφτομαι, έφτασα σπίτι.. τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ημέρας.
Αλλά απο το πρωί πόσο σκατά ήταν ΟΛΗ η μέρα... απο το κακό στο χειρότερο πήγαινε. ένιωθα κάθε λεπτό ένα τίποτα. το ανώμαλο είναι οτι μου αρέσει το πως νιωθω έτσι.
τι εχεις κουκλιτσα μου, μηπως σε βασανιζει κατι?
μακαρι να ενιωθα και γω σημερα λιγο ετσι Σισακι.
πηρα ενα τεστ εγκυμοσυνης και μου βγηκε αλλα νταλων, το μισο. και εχω φρικαρει
καμια φορα καλο ειναι να αδειαζει το μυαλο και να μη νιωθουμε τιποτα.
μάλλον γύρισα πάλι στις "κλειστές" μου. καιρός ήταν
εχει ο καιρος γυρισματα