Μπαίνω τώρα, μπες κι εσύ. Γράφεις και από κάτω βλέπεις την απάντηση. Δεξιά φαίνεται ποιοι είναι στο δωμάτιο.
Θα το δεις στην πράξη.
Πάμε!
Printable View
Μπαίνω τώρα, μπες κι εσύ. Γράφεις και από κάτω βλέπεις την απάντηση. Δεξιά φαίνεται ποιοι είναι στο δωμάτιο.
Θα το δεις στην πράξη.
Πάμε!
Παω τσατοδωματιο.Οταν στειλω θα φανει η απαντηση οθονη η κανω κατι αλλο/
Ναταλακι εσενα εχω δηλωσει αγαπημενη μου αλλη μου πηρε την παρθενια!Ασε που μπηκα κ στο u2u κ ειχα 3 μην.Που να τα ξερω αυτα εγω παιδακι μου?Εγω κανα βιβλιο κ κανα θεατρο....Θα με βγαλετε στο κλαρι!Με βλεπω κ στο φατσοβιβλιο.....
Γλαύκη έχεις u2u, πάνω δεξιά στη σελίδα.
Αβουλινι μου το πηρα,το πηρα.....Αυτο κ αλλα 3 που ειχα!
Μπράβο χαρά μου!
Είδες που τα καταφέρνεις τελικά?
Καλημέρα σας!!!!
Γλαύκη? εχεις εστιατόριο???????? Και δεν το λες τόσο καιρό? τί ειδους? Μοντέρνο? ταβερνάκι? τί είδους? Θες υπάλληλο? Μόνο για μάγειρας κάνω όμως!!!!!!!
Καλημέρα σας.... ούτε ένα καλημέρα πια.... οκ, Γειά σας....
Καλημερα και καλησπερα σε ολους σας.polinaki καλημερα και μη θυμωνεις,ολοι σε χαιρεταμε και σε αγαπαμε και οι νεοι και οι οι παλιοι.Και εγω μπαινω πολλες φορες και δε μου απανταει κανεις,ετσι το ριχνω στο u2u πολλες φορες
Καλησπέρα Σάσα μου!!! Δεν θυμώνω βρε, πλάκα κάνω με τα κορίτσια εδώ!!!!!!!! Πότε είναι εδώ και γεμίζουν ασταμάτητα τις σελίδες, και πότε εξαφανίζονται για μέρες!!! Ετσι είναι αυτές, αλλά και πάλι τις αγαπάω!!!!!
Γειά σου,γιασεμόκοσμε!Παρόντα,α� �όντα,παραπονιάρη...
Σήμερα έχουν γενέθλια δύο αγαπημένοι μου άντρες!Να μου είναι γεροί και να τους χαίρομαι!
Πάω να ντυθώ να βγω για ποτάκι με τον μεγαλύτερο σε ηλικία.Ό,τι κι αν κάνετε απόψε,να περάσετε υπέροχα!Φιλάκιααααα
Ετσι ειναι!Πως να μη βαρεσουμε διαλυση οταν πρωτη η αρχηγος εχει εξαφανιστει?Μπαινει να μας ανακοινωσει οτι παει για ποτο!Γλυκια μου να τους χαιρεσαι τους αγαπημενους σου!Να ειναι παντα γεροι κ ευτυχισμενοι!Κ αμα εισαι εσυ χαρουμενη ειναι ολα καλα κ ας γκρινιαζουμε....Λειπει κ το Αβουλινι μου σημερα:(
Εγω εχθες ειχα δικαιολογημενη απουσια.Πηγα Αθηνα,στο Ηρωδειο κ ειδαμε το Ναμπουκο του Βερντι.Μια εξαιρετικη παρασταση κατα τα λεγομενα γιατι εμενα μ'αρεσει να βλεπω αλλα γνωσεις μουσικης τραγουδιου κ ποσο μαλλον οπερας,γιοκ.Θεωρω οτι η σκηνοθεσια ηταν λιγη για τετοιο επικο εργο,κενο που καλυπταν αρκετα τα βαρυτιμα υπεροχα κοστουμια του Μετζικωφ.120 ατομα επι σκηνης κ η ορχηστρα της λυρικης.Ενα καταμεστο Ηρωδειο,νομιζω χωραει 6.000 ατομα,κ να μην ακουγεται ψιθυρος.Μαγικη βραδια....
Αυριο ειναι οΣωκρατης Μαλαμας λιγο εξω απο την Καλαματα αλλα δεν ερχεται κανεις να παμε....
Φιλακια κ γλυκες καληνυχτες.....
Ποιος λείπει, είπαμε?
Παρούσα!
Αυπνίες και σήμερα... Το έχω βάλει σκοπό να μην κοιμηθώ σαν άνθρωπος τις τελευταίες μέρες στη δουλειά.
Ωραία θεάματα ακούω.. Όμορφες βραδυές με ποτάκια! Κι εγώ όμως δεν πήγα πίσω. Πήγα για καφέ με μία φίλη μου και περάσαμε τέλεια! Τελικά δεν θέλει και πολλά ο άνθρωπος για να είναι χαρούμενος!
Καλάαα, τσούπρες, καλάααα!!!
Φτύστε με κι άλλο, αντέχω... :o