76.7 σημερα. Εχω βαρεθει τα πισωγυρισματα!!!!!!:thumbdown: Ποτε επιτελους θα το βαλω στοχο να με δω 70 κιλα???!!!!
Printable View
76.7 σημερα. Εχω βαρεθει τα πισωγυρισματα!!!!!!:thumbdown: Ποτε επιτελους θα το βαλω στοχο να με δω 70 κιλα???!!!!
μετά απο μια πολύ δυσκολη εβδομάδα με πρόβλημα υγείας, στην οποία με μπούκωναν φαί κανονικά πήρα 1,50 κιλό και έφτασα στα 90 ΟΜΩΣ τις τελευταίες τρεις μέρες για κάποιο λόγο όχι μόνο τα έχασα, αλλα έχασα και παραπάνω. ʼρα 87.3 σήμερα.
χθες δεν εγραψα γτ δεν ζυγιστηκα...
σημερα το πρωι 73 ακριβως!!!!! (-600 δλδ!!!) γιουπιιιιι!!!! αντε γτ με το κολλημα ολο το σεπτεμβριο εχασα μονο 1.5 κιλο...
καλη σας μερααα!!! :bouncy: :bouncy:
62.9:starhit:
Μπράβο κορίτσια!!! :thumbup::thumbup:
84,3 και σήμερα :duh:
θα ξεκολλήσεις κοριτσάρα υπομονήQuote:
Originally posted by Adda
Μπράβο κορίτσια!!! :thumbup::thumbup:
84,3 και σήμερα :duh:
Καλά νέα βλέπω!!! Μπράβο σε όλες σας, περαστικά Αθηνούλα!
76 ολα σημερα!
καλημερουδια!! επανηλθα απο μεγαλο διαλλειμμα κ αποχη απο ολα αυτα... ελπιζω τωρα που ειμαι λιγο πιο αποφασισμενη, να παω καλυτερα....
82.8 και χτες το πρωι αλλα κ σημερα... περιμενω να δω αυριο...
good morning!!!!!
-500---------->81.5
να σαι καλα φιλιππάρα!Quote:
Originally posted by filipparas
Καλά νέα βλέπω!!! Μπράβο σε όλες σας, περαστικά Αθηνούλα!
και μετά από κόλλημα για πάνω από μια βδομάδα, έφτασα επιτέλους τον στόχο, που ποτέ δεν πιστευα ότι θα τον πετύχω! 67.5!
Τη Δευτέρα ξεκίνησα Dukan μπας και ξεκολλήσω, και σε 2 μέρες έφτασα στον στόχο!
Τώρα σιγά σιγά και σταθερά, πάμε για τα 63.4 που προτείνει το site του Dukan ως ιδανικό βάρος, αν κι εγώ θα ήθελα 60-62, για να έχω ένα περιθώριο 2-3 κιλών σε γιορτές κλπ
56.2
76,2... οκ αργα κ σταθερα ακομα....
Σημερα 72.7 (-300γρ απο χθες)
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! !!!!!!! ας ελπισω πως μεχρι τελος οκτωβριου θα ειμαι 70!!! 2.7 μεινανε που θα παει!!!
καλη σας μεραα!!! :roll: :roll: