Originally Posted by
Macgyver
Βρε Γουαι , θα φτιαξεις το σωμα που θελεις , αλλα σου εχει γινει εμμονη .................... δεν θα βγεις και στο Venice beach ( μια παραλια στην Καλιφορνια , που ειναι μαζεμενοι ολοι οι ' σωματαραδες ' ) , στις παραλιες , δεν εχω δει παρα ελαχιστους γυμνασμενους , κανε το καλοκαιρακι σου , μην αγχωνεσαι , κι εγω εκανα τα μπανακια μου , παλια , σαν κι εσενα ημουν , μετα τα 28-29 χρονια ημουν γυμνασμενος πλεον , αρχισα στα 26 γυμναστικη , και ειχα επιτυχιες , αγυμναστος , αλλα ειχα παρεες , ημουν επικοινωνιακος , δεν μενδιεφερε αν ημουν γυμνασμενος η οχι , το ' μικροβιο ' μου κολλησε στα 26 μου χρονια , επειδη καποιος πειραξε ασχημα την κοπελα μου , εξω απο την bora-bora ( Κολωνακι τοτε ) , ηταν ' φουσκωτος ' ( και μαστουρωμενος ) , και επενεβη ενας κοινος γνωστος , και λυθηκε το προβλημα ................. στην πορεια ομως , μου αρεσε η γυμναστικη με βαρη , και κολλησα ............και τωρα κανω , ειναι τροπος ζωης για μενα ...........οχι για να βγαινω στις παραλιες ......ασε που λογω κτθλψης , εχω να παω σε παραλια απο το 04 ...... δεν χαιρεσαι που εισαι υγιης , εχεις τα νιατα σου , ολη την ζωη μπροστα σου , να κανεις οτι θελεις .......?