Μπράβο βρε Πριγκηπάκι μου! Χαρές να ακούω..
Καλημέρα και σε σένα!
Έχω ακούσει οτί οι έγκυες δυσκολεύονται με την ζέστη το καλοκαίρι..
Printable View
Αλοχα Χριστινακι μου!! Ήντα καμεις, πως παει κοπελια μου;;
Όχι απλα δυσκολευόμαστε μαρτύριο είναι...
Ούτε το aircodition μπορω να πω ότι με βοηθάει ιδιαίτερα (τρελαθηκαν οι ορμονεσ μου βεβαιωσ βεβαιωσ)αλλα σίγουρα δροσίζει αρκετά!! Χωρίς αυτο θα πεθαιναμε δεν υπάρχει..
Ευτυχώς που υπάρχουν κ οι παραλιες:-)
Μπορω να πω ότι φέτος έχω καταευχαριστηθει μπανακια, κ ακόμα είναι η αρχη!
Ε ρε τι έχει να γινειιιιι όσο ζεσταινει ο καιρός !!
Μπραβο πριγκηπισσουλα, τετοια να ακουμε θελουμε!! Να μπαινεις να μας πασπαλιζεις με λιγη ορμονη της αγαπης!!
Πεταμένη τελείως για τη ζωη που κάνω αλλά ταυτόχρονα επιβεβαιωμένη
Υπερφορτωμενος αλλα οπως και να εχει 2 μηνακια εμειναν μαζι με την αδεια ..... Κουλαρετε καλοκαιρι ειναι και η ζωη ωραια αρκει να ξερεις να την περνας....
Δεν βλέπεις την ώρα να του δίνεις, ε;
Νευρααααααααααα ΠΟΛΛΑ νευρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Όταν πεινάω μου φταίνε όοοοολοι και όοοοολα............. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Σπάστικαφάγαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο,μόνο στο τέρμα μας παίζουνε το υπόλοιπο γήπεδο άδειο,νηπιαγωγίοοοοοοοοο είμαστε.τζαμπα οι μπυρες κ τα πατατάκια ,η μέρχελ πρέπει να είναι η μεταμψύχωση του χίτλερ ,δεν περιγραφω άλλο........φρίκη ,να δούμε στο δεύτερο
Αισθανομαι οτι ζω μεσα σε μια παρανοια.... αναρωτιεμαι τι πρεπει να γινει ακομα για να υπαρξει σ'αυτο τον τοπο καποια αντιδραση.... τα σκανδαλα τα καναμε γαργαρα... την κακιστη διαχειριση δεκαετιων την καναμε γαργαρα... την οσφυοκαμψια των ελληνων πολιτικων που προχωρανε μονιμως στα τεσσερα μπροστα στα ξενα αφεντικα τους την καναμε επισης γαργαρα.... ανθρωποειδη κοστουμαρισμενα με γραβατες αξιας οσο η συνταξη του καθε ταλαιπωρου σερνουν αυταρεσκα τις φατσες τους και πλασαρονται σαν σωτηρες ...ζητωντας απο τον λαο να πληρωσει το δικο τους πλουτισμο ,των οικογενειων και παρατρεχαμενων τους........και των ξενων αφεντικων τους επισης.
και ομως δεν κουνιεται φυλλο........ μας εχουν πνιξει τα σκατα... και μεις ζηταμε διαλλειμα για τσιγαρο....
ειναι γελοιο;ειναι για να κλαις;ειναι για να ξερνας;....ή ειναι για να ξυπνα ο εξολοθρευτης μεσα σου.......
αισθάνομαι σκ@τ@
αισθανομαι... τελεια και δεν πηρα το χαπι ακομα
σκατα κι εγω, να δουμε πως θα περασει το σαββατοκυριακο μεχρι τη δευτερα, μπας και ξαναπαω θαλασσα και νιωσω καλυτερα. καλοκαιριατικα δε μπορω να κλεινομαι μεσα, χαλαει αυτοματα η διαθεση μου λες κι επανερχομαι στα ιδια του χειμωνα. μονο που τωρα ειναι χειροτερα γιατι δεν εχω ουτε ταινιες ουτε μουσικες ουτε τπτ αλλο ν'ασχοληθω.
δε με ενδιαφερει η ΗΛΙΑΝΝΑ και τα παρεακια του φορουμ εδω, δε προσφερουν τπτ. ολοι ειναι αχρηστοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου.
Κενο μελισταλακτο με την καλη κουβεντα στο στομα... οποιαδηποτε αλλη απαντηση απλα δεν θα ηταν Κενο :)
ποτέ δε θα ελεγα το ιδιο για σενα γιατι εισαι κ εσυ ψυχη κ ο καθενας ειναι σεβαστος μεσα απο οτι κανει αφου δεν ενοχλει ,σευχαριστουμε κενο καλο σ/κ να εχεις ,μπορει να ελεγες απλα δεν με ενδιαφερουν αλλα αχρηστοι απο που ως που μας ξέρεις εγω μπορει να εχω δωσει τα παντα στους δικους μου ανθρωπους ΤΑ ΠΑΝΤΑ να εισαι καλα
ας ελπιζουμε πως θα σου περασει
αισθανομαι πιεσμενος αλλα ταυτοχρονα να δυναμωνω εσωτερικα
παντα με τη καλη κουβεντα στο στομα!
ε στους δικους μας ανθρωπους ολοι δινουμε ναι, αλλα αφου εκει εξω προσωπικα δεν γνωριζομαστε, γι'αυτο λεω μου ειναι ολοι αχρηστοι εδω μεχρι αποδειξεως του εναντιου. το αυτονοητο λεω απλα.
αμα βρω κατι ν'ασχοληθω. σκατα στην Αθηνα ειναι ολα διπλα σου αλλα δεν εχεις ορεξη ουτε βολτα να πας.
ε αμα δεν σου αρεσει το παρεακι μας πως να σε βοηθησουμε βρε, χαλαρωσε λιγο
Οτι και να λες Κενουλη εγω αν ειχα παιδι θα ηθελα να εχει το δικο σου μυαλο..... αλλα θα προσθετα χιουμορ και χαμογελο! :)
Πολυ ζεστη , η μερα ειναι για θαλασσα και εγω λιωνωωωωωωω...... Βοηθηστε ρε Χριστιανοι στειλτε κατι παγωμενο η τουλαχιστον πειτε μου καμια κρυαδα για να δροσισει λιγο
εμενα μου αρεσει, νοιωθω καλοκαιρι
...σαν να βλέπω μπροστά μου πως θα γίνουμε τώρα που θα αναπτυχθούμε...
σαν όλες εκείνες τις χώρες που είναι με τόσο ταχτοποιημένες εταιρίες τους και υπαλλήλους σε πλήρη απασχόληση από τη ζωή τους!!!
ρίξτε μια ματιά και κάντε από τώρα ασκήσεις χαλάρωσης για το μέλλον μας!
http://www.youtube.com/watch?v=GEfx8I5PgtY
VIDEO2
VIDEO3
VIDEO4
δεν ειναι μονο το εργασιακο στρες, συνηθως υπαρχουν πολλαπλες πηγες στρες που ολα μαζι φτανουν καποιον στα ορια αντοχης του. Και τετοιου ειδους ξεσπασματα ειναι το λιγοτερο, αλλοι εσωτερικευουν το προβλημα και πεφτουν σε καταθλιψη...
η αρμονία-γαλήνη μας είναι η λύση! όσο πιο εναρμονισμένος αισθάνεσαι τόσο πιο όμορφα ζεις και απολαμβάνεις τη ζωή σου!
αρκεί να μη σε τρέχουν τόσο που δεν προλαβαίνεις να δεις ούτε τα "θέλω" σου, ούτε τον διπλανό σου...
Αισθανομαι παλι πονοκεφαλο...απομειναρι απο χτες που το κεφαλι μου ηταν σαν κολοκυθα του χαλογουιν...... κουφιο με ενα κερι να καιει μεσα....
Θελει κανεις εναν καλο, γλυκο, ηρεμο γερικο κυνηγοσκυλακο?? Καποιος κυνηγος το αμολησε γιατι γερασε πια... Ερχεται στο σπιτι μου και το ταιζω και το ποτιζω αυτα και αλλα δυο σκυλια και κατι γατια, αλλα αυτο το συγκεκριμενο το λυπαμαι πιο πολυ γιατι ειναι ενα καθαροαιμο κυνηγοσκυλο και σπανια ρατσα κιολας, και που να ξερε ο κακομοιρης οτι οταν εκανε πια το χρεος του τα αφεντικα που αγαπαγε και υπηρετουσε θα το πεταγανε στους πεντε δρομους γερακο και ισως και αρρωστο........ Σας παρακαλω πολυ ειναι παρα πολυ καλος, μια ψυχουλα σκετη με μακρια αυτια και γλυκα ματακια, υπαρχει κανεις που να θελει αν του προσφερει αξιοπρεπη γεραματα?? ............ Ευχαριστω...