76,9:blush:
Printable View
76,9:blush:
53,2
μερρυ μεικερ
με ολο το θαρρος...βλεπω το τικερακι σου και τα κιλα που θες να φτασεις και αναρωτιεμαι....
μηπως αυτα τα κιλα ειναι πολυ λιγα?θες να φτασεις 48 κιλα?
απο υπερβαρη θες να γινεις ελλειποβαρης ?
βεβαια δικαιωμα σου να κανεις αυτο που θες αλλα οτι υψος και να χεις 53 κιλα που εισαι τωρα ,σε θεωρω και σε φανταζομαι ηδη αδυνατη ,απο κει και περα νομιζω οτι θα ειναι επικινδυνο για την υγεια σου....
δεν θελω να σε προσβαλλω ,ουτε να σε πατροναρω ,απλα θα σου ελεγα να ξανασκεφτεις κατα ποσο ειναι υγιες να εισαι 48 κιλα...μη με παρεξηγησεις σε παρακαλω...
ημουν 48. Βασικα 47 ειχα φτασει, μια το καλοκαιρι και οι διακοπες, δυο κατι γενεθλια και γιορτες, τρια ηρθε ο ζαχαροπλαστης ο αδερφος μου απο αυστραλια... ε.. πηρα κιλα, και προσπαθω να χασω το λιπος (ΜΟΝΟ το λιπος θελω να χασω) που πηρα. Χριστουγεννα ερχονται, θα παω και αγγλια σε 3 βδομαδες... μη μαζευονται και κιλα και μου ερθει παλι βουνο και ξανα-ματα τα ιδια. Στα 48, εχω περιθωριο να παω 50-52 (που ειναι τα καλα μου κιλα) και να μη κανω διαιτα μετα απο καποια γιορτη κτλ, αλλα τα ξεπερασα με το'να και τ'αλλο, και ευτυχως που ημουν 48 και δεν φαινεται -τοσο- τραγικα η αυξηση βαρους.Quote:
Originally posted by angelaorangel
μερρυ μεικερ
με ολο το θαρρος...βλεπω το τικερακι σου και τα κιλα που θες να φτασεις και αναρωτιεμαι....
μηπως αυτα τα κιλα ειναι πολυ λιγα?θες να φτασεις 48 κιλα?
απο υπερβαρη θες να γινεις ελλειποβαρης ?
βεβαια δικαιωμα σου να κανεις αυτο που θες αλλα οτι υψος και να χεις 53 κιλα που εισαι τωρα ,σε θεωρω και σε φανταζομαι ηδη αδυνατη ,απο κει και περα νομιζω οτι θα ειναι επικινδυνο για την υγεια σου....
δεν θελω να σε προσβαλλω ,ουτε να σε πατροναρω ,απλα θα σου ελεγα να ξανασκεφτεις κατα ποσο ειναι υγιες να εισαι 48 κιλα...μη με παρεξηγησεις σε παρακαλω...
Οχι καλε! προς θεου, μιλα ελευθερα. Ο,τι θελει κανεις να μου πει, ας μου πει, απλα με ενοχλουν τα κοσμικα επιθετα γιατι δινουν μια αισθηση επιθεσης κτλ.Quote:
μη με παρεξηγησεις σε παρακαλω...
Αλλα γενικα, μια χαρα τη λαμβανω τη κριτικη (αλλο κριτικη, αλλο προσβολη) και ισα ισα τη καλοδεχομαι γιατι αν ημουν παντογνωστης, θα ημουν επιστημονας καπου να θεραπευω αρρωστιες και οχι στον υπολογιστη μου να κουβεντιαζω:smilegrin:
53,1
σήμερα 85,8!!! γεαααα δεν το πιστεύω ακόμα οτι σε 100 γραμ κλείνω 20 χαμένα κιλά
Μπραβο Αθηνα για την απωλεια! Ευχομαι να γιορτασεις για πολλες δεκαδες χαμενων κιλων ακομη!
Εγω παλι με τα ups and downs, σημερα 76.5 παλι. Να δω ποτε θα βαλω μυαλο και θα το παρω αποφαση παλι να παρω μια δυναμικη κατηφορα για τα 70
52,9
61.6:yes:
76.3
53
δεν εγραψα καθολου αυτες τις μερες γτ ημουν τα ιδια..μονο χθες με εδειξε 72.5 (-100)
και σημερα 72.3 (-200) :bouncy: :bouncy:
75.2 επιτέλους έπεσα,λιγο
εγω προβλεπω οτι θα πεσω μετα που θα μου ερθει περιοδος παλι. Περιεργος μεταβολισμος, παντα στον κυκλο μου, χανω βαρος μονο για μια βδομαδα, αλλα αποτομα, μετα ο,τι και να κανω, μενω σταθερη μεχρι να ξαναρθει ο κυκλος.
Σταθερα 53. Οταν αλλαξει θα ξαναγραψω.
Καλημερα σε ολους και ολες! 75.5 σημερα.
hellooo....
σημερα 72.2 (-100γρ) :bouncy: