Μην το προδικαζεις , μπορει να περασεις καλα στο τελος. Προσφατα ηρθε μια γνωστη εδω που ειχα να την δω 6 χρονια περιπου. Το ειχα παρει καπως ψυχρα το θεμα στην αρχη αλλα τελικα μια χαρα περασα.
Printable View
ρε παοκι υπαρχουν θεραπειες για τους εθισμους, και για τον τζογο, και για το ποτο και για τα ναρκωτικα και για τον υπολογιστη, και για το σεξ.. Μονο που ο αλλος πρεπει πραγματικα να θελει να βοηθηθει, και ναι οκ δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να αλλαξει.. αλλα τι εναλλακτικη υπαρχει μετα? απλα δε λεω τπτ και τον αφηνω να πηδιεται με τα μισα στουντιο συνοδων..
Ευχαριστώ αλλά θα έρθει μια ηλικιωμένη θεία της μαμάς μου με διάφορα προβλήματα κι αυτή οπότε δεν ξέρω πόσο καλά θα περάσω...ελπίζω να μην κλαίγεται γιατί θα μελαγχολήσω περισσότερο απ' όσο είμαι ήδη...είναι στιγμές που νιώθω ότι δεν θέλω να δω άνθρωπο, πόσο μάλλον να έχω και φιλοξενούμενο που πρέπει να του πεις και μια κουβέντα...το θετικό είναι ότι την συμπαθώ (έχει ξαναέρθει) κι ότι είναι διακριτική...το λιγότερο που θα χρειαζόμουν θα ήταν κάποιον να χώνει τη μύτη του...
Πάντως είπαμε με τη μαμά μου ότι την Παρασκευή θα πάμε στη ΔΕΘ και περιμένω αυτό τουλάχιστον που μου φτιάχνει τη διάθεση...εκεί σίγουρα θα περάσω καλά...φέτος έχουμε κι εργοστάσιο σοκολάτας! :D
Μακάρι να περάσω καλά και γενικότερα...
σκεφτομαι οτι η καινουργια διαφημιση των τζαμπο ειναι πιο γυφτικη κι απο τα πανηγυρια στο καρνοβλαχιο θεσσαλονικης. θα επρεπε να συλληφθει αυτος που τη σκεφτηκε, γιατι παραβιαζει και το νομο 2121/1993 περι πνευματικων δικαιωματων, αλλα πιο πιθανο ειναι να συλληφθω εγω τωρα με το καινουργιο αντιρατσιστικο. γεια σου ρε αιλαδυτζα, χωρα του πολιτισμου, της δημοκρατιας και του φωτος!
οκ αντικατεστησε τη με τη Κομοτηνη ή οποιο αλλο χωριο θελεις.
γιατι υπαρχει περιοχη καρνοβλαχιο ? απλα ενα παραδειγμα εδωσα, random χωριο με πανηγυρια και γυφτους.
Και παλι αν ακουει κανενα απο τα παιδια του τσατ και κανει κεφι ας μπει να τα πουμε.
ότι του φανεί του λωλοστεφανή......
Κεεπ , οταν θες ρε στελνε μου στο φεις που τα βλεπω απο κινητο.
Καλο χιουμορ , μπετελ !!!!!!!!
Δεν ξέρω τι να κάνω...υποφέρω...δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ απόψε...
Δεν ξερω αν ξαναειχα ποτε στην ζωη μου τετοια ημικρανια σαν την σημερινη..Καθομουν οικειοθελως σε Ισλαμιστη να με αποκεφαλισει!
καλημερα σε ολους!!!
Καλημέρα κι από μένα!
Και τώρα τί κάνουμε; Πώς επανερχόμαστε μετά τα χθεσινά; Ήταν ανάγκη να γίνει αυτό;
Δυστυχώς το "σύμπαν" έχει πάντοτε ένα τρόπο να μας στέλνει να βλέπουμε αυτά που ξέρουμε ότι θα μας πληγώσουν.Για τον λόγο ότι και εμείς δεν έχουμε κάτι ανάλογο.Ισως βέβαια το μήνυμα που στέλνει με αυτά να είναι "ξύπνα,τα καλύτερα είναι εκεί μπροστά σου απλά εσύ δεν τα βλέπεις"
σκεφτομαι αν οταν εχεις πιει πολυ, κι οταν λεμε πολυ εννοουμε να ξυπνας το επομενο πρωι και να ξερνας τα αντερα σου, να μη μπορεις να συγκρατησεις τον εμετο στο στομα σου, και σνιφαρεις δυο μυτιες κοκαϊνης, θα νιωσεις καλυτερα ή θα τα τιναξει ο οργανισμος ?
ΚΕΝΟ παιζει να κανεις και φουσκα...
keno,pws se lene?
στειλε μου πμ και ρωτα με οτι θελεις εκτος φορουμ. εδω δε προκειται να γραψω ουτε ονομα, ουτε ηλικια, ουτε περιοχη, ουτε επαγγελμα, ουτε τιποτα γιατι απαγορευεται και μετρα για προσωπικο δεδομενο.
Mακαρι να την (ξανα) εβλεπα εστω και για ενα δευτερολεπτο.
Γκαντεμη keep χτες σου ελεγα για το φρεσκοπλυμμενο αμαξι μου και μου ειπες μεχρι να ερθει μια βροχη..Και σημερα με ξυπνησαν οι καρεκλες που επεφταν απο τον ουρανο...!Δεν ελεγες τιποτε αλλο χρυσε μου ανθρωπε?
σαν αυτο το εργο με τη βλαχοπουλου που ελεγε κ δω με βρηκες γρουσουζη γι αυτο χανω χαχαχαχαQuote:
Γκαντεμη keep χτες σου ελεγα για το φρεσκοπλυμμενο αμαξι μου και μου ειπες μεχρι να ερθει μια βροχη..Και σημερα με ξυπνησαν οι καρεκλες που επεφταν απο τον ουρανο...!Δεν ελεγες τιποτε αλλο χρυσε μου ανθρωπε?
βαριεμε τι να κανω ριξτε καμια ιδεα
εγώ θα κάνω μπάνιο σε λίγο.Αυτό με κάνει να νιώθω όμορφα και να μη νιώθω άσχημα για το οτιδήποτε,διώχνει και τη βαρεμάρα.
αν είσαι γυναίκα βάψε τα νύχια σου ή κάνε μία μάσκα προσώπου και χαλάρωσε.
αν είσαι άντρας δεν ξέρω.διάβασε καμιά εφημερίδα κανένα περιοδικό ή παίξε τάβλι.
κατα καιρους εχω διαβασει διαφορα εξωφρενικα σχολια που εκαναν καπιοι φωστηρες για μενα που ελεγαν οτι ακουσον ακουσον δεν αναγνωριζω τους ψυχολογους κλπ κ ως συνηθως κατεριψαν καθε ρεκορ ασχετης τοποθετησης σχετικα με εμενα (παλια τους τεχνη κοσκινο)
οστοσο αρκετα χρονια της ζωης μου τα περασα στο σπιτι ενως φιλου μου στη γλυφαδα που μαλιστα κ ενας γειτωνας του που πολυ συχνα πηγαιναμε στο σπιτι του που ηταν στο πανω οροφο ειχε σπουδασει ψυχολογια στην αγγλια κ εκανα συνεχως κολιτιληκια με αυτον αφου ειμαστα φιλοι δε με ειχε ουτε πελατη ουτε για να του τα σκαω καθε εβδομαδα
η πραγματικη μου γνωμη κ οχι αυτη του στιλ χαλασμενο τηλεφωνο που αναμεταδιδει πληροφορειες οτι να ναι για μενα κ ακυρες φημες που δεν ισχυουν ειναι οτι τιποτε δεν μπορει να αναπληρωσει τους φιλους οτιδηποτε ιδιωτητα κ αν εχουν αυτοι απο μπογιατζηδες μεχρι σπουδαστες με μεταπτυχιακα διοτι πολυ απλα αλλη ειναι η σχεση που εχεις με καπιον που ειναι φιλος σου κ σκεφτεσται μαζι σαν συνεργατες για το κοινο σας συμφαιρον κ αλλη αυτη του πελατη που ζει για να πληρωνει.διοτι πολυ απλα οπου μπαινει στη μεση το χρημα μπαινει στη μεση κ η πανουργια κ η πονηρια κατι το οποιο εγω ερχομαι σε κοντρα μονιμως.