Quote:
Originally posted by polinaki1983
θα σου πω κάτι που έχω συνηδητοποιήσει τις τελευταίες μέρες. Οντως, πριν στα πολλά κιλά "νόμιζα" ότι ήμουνα καλά, "νόμιζα" ότι είχα αποδεκτεί τον εαυτό μου και πάντα έδειχνα καλά γιατί έτσι ήθελα να πιστεύω πως είμαι. Τώρα, βλέποντάς το από άλλη σκοπιά, ποτέ δεν ήμουνα καλά, απλά είχα πιστέψει πως "οκ, ο Θεός έτσι με θέλει να είμαι, δεν μπορώ να κάνω κατι, μου έχει δώσει άλλα χαρίσματα" και είχα καθυσιχαστεί με αυτό. Γιαυτό και δεν με ένοιαζε η εμφάνιση, αφού είχα τα "άλλα χαρίσματα".
Αυτο το συναγωνίσιμη το νιώθω πολύ...... Και νιώθω πως πια δεν μπορώ να κερδίσω κάπιον μόνο με τα "άλλα χαρίσματα" αλλά μου χρειάζετε και μια καλή εμφάνιση. Και αυτό με φοβίζει πολύ...... Με φοβίζει γιατί ξέρω πως και 80 κιλά να γίνω, ποτέ δεν θα μπορέσω να συναγωνιστό με μιά κοπέλα που πάντα ήταν 80 κιλά. Αυτή πάντα θα έχει πιο σουλουπωμένο σώμα από μένα, και αυτό απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους μου για να ανταπεξέλθω....
Ηδη έχω αρχίσει και θυμώνω με τον εαυτό μου. Θυμώνω γιατί ενώ πάντα μπορούσα να κάνω κάτι, πίστευα ότι δεν μπορούσα... Ημουνα την άποψης ότι και έτσι καλή είμαι, σε αυτόν που θα αρέσω, θα αρέσω γιατί είμαι η Πωλίνα και όχι κάπιο μοντέλο πασαρέλας.... Ομως θυμώνω γιατί έχασα πολλά χρόνια της ζωής μου όντας 100+ κιλά, και πιο πολύ θυμώνω με τους γύρω μου, που κανείς δεν προσπάθησε να με βοηθήσει, να το σταματίσει όσο ήταν ακόμα νωρίς.....
Έπρεπε να φτάσω 28 χρονών για να αποφασίσω να ασχολιθώ με την εμφάνισή μου, με την ομορφιά μου, γενικώς με την εικόνα μου.... Επρεπε να φτάσω 28 ετών για να καταλάβω τί έχανα τόσα χρόνια....
Αυτό με κάνει όχι μόνο να θυμώνω αλλά και να θέλω να "θρυνίσω" για την Πωλίνα είχα τόσα χρόνια κλεισμένη μέσα σε ένα σώμα που στην ουσία δεν την άξιζε....
Εχω αρχίσει πολλές φορές να νιώθω ότι μισώ τον εαυτό μου για όλο αυτό που έκανα, και να μην θέλω καν να με βλέπω...
Θέλω πολύ να μιλήσω με κάπιον που να μπορεί να με καταλάβει, που να μπορέσει να με βοηθήσει να βγω από αυτή την μαυρίλα που ζω, και να με βοηθήσει να ξεπεράσω τους φόβους μου για την νέα μου ζωή.... Αλλά φοβάμαι μην πέσω σε λάθος άτομα....
Σκέφτομαι την άλλη βδομάδα που θα πάω γιατρό να του ζητίσω αν ξέρει κάπιο άτομο εκτώς αυτήν στο νοσοκομείο να με παραπέμψει.....
*πωλινα μου εχεις κανει πολυ μεγαλες συνειδητοποιησεις κ οσο προχωρας θα κανεις ακομα περισσοτερες... αυτο θα σε παει λιγα βηματα πιο κοντα στην αυτογνωσια αλλα κ θα σε πληγωσει πολυ μεχρι να το διαχειριστεις... ειμαι σιγουρη ομως ότι οταν θα πιασεις πατο, απλα θα ανεβεις προς τα πανω....