Σκέφτομαι ότι έφτασε η ώρα να κατέβουμε πλατεία :)
Printable View
Σκέφτομαι ότι έφτασε η ώρα να κατέβουμε πλατεία :)
Οι ανθρωποι σκοτωνουν ..για να αισθανονται δυνατοι
Οι φιλιες πονανε ,οταν ανοιγεις τα χαρτια
Οι συγγενεις μια πληγη ανοιχτη παντα ,δυσκολα κλεινει
Ο εαυτος σου ο εχθρος σου, οταν ερχεσαι αντιμετωπος μαζι του
Αυτες μερικες σκεψεις ,για σημερα !
Και η αναμονη σκοτωνει το ξεχασα αυτο !!
Kαι εχω πολλα νευρα .
τελικα ο καθενας προβαλει τον εαυτο του μεσα απο κατι που νομιζε για τον αλλον
οι περισσοτεροι ειναι ψευτες ως προς τους αλλους , για να αισθανθουν καλυτερα μεσα τους χεχε!!
και οτι τα εχουν καταφερει (ψευδαισθηση ) για να ειναι οι σουπερ ουαουυυυυ!!!
Οταν σε χρειαζεται καποιος πρεπει να εισαι εκει . Οταν τον χρειαζεσαι ομως σου μιλα με παραλαγες ,γελαωωω !
ειμαι καπως ,αλλα θα μου περασει
θεμα χρονου .Μου το ειπαν πολυ αλλα ο τροπος δεν μου αρεσε
Οτι δεν θελει , δεν μπορει να ακουμπησει να αισθανθει ο αλλος ,στο γυρνα σε σενα ,και του βγαινει σε κατηγορω χεχεχε!!
αχ θελω αλλα δεν μπορω ,σε χαιδευω ,αλλα ποιο μεσα απαπαπαπαπα!!! θα νιωσω εγω ,και με τρομαζει μακρια !
Tα σκουπιδια σας οχι σε μενα Αρκετα... καλοι μου ανθρωποι !!
Παω για το δευτερο μου μπανακι σημερα !!!!!!!!!!!!!!!! τελεια !!!!!!!!!!!!!!! ΒΒ GuyzZz !!!!!!!!!!!!!! :)
Σκέφτομαι γιατί τόσο μίσος...
Βρέθηκα στο κέντρο της Αθήνας και ένιωσα να με κατακλύζει απίστευτη θλίψη βλέποντας τους γνωστούς - άγνωστους να ξυλοκοπούν ανθρώπους... μετανάστες...
...σοκαρίστηκα...
σκεφτομαι οτι η εκδικηση ειναι γλυκια κι ενα πιατο που σερβιρεται κρυο. τις επιλογες που σου προσφερονται οταν γνωριζεις πολλα ατομα και εισαι δημοφιλης, και παρολο που θα μπορουσες να βολευτεις με καποιο απ'αυτα και να εισαι ικανοποιημενος, προτιμας να μην ασχοληθεις με κανενα κι αυτα που σου προσφερουν, γιατι δεν σε ικανοποιουν και δε γουσταρεις να αλλαξεις προς κατι το μετριο...
λαθος νημα ...
σκεφτομαι οτι τελευταια εγινε μοδα στο φορουμ το να λεμε για σεξ (και κανα δυο τοπικς για αυτοκτονια). συνεχιζωντας λοιπον στους ιδιους ρυθμους, να πω οτι αυτη τη στιγμη φαντασιωνομαι δυο καλωσχηματισμενα στηθια σε λευκο αερινο καλοκαιρινο φορεμα (χωρις σουτιεν), παθιασμενα γλωσσοφιλα, αλληλοαυνανισμο, και σεξ σε αργους ρυθμους. αυτα σε ολες τις βασανισμενες κοπελες που μενουν μονες τους ή οι συντροφοι τους δε τους συμπεριφερονται οπως πρεπει. δε ξερω γιατι μου βγηκε τρυφεραδα βραδιατικα, ειναι η ωρα του παιδιου μαλλον. οποτε καληνυχτιζω...
σκεφτομαι οτι θελω να ευχαριστησω τη Lou για τη θετικη που μου εδωσε για το απο πανω ποστ. αμα εισαι απο Αθηνα, κατω των 25 και διαθεσιμη message me να κανουμε πραξη αυτα που γραψα, λολ. κι οποια αλλη ειναι ελευθερη και ψαχνεται και θελει, ο ΚΕΝΟ ειναι single! μονο που δεν εχω κινητο πλεον, μη μου ζητατε τον αριθμο. επισης σκεφτομαι πως αν και δεν εχει μπει ο ιουλιος καλα καλα, εγω νιωθω να βρισκομαι εκει (παντα ενα βημα μπροστα απο τους αλλους).
σκέφτομαι αρνητικά για την αδερφή μου και στεναχωριέμαι πολύ.
Σκέφτομαι ότι μου είναι αντιπαθής, ότι δεν έχω μαζί της τίποτα να πω, ότι δε γελάει ποτέ, ότι η ψυχολογία μου πάντα εξαρτιόταν από τη δική της και ότι η ζωή μου έχει καθοριστεί από τη δική της.Και νιώθω απίστευτες ενοχές για όλα αυτά.
Όχι δεν έχει κάτι.Και ούτε το ξέρει ότι την καπελώνει την ατμόσφαιρα που λες κι εσύ.Ούτε καν στο σπίτι δε μένει.Αλλά και πάλι τα καταφέρνει...
Μην νιώθεις ενοχές! Κανένας δεν ξυπνάει ένα πρωί και λέει: «Α, τι θα κάνω σήμερα; Ας κάνω κακές σκέψεις για τα αδέλφια μου!» Κανένας!
Κάτι φταίει. Δούλεψέ το στο μυαλό σου. Και έχε υπόψη σου ότι δεν θα έκανες κακές σκέψεις, αν ένα κομμάτι σου δεν ήταν καθηλωμένο σε παρελθοντικούς χρόνους και καταστάσεις. Εκεί ψάξε να βρεις την αιτία. Σκέφτεσαι έτσι, γιατί καταστρέφει τον ρόλο σου. Στη οικογένεια όλοι έχουμε έναν ρόλο. Όταν αυτός ο ρόλος απειλείται, χαλούν οι ισορροπίες μας. Είναι φυσικό αυτό. Ιδικά όταν είσαι μικρότερος, οι διαθέσιμοι ρόλοι είναι λιγότεροι. (λολ)
Απαντω ,και μονο τουτο μπορω να σου πω
Το ενδιαφερον και την ανησυχια του καποιος τη μοιραζεται,οταν χρειαζεται
Και γω λυπηθηκα παρα πολυ :(
Εσυ με χρονοδιακοπτη στο τωρα . Τι κριμα !!
soft !
σκεφτομαι οτι οσοι δεν πιστευουν καθολου σε καποια ανωτερη δυναμη, κ πιστευουν οτι με τις επιστημες μπορουν να εξηγηθουν τα παντα, οπως κ να ανιχνευθουν ολα τα υπαρκτα, οτι ουσιαστικα πιστευουν οτι το συμπαν δημιουργηθηκε απο μονο του τελειως τυχαια κ μαλιστα απο το ΤΙΠΟΤΑ. δεν εχουν δυσκολια να δεχτουν αυτο, κ δυσκολευονται να δεχτουν τα θαυματα που καμια φορα φημολογειται οτι γινονται στον κοσμο?
με αλλα λογια το να δεχτεις οτι ενας ανθρωπος μπορει να θεραπευτηκε μυστηριωδως απο εναν μη ιασιμο καρκινο, ειναι περισσοτερο παραλογο απο το να δεχτεις οτι το συμπαν δημιουργηθηκε τελειως μοναχο του, χωρις καμια βοηθεια, απο το τιποτα?
υπαρχουν και οι μηδενιστες ομως, που πιστευουν οντως στο τιποτα (προσωπικα κι εγω πιστευω οτι ο κοσμος θα γυρισει ξανα στο απολυτο τιποτα, οπως ηταν πριν το γνωστο big bang). οσον αφορα τα της επιστημης, η διαφορα της απο την θρησκεια, οπως ειχε γραψει κι ο PETRAN νομιζω εδω μεσα, ειναι οτι δε πιστευει σε κατι το ανυπαρκτο, αλλα σε πραγματα που εχουν εξηγηθει και μπορουμε να τα αποδειξουμε στη πραξη. το να αποδειξεις τη δημιουργια του συμπαντος (ειτε οφειλεται στο τιποτα, ειτε οφειλεται σε κατι αλλο με βαση το δραση-αντιδραση), μοιαζει λιγακι απιθανο, απ'τη στιγμη που δεν ειμαστε θεοι, αλλα δεν εχουμε ιδεα για το τι συμβαινει γενικα στο υπολοιπο συμπαν, ουτε καν αλλους πλανητες (εδω καλα καλα δεν εχουμε εξερευνηση πληρως τη γη)...
τεσπα σημερα σκεφτομαι οτι εξω βρεχει και εχει σκοτεινια, χτες βραδυ τσακωθηκα παλι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ με μια πρωην που με ξαναθυμηθηκε και ηρθε να μου κανει ελεγχο, καταληξαμε σε εναν διαλογο γεματο ειρωνια προσπαθωντας να αποδειξουμε ποιος εχει δικιο, και αν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας (εγω δε πιστευω οτι υπαρχει), και τελικα την ξεφορτωθηκα μια και καλη απ'τη ζωη μου! με ταραξε και νιωθω οτι με περιβαλλουν παλι ενα σωρο ΑΧΡΗΣΤΑ ατομα, τα οποια δε μου προσφερουν τπτ απολυτως και καλο θα ηταν να εξαφανιστουν κι αυτα.
Σκέφτομαι δυο κουρασμένα χρυσόψαρα μέσα σε μια γυάλα που μια μέρα θα δραπετεύσουν.
Δυο γυναίκες σε μια πισίνα, πορτοκαλί νερό, η μάνα, θολούρα, χέρια ενωμένα, κράτα με να μη πνιγώ, εσύ που είσαι τελικά εγώ,
γιατί έτσι μιλούν τα όνειρα, να κοιτάς με μάτια καθαρά μέσα στον καθρέφτη.
Οι άνθρωποι που δεν μιλούν, που δεν ρωτούν, που δε ζητάνε εξηγήσεις.
Μαθαίνω να είμαι όπως νιώθω και όχι όπως νιώθεις. Ξανά απ’ την αρχή. Όλη η γαμημένη η αλφαβήτα. Να Λό-λα, να ένα μή-λο.
Κι αν μου βγαίνει θα δαγκώσω.
Δαγκώνοντας ξεφλουδίζω ένα ολόκληρο χειμώνα απ’ το πετσί μου. Με το πριν μου, λες και από πάντα, δεν ξέρω τι θα κάνω.
Εκεί δεν έχει φλούδες. Κομμάτια ολόκληρα που όλα μαζί είναι πια εγώ. Μαθαίνω. Αλλιώς.
Ορθογραφικά λάθη, τρίγωνα κάλαντα, τρεις τρεις οι άνθρωποι, ο τρίτος να φυλάει τσίλιες, σύρμα, σύρμα ρε,
μα δε θα πάρω αλλουνού ευθύνη για να κρατώ τα δύο ρο σε μιαν ευθεία. Μαθαίνω. Nα είμαι εγώ.
Ο θυμός προσδοκεί την αλλαγή. Η θλίψη ξέρει πως ότι είναι είναι και άλλο δεν μπορώ παρά να το καταπιώ. Α-πο-δοχή.
Crazy-έλεγχος: 1-0. Έτσι έληξε χθες το ματς πρωί πρωί.
Σκέψου να είχα παραιτηθεί.. Θα έχανα όλη την ποδηλατάδα μας, το μαζί.
Πεταλιά άλφα, πεταλιά βήτα, πεταλιά γάμα, γάμα, κι ας είναι όλο και πιο μακρυά δήθεν το ωμέγα.
σκεφτομαι αν ταιριαζε ταυρος με κριο τελικα, μαλλον οχι, λολ. επισης σκεφτομαι οτι με εχει επηρεασει ασχημα το καλοκαιρι και νιωθω σαν να ποσταρω συνεχως με την ψ@λη στο χερι, και δε θελω να το κανω αυτο οποτε λεω καλυτερα να παω να γαμηθω. καληνυχτα!
σκεφτομαι τι μπορει να κανει η ελλειψη..
σε κρατα μεσα, αρχιζεις τις μαλακιες ξανα μανα με προσχημα τη βροχη
τι ομορφιες !!!!!!!!!!!!!
ποσο ευαισθητοι ανθρωποι υπαρχουν εδω μεσα
Σκεφτομαι οτι χρειαζομαι επειγοντως διακοπες γιατι δεν την παλευω!!! Μολις τακτοποιησω τις δουλιτσες μου....την κααανω με ελαφραααα!!!!!!
Σκέφτομαι την ψυχική ανάταση που είναι δυνατόν να προκαλέσει το μοίρασμα... το άμεσο... το αυθεντικό... το λιτό...
Πανέμορφη φύση, καλή ζωντανή μουσική, παρέα και καλό αλκοόλ... :)
Tην κανω απο το φορουμακι φορεβερ, η carrie παει τελειωσε, ο,τι ηταν να πει το ειπε. ΑΝ θελει η διαχειριση ας το απενεργοποιησει κιολας, άλλα ξερει να κανει, οταν της ζητανε κατι τετοιο κανει την παπια. Ενιγουει, φευγω οπως και να εχει, και δε θα εστελνα καν δημοσιο ποστ, αλλα καποιων τα ινμποξ ειναι γεματα που θα ηθελα να χαιρετησω και δε θα μπορουσα να φυγω χωρις γεια! Οποτε φιλια πολλα σε RainAndWind (θα ηθελα να τα λεμε με σενα ρε γμτ), KENO, soft, Remedy, Θεοφανια και Φωτεινη! (Φωτεινη ολα καλα, ξερεις εσυ ;) ) Kαλη συνεχεια σε ολους! xx
που πας ρε κοπελια??
στασου, μυγδαλα!!!
προφανως δεν μιλας για το δικο μου ινμποξ, γιατι νομιζω οτι εχει χωρο.
κατι θα εγινε, αλλα δεν το παρακολουθησα γιατι παρακολουθω πολυ αποσπασματικα τις τελευταιες μερες.
τι τρεχει?
κατι συγκεκριμενο, η μια γενικη κοπωσις?
αν ειναι το πρωτο, το συζηταμε αν θες.
αν ειναι το δευτερο, δεν χρειαζεται να μας κουνας το μαντηλι, ξεκουρασου λιγο, πηγαινε καμια βολτα κι οταν θα ξαναεχεις διαθεση, ξαναρχεσαι!
Διάβασα κάπου πως από δέκα διανοούμενους και ένα βλάκα που περπατάει μεγαλύτερη αξία έχει ο βλάκας.
Ότι δηλαδή περισσότερη αξία δεν έχει ο πιο έξυπνος, ο πιο πλόυσιος η ο πιό όμορφος αλλά ο πιο σπάνιος.
σκεφτομαι κοριτσακια ΜΙΚΡΑ. αθωα, αγνα, γλυκα, ομορφα. που παιζουν με τα παιχνιδακια τους. την ποδηλαταδα τους, τις κουκλιτσες τους, πολλα παιχνιδια γενικα. για μια ζωη παιχνιδια! ετσι κι εδω ειναι μαζεμενα και παιζουν το παιχνιδι του διαδικτυου. τα διαβολικα αρσενικα ομως μυριστικαν θυληκη σαρκα απο μακρια, κι αρχισαν να λιγουρευονται και να μαζευονται, χρησιμοποιωντας οποια μεθοδο κατεχουν για να τα αποπλανησουν. σαν τους κακους λυκους και τα προβατα. τα κοριτσακια αντιδρανε! δε θελουν τωρα κι απο εδω, θελουν να επιλεξουν αυτα, οταν νιωσουν ετοιμα. τα αρσενικα μας ειναι αχρηστα τωρα, λενε, και γενικοτερα. τα αρσενικα πρεπει να ειναι μονο μια ****** ΜΕΓΑΛΗ, με αντοχες, και λεφτα μπας και καλυψουμε κι αλλες αναγκες, εκτος απο το σεξ. και με λιγο μυαλο για να δειχνουν κατανοηση, μπας και καταλαβουν τις αναγκες μας. τα αρσενικα μας ειναι αχρηστα, δεν εχουν αισθηματα, δε μας χρειαζονται για τπτ αλλο! γυναικοκρατουμενη η κοινωνια, με τις κυριες να μας δειχνουν ποσο χορτατες και υπερανω ειναι, και τους μαλακες αντρες να τρεχουν εκει που τους πετανε ψυχουλα.
οχι ρε γμτ, γιατι ρε carrie ? ησουν μια απ'τις αγαπημενες μου χρηστριες εδω μεσα, που χαιρομουν να ανταλλασω κουβεντες και μου μοιαζε (σε ορισμενα θεματα τουλαχιστον). οκ εχει γαμηθει το φορουμ τελευταια λογο καλοκαιριου, μα παντοτε ετσι ******** κι οτιναναι πιστευω ηταν. αν ξαναμπεις παντως και θελησεις επικοινωνια μαζι μου εκτος φορουμ, δινω το msn μου στο profile, feel free to add me (κι οποιος αλλος θελει) για κουβεντα. ελπιζω να ειναι απλα διακοπες και να ξαναεπιστρεψεις καποια στιγμη παντως. σκεφτομαι να σταματησω να ποσταρω κι εγω για παρτυ σου...
λολ μα ναι αυτο προσπαθω να κανω, γιαυτο εγραψα αυτα τα πραγματα, σας καταλαβαινω. σκεφτομαι να εξαφανιστω κι ολας τελειως, να σας αφησω να παιζεται με την ανεση σας...