Καλημερούδια σας!!!!!!!!
Καιρνάω κεκάκια!!!! Πια θέλει? Είναι σοκολάτας με διακόσμιση τον ΝΕΜΟ!!!! (Ο γιος διάλεξε τί διακόσμιση θα κάνουμε, αφού ξέρει πως η μαμά μπορεί να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!)
Printable View
Καλημερούδια σας!!!!!!!!
Καιρνάω κεκάκια!!!! Πια θέλει? Είναι σοκολάτας με διακόσμιση τον ΝΕΜΟ!!!! (Ο γιος διάλεξε τί διακόσμιση θα κάνουμε, αφού ξέρει πως η μαμά μπορεί να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!)
αχ πωλινα μου τι τελεια!!!!!
και χθες με μια φιλη θυμηθηκαμε την ταινια νεμο ..
και το κοριτσακι με τα σιδερακια που φωναζε ... ψααρι ... ψαααακι .... :P
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α Ε αντε κόπιασε να σε κεράσω ένα!
Τέλοια ζαχαροπλάστρια είσαι Πωλίνα,
μας ανοιξες την όρεξη!Τυχερός ο μικρός να σε έχει μαμά.:blush:
Γενικός είναι τυχερός που με έχει μαμά, όχι μόνο για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική μου, αλλά γενικός γιατί είμαι εγώ!!!!
Δεν είμαι ζαχαροπλάστης Σάσα μου, λογιστής είμαι!
Καλημερούδια!Τρεις κι ο κούκος μείναμε,αλλά με το ζόρι δε γίνονται αυτά...
Η Γλαύκη σίγουρα πέρασε καλύτερα απ'όλους μας!Μου αρέσει που πετάγεσαι Αθήνα για κάτι που αξίζει.
Συνήθως όσοι ζούνε στην επαρχία δηλώνουν πως έχουν τη δυνατότητα να πεταχτούν μια Αθήνα,
μια Θεσσαλονίκη για να μη χάσουν ό,τι αξιόλογο η πόλη τους στερεί,αλλά τελικά δεν το κάνουν.
Κι εσύ και παιδιά έχεις και ένα σωρό επαγγελματικές υποχρεώσεις,ωστόσο δε βουλιάζεις στη ρουτίνα σου.
Στο κατά δύναμιν πάντα...Ωραία να ήμουν κάπου κοντύτερα να ερχόμουν να πάμε μαζί στον Σωκράτη.
Σ'εμάς νομίζω έρχεται στς 4(είδα τόσες αφίσες πάλι,που τα μπέρδεψα...)Πλέον τους έχω δει τόσες φορές,
που δεν τρελαίνομαι και να τους χάσω.Μόνο για την Τάνια μου λυπήθηκα...Τέλος πάντων...Γεροί να είναι και να είμαστε!
Να σας πω και το άλλο,όχι πως χαίρομαι,αλλά για να πω και κάτι...φορουμίστικο...Τόσον καιρό που ερχόμουν για μια μέρα Θεσσαλονίκη
όλο έλεγα να θυμηθώ να ζυγιστώ κι όλο φυσικά το ξεχνούσα.Πού κατάντησα,εγώ που πριν χρόνια ούτε θυμάμαι πόσες φορές
ζυγιζόμουν τη μέρα και δεν πήγαινα πουθενά χωρίς τη ζυγαριά στις αποσκευές μου.Τέλος πάντων,έδειξε 117,6 σήμερα.
Φύγαμε από τη δεκάδα του είκοσι...Όχι πως βλέπω εγώ διαφορά κι ας μ'έχουν βομβαρδίσει στα κοπλιμέντα όσοι με βλέπουν.
Δεν κάνω σχέδια τρελά πως όλο και θα κατεβαίνω.Όχι πως δε θα το ήθελα,απλά σχεδόν δε με απασχολεί καθόλου το θέμα.
Αυτά τα νέα μου...Θα δείξω χαρακτήρα και θα χαιρετήσω κόσμια,χωρίς αναφορές σε κερατώματα και παρθενιές
τύπου αλλού τρως,αλλού πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις...Εξάλλου σας έχω μάθει τις γυναίκες...Όλο παχιά λόγια είστε!
Με αυτά και με...τ'άλλα,μεσημέριασε μέχρι να το στείλω...Την καλησπέρα μου πλέον και τα φιλιά μου!
Και μέχρι να το στείλω μεσολάβησαν δελεαστικά Νεμοκεκάκια και τρεις κοκόνες εκ των οποίων γνωρίζω τις δυό!
Γειά σου,Ζωούλα μου,ομορφιά μου!Γειά σου τσαχπινογαργαλιάρα μάστερ σεφ μου!Γειά σου,Σάσα,που σίγουρα κάτι
ξεχωριστό σε χαρακτηρίζει απλά το αγνοώ να το επικαλεστώ...Να έχουμε ένα υπέροχο υπόλοιπο μιας μοναδικής 28ης Ιουλίου!
Πωλίνα,θα το λατρέψεις αυτό το blog --->www.bakerella.com.
Θα πάρεις και πολλές ιδές και συμβουλές εκτέλεσης για το νέο σου εγχείρημα!Αφού να φανταστείς μου ξύπνησε κι εμένα
τη διάθεση να μάθω να κάνω.Πήρα ένα ταψάκι για cupcakes και φυσικά εκεί έμεινα!Μην αλλοτριωθώ κιόλας!Ούτε τα βασικά υλικά
δεν μπήκα στον κόπο να μάθω!Πάντως απολαμβάνει το μάτι μου τις εικόνες!Δεν είναι λιχουδιαστά έργα τέχνης;Πλοηγήσου.Έχει πάρα πολλά!
Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλύ μου!!!!! Θα το μελετήσω!!!!!
Μου αρέσει πολύ να παίρνω ιδέες, μιας και είναι αυτοδίδαξας.
Φιλακια!
congratulations!!! Είμαστε πια σε άλλη δεκάδα!! Νά΄τα, νά'τα, έρχονται τα καλύτερα! Κι ας αργούν λιγάκι...θα τα συγχωρήσουμε εμείς οι μεγαλόψυχες..Φιλιά, Ναταλάκι!
Ναταλάκι μου, εγώ δεν θα σε συνχαρώ για το 117. Θα περιμένω το 109 που το βλέπω σίγουρο μέχρι τα χριστούγεννα!
Αλλωστε θυμάμαι πριν 8 μήνες σχεδόν που μπήκα που ήσουνα στα 130+ και μου έλεγες δεν χάνω κτλ κτλ. Να λοιπόν που σε 8 μήνες έφυγαν πάνω από 13 κιλά!!!!!!!!! Αργά αλλά σταθερά Ναταλάκι μου!!!!!!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα σε συνχαρώ για τα 13+ κιλά που έφυγαν από τότε που σε ξέρω!!!!!! Και εις κατώτερα καλή μου, αλλά πάνω από όλα εις ανώτερα η ψυχολογική διάθεση!
Φιλακια
Ναταλακι μου τι μου κανεις?
Καλησπερα πρωτα στην αρχηγο που ειχαμε την τιμη να μας επισκεφτει με ενα αρκετα μεγαλο κειμενο θα ελεγα(οχι κ Α4 παντως)Ε αν σκεφτουμε οτι ειναι εν μεσω διακοπων,με αγαπημενα προσωπα,μην ξεχναμε κ τα ζουζουνια της,θειους,ποτακια θαλασσα συν μια ψυξη.....Που ελπιζω να περασε.....Κπαρ ολα αυτα κανει κ διατροφη κ χανει κ κιλακια!ΜΠΡΑΒΟ φιλεναδα!Η ενασχοληση μου με το θεατρο ειναι το μονο τωρα πια που κανω αποκλειστικα για μενα.Μ'αρεσει πολυ το θεατρο.Ανεβαινω ΣΚ Αθηνα κ βλεπω 1 παρασταση το Σαββατο κ 2 Κυριακη(απογευματινη,βραδυ νη)ΕΙναι οι μικρες μου αποδρασεις.....αλλιως θα ειχα βρεθει με καρακαταθλιψη ενω τωρα τη βγαζω με ηπιας μορφης κ παιρνω λιγα ομοιοπαθητικα αντι να χαπακονομε κανονικα.Παλιοτερα ειχα κ αλλα.Τσαγια κ καφεδες που εχουν αφησει ονομα,γιορτες 150 ατομων,γενεθλια παιδιων...Πωλινακι εγω δεν ειχα σκεφτει να βγαζω φωτογραφιες οτι εφτιαχνα...Πολυ μ'αρεσει που το κανεις εσυ...Κ μιλαμε για 20 διαφορετικα γλυκα μονο σε ενα τσαι...Μονο καποιες κατασκευες(αλλο ταλεντο)χριστουγεννιατικε� � κ πασχαλιατικες εχω βγαλει.Α κ ενα κορμο(τουρτα) που ειναι σαν κομματι ξερου ξυλου.Η αδελφη μου εχει βγαλει ενα τραπεζι μπουφε μαγειρεμενο απο τις δυο μας αλλα στολισμενο απο εμε.Τωρα που αναγκαστικα μαγειρευω στο μαγαζι ουτε να σκεφτω δε θελω....Ασε που τα παιδια μεγαλωσαν,δεν τρωνε κ τα τρωω ολα μονη μου..Μεσα θα ειμαι αποψε θα επανερθω....Χαρα μου που εισαι?Εχτες κοιμηθηκα στις 1.Ειχαμε γυρισει 5 τα ξημερωματα.Υπηρχε περιπτωση να σε γραψω?Παρε με....
--->http://www.youtube.com/watch?v=nY0hDSu8pJQQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Χαρα μου που εισαι?Εχτες κοιμηθηκα στις 1.Ειχαμε γυρισει 5 τα ξημερωματα.Υπηρχε περιπτωση να σε γραψω?Παρε με....
Την παρθενιά την έκανα γαργάρα!Βλέπω όμως πως τείνει να γίνει ρουτίνα.Χαρά μου,πάρε με μεταμεσυνύκτια και με αποσιωποιητικά;
Και μου το τρίβετε στη μούρη και πρέπει και να το κάνω και γαργάρα;Δε θα τα πάμε καθόλου καλά!Μα τι λέω;Ήδη δεν τα πάμε,χαρές σας!
Πωλινάκι και Γιωτουλίνι μου,σας ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό σας κι ας μην τον ασπάζομαι...Για να δούμε τι θα δούμε...
Ζωούλα μου,τι κάνω...Πήρα δυό τρεις μέρες ρεπό από την καινούρια ζωή μου και γύρισα σπιτάκι μου στην παλιά
και μάλιστα με καλή παρέα,που με περιμένει αυτήν τη στιγμή να κλείσω υπολογιστή να του δώσω λίγη προσοχή.
Όπερ και θα κάνω...Αφού απλώσω το πλυντήριο,που σφυρίζει(μα τι κορίτσι!).Φιλάκια πολλά πολλά!Καληνυχτούδια,γιασεμ ένιες μου!