Rozeta μου πες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές του στον πατούχα σου! :lol: Τον άνθρωπο! Τι όνομα πήγες και τούδωσες!
Printable View
Rozeta μου πες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές του στον πατούχα σου! :lol: Τον άνθρωπο! Τι όνομα πήγες και τούδωσες!
Σ'αρεσουν οι φραουλιτσες Τζινακο?
γιατι ρε συ ωραιο ειναι!εμενα με λεει κουτουλουφα και στις πολυ πολυ τρυφερες μας στιγμες ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΙΝΟ!
Κορίτσια να έχουμε καλό μήνα κιόλας, προσέξτε να μη σας ξεγελάσουν αύριο πρωταπριλιά.
αχ ζηλευω, γιατι να μην μπορω και γω να αναβασω μια τουρτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;τελικα ειμαι μεγαλος χακερ!
Μου αρέσουν οι άτιμες οι φραουλίτσες, θα βάλω τώρα φράουλες σε λίγο γιαούρτι με γλυκαντικό και θα προσποιηθώ ότι είναι τούρτα με φράουλες και σαντιγύ!!
καλο μας μηνα!χωρις αρρωστουλες!
Παραγγελια εφτασεεεεε!Με λιγη σοκολατα οι φραουλες για ενισχυση του ταιζομενου στο στομα λαλαγκιου!
Ναταλια εχεις αλλα για τη Τζινα η να βαλω κ εγω?
:thumbup: :thumbup: :thumbup::thumbup: :thumbup: :thumbup:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παραγγελια εφτασεεεεε!Με λιγη σοκολατα οι φραουλες για ενισχυση του ταιζομενου στο στομα λαλαγκιου!
nadine μην σχολιασεις, απλα μ αρεσει η τουρτα!
Ωραιότατη τούρτα και σίγουρα νοστιμότατη. Τρώω το φραουλογιαούρτι μου τώρα, σκέφτηκα να σπάσω κι ένα πτι μπέρ μέσα αλλά κρατήθηκα λόγω της περασμένης ώρας.
κοριτσαρες μου σας αφηνω, παω για νανι.τζινακι μου και παλι πολυχρονη και ο,τι επιθυμεις.
ειστε ωραιο παρεακι και μου κρατατε πολυ καλη συντροφια.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
Τζινα παρε κ αυτη!Ειναι κολαση πραγματι αυτη!Μου τρεχουν τα σαλια....
Ναι παμε ειναι ωρα για υπνο!Τα υπολοιπα αυριο!Καληνυχτα κ παλι οτι οτι επιθυμεις Τζινακο μου!Ονειρα γλυκα φιλεναδες!
γλαυκη σταματα, θα πεσω για υπνο και θα ονειρευομαι τουρτες.αυτη η τελευταια ειναι οντως κολαση, the best by far
Καληνύχτα Rozeta και καλή ξεκούραση.
Γλαύκη μου όντως είναι κόλαση αυτή η τούρτα, όπως τρέχει η σοκολάτα στην τούρτα έτσι μου τρέχουν κι εμένα τα σάλια!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση και σε σένα.
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και για την αγάπη σας. Να έχουμε έναν καλό και ανοιξιάτικο μήνα. Καλή μας νύχτα και καλό μας ξημέρωμα. Ναταλία σ'ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να βρεις και να ποστάρεις τόσο γενέθλιο! Καληνύχτα x 72. Ελπίζω αύριο να έχουμε και νέα από τη Λίλα, τη Σοκολατίτσα και το Γιωτάκι. Φιλάκια.
Καλημέρα και καλό μήνα. Είχα επεισοδιακό ξύπνημα σήμερα αφού ξύπνησα από το σεισμό που έγινε και δεν είναι και πρωταπριλιάτικο αστείο! Μέσα στον ύπνο μου ένοιωσα το σεισμό αλλά μετά δεν ήμουν σίγουρη αν κατάλαβα σωστά ή μήπως ήταν κάποιο ζώο μου που περπατούσε στο κρεβάτι μου. Έψαξα στο google και βρήκα ότι όντως έγιναν 2 σεισμοί στις 8.18 και στις 8.25 που ήταν 3,5 και 2,9 ρίχτερ αντίστοιχα με επίκεντρο την Αθήνα. Μόλις το είπανε και στο Sky στην εκπομπή του Αυτιά. Και τώρα που βεβαιώθηκα ότι δεν ήταν η ιδέα μου αλλά όντως έγινε σεισμός πάω να ξανακοιμηθώ. :lol: Φιλάκια.
Καλημέραααααααααα πέρα για πέρα!
Καλό μας μήνα και Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μας Τζίνα που κουνήθηκε πρωί πρωί!
Τζίνα μου γλυκιά σου εύχομαι Χρόνια Πολλά, Χρόνια καλά, με υγεία για εσένα και τους αγαπημένους σου, με ευημερία και δουλειές, με πολλή αγάπη, με απέραντες χαρές και με όλα τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα! Να είσαι πάντα τόσο γλυκιά και χαμογελαστή όσο είσαι τώρα και να έχεις πάντα πολλούς αγαπημένους φίλους να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν!
Σας φιλώ έφυγα, πάω να σεμιναριαστώ!
Καλημερούδια,καλό μας μήνα και να χαιρόμαστε τη χαρά του οίκου μας!
Χθες είχα μεγάλο πρόβλημα στη σύνδεση μου κι επέμενα πολλή ώρα για τις λίγες εικόνες χρόνια πολλά που έστειλα...
Ασφαλώς έχει κι άλλες,εγώ δεν έχω χρόνο γιατί σε πέντε λεπτά ξεκινούν οι τρεις καφέδες κι ένα μεσημεριανό τραπέζι της ημέρας.
Θα τα πούμε με την άνεση μας αργότερα,που θα επιστρέψω σπίτι και θα έχω χρόνο για τις ομορφιές μου.Και τώρα στο Τζινάκι μου!
Ξημέρωσε ο Θεός για όλους μας άλλη μια χρονιά τη μέρα,που ήρθε στον κόσμο το φωτεινό πλάσμα χαράς κι αισιοδοξίας,που σε όλους μας
δίνει δύναμη να σκάμε έστω έν'αχνό χαμόγελο ως αντίδραση στη δική του δράση.Ελπίζω να μην είναι ένας ρόλος,που σε βαραίνει
με ευθύνη στη ζωή σου,πως οι άλλοι δηλαδή έχουν αυτήν την προσδοκία από σένα,αλλά πάντα κάτι πηγαίο.ελεύθερο κι αυθόρμητο.
Αν νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις άλλες σκέψεις σου και ανάγκες,εμείς εδώ θα το κρατήσουμε μυστικό,να είσαι σίγουρη!
Αυτά όμως δεν είναι γενέθλιες ευχές.Είναι Νατάλιες σκέψεις και μάλιστα σε μυαλό εν βιασύνη...Πάμε στη χρυσόσκονη και γρήγορα!
365 ολόφρεσκες,ευωδιαστές μέρες ανοίγονται για χάρη σου να σ'αγκαλιάσουν με τις εμπειρίες τους.Εύχομαι στην πλειοψηφία
και κατά σπουδαιότητα να είναι θετικές,γεμάτες θετικές εκπλήξεις και δημιουργικές στιγμές!Πάνω απ'όλα να μας είσαι γερή
κι εσύ κι οι σημαντικοί σου άνθρωποι,να ευλογηθείς με όσα σημαντικά χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να χαμογελάς,
όσα φέρνουν στην καρδιά σου έντονα χτυποκάρδια συγκινήσεων και δίνουν στην ψυχή σου τροφή πληρότητας.
Πέρα από τα κλασσικά που χρειάζεται κάποιος για να νιώθει καλά στη ζωή του,εύχομαι να βρεις κι όσα λιγάκι πιο κρυμμένα
μόνο εσύ γνωρίζεις πως χρειάζεσαι για να νιώθεις σε ισορροπία με τον εαυτό σου και καλή επαφή με τον κόσμο τριγύρω σου.
Σε ένα λεπτό πρέπει να διακτινιστώ αλλού κι αυτό μου κόβει τον ειρμό των ευχών μου...Όσα οι λέξεις μου αυτή τη στιγμή βιάζονται
να τις μαζέψω και να την κάνω,θα σου τα μεταφέρει-ελπίζω-μια νοερή σφιχτή αγκαλιά και δύο ζουμερά φιλάκια.Είσαι υπέροχο πλάσμα
Τζινάκι μου κι όλοι εμείς απίστευτα τυχεροί που συναντήθηκαν κάπως οι δρόμοι μας και συμβαδίζουμε μύπέροχη παρέα!
Το τραγούδι που μου έρχεται αυτήν τη στιγμή να σου αφιερώσω για γενέθλια καλημέρα,δεν είναι γενέθλιο,αλλά γεμάτο χαμόγελα!Σε φιλώ!
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
Kαλημερες χαμογελαστες κ γλυκιες ευχες για καλο μηνα!Εχω σχεδον τελειωσει τις δουλειες μου κ εκανα κ μια βολτα στον κηπο που ειναι χαρα Θεου!Ολα ανθισμενα!Βιολετες,φρεζιες πολυχρωμες κ οι τριανταφυλλιες γεματες μπουμπουκια.Στις γλαστρες μαργαριτες κ πανσεδες,μεχρι κ ενα πουλι του παραδεισου εχει βγαλει λουλουδι!Τοση ομορφια!Ειναι κ ωραια η μερα,δεν θελω να μπω μεσα!
Να ευχηθω στο Τζινακι μας κ επισημως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!
Να ειναι η ζωη σου ηλιολουστη,γλυκια,κ πολυχρωμη!!δεν μπορω να πω αλλα τα εχει πει ολα το Ναταλακι(τι ωραια που τα λες ψυχη μου!)
Βαζω κ εδω το πριγκιπικο πρωινο που ετοιμασε η Φτουτατη σας για τη Τζινα για να δουν μερικες μερικες που μας την ειπαν εχτες που εστρωσα στην εξοχη κατι απλο κ καθησαμε στο σανο!Τοσο λουλουδι,το κολωνατο ποτηρι κ τα μακρια τραπεζομαντηλο δεν το εβλεπε!Το σανο εβλεπε που ειχε κ χραμι επανω για να κατσει πιο μαλακα!Μας αρεσει καπου καπου κ η απλη ζωη κυρια μου!Ειδικα τωρα που ειμαι εκπτωτη πρεπει να ειμαι πιο κοντα στο λαο μου!Εγω δεν ειμαι σα την συνονοματη σου κυβερνητισσα Ναταλια Αμπασβιλι που λεει τον αγαπω το λαο αλλα την μυρωδια του δεν αντεχω...
καλημερα καλο μηνα χρονια σου πολλα τζινα μας οτι ποθεις να το βρεις!
Tzinako mou, σήμερα είναι η μέρα που ήρθες στον κόσμο και τον έκανες πιο ηλιόλουστο με την παρουσία σου!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΔΟΥΛΕΙΑ, να περιβάλλεσαι πάντα από αγαπημένα πρόσωπα που θα εκτιμούν και θα λατρεύουν το διαμάντι που είσαι..
Μια μικρή αφιερωσούλα και από μένα:
http://youtu.be/T2SRwkELWsM
Ξύπνησα κεφάτη το πρωί
'εδιωξα από πάνω μου την γκρίνια
έγιναν τα μάτια μου λουστρίνια
πήρα τη ζωή μου απ` την αρχή
Κοίταξα την πόλη τρυφερά
έδιωξα το σύννεφο το γκρίζο
ένιωσα σαν άστρο να γυαλίζω
μέσα σε ανθρωπάκια σκοτεινά
Αλλιώτικη μέρα
ανάβω φωτιά
σου λέω καλημέρα
σε παίρνω αγκαλιά
αλλιώτικη μέρα καλό ξαφνικό
μαζί με όλα τ` άλλα και μένα αγαπώ
μ` αγαπώ
Μέτρησα τον κόσμο δυό φορές
μέσα στα απλά είναι τα ωραία
όπως όταν είμαστε παρέα
τι καλό που κάνει ένας καφές
Μέσα απο παράπονα συρτά
ξέφυγαν κι αλλάξαν οι ρυθμοί μου
σήμερα γιορτάζει η ψυχή μου
κι όλα θα τα δω χρωματιστά
Αλλιώτικη μέρα
ανάβω φωτιά
σου λέω καλημέρα
σε παίρνω αγκαλιά
αλλιώτικη μέρα καλό ξαφνικό
μαζί με όλα τ` άλλα και μένα αγαπώ
μ`αγαπώ
Γλαύκη μ', με σοκάρεις φτουτάτη! Τι τούρτα-κόλαφος είναι δαύτη! Τς τς, ντροπής πράγματα , κοκκίνησα τώρα το αθώο πλάσμα!
Λοιπόν, αντιθέτως με το Κατερινάκι, εγώ μια χαρά τα καταφέρνω και τα αυγά και τα πρωτεϊνικά ροφήματα, ούτε με φουσκώνουν ούτε τίποτα!
Σήμερα πρωταπριλιά, πήγα στην κομμώτρια φίλη μου και έκανα κάτι ριζοσπαστικό για τα δεδομένα μου, έκοψα κοντό το μαλλί μου! Κοντό μιλάμε! Στο σβέρκο δεν έχω μαλλί! Πιο κοντά δεν έχουν υπάρξει στην ενήλικη ζωή μου αλλά είπα μια και το πρόσωπο και το σώμα πια το σηκώνει ας το τολμήσω και ο θεός βοηθός, άλλωστε δυο φριζαρισμένες τρίχες είναι όλες κι όλες , πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η όψη τους? :lol:
Καλημερα καλο μηνα.Χρονια πολλα χρονια καλα Τζινα μας.Να τα 1000σεις.Ναναι τα επομενα χρονια σου γεματα ευτυχια,αγαπη,υγεια,δουλει� �,λεφτα.Να συνεχιζεις να χομογελας και ναχεις παντα γυρω σου ανθρωπους που σε αγαπουν.Εγω βρηκα μια πολυ καλη φιλη στο προσωπο σου.Σε ευχαριστω που εισαι φιλη μου! Ο,τι αλλο να πω θαναι λιγο.Να σε χαιρομαστε
Αν μπορουσα θα σου εστελνα αυτο μαζι με γλυκα και ενα αλλο δωρακι..προς το παρων στελνω την αγαπη μου κ αυτο το σκυλακι με το λουλουδακι
Καλησπέρα Αμαζόοοοοοοοονες μου!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας και την αγάπη σας. Δε με ενοχλεί που δεν μπορώ να χαρώ τη σημερινή μέρα όπως θα ήθελα γιατί έχω εσάς και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που εισπράττω τόση αγάπη και θετική ενέργεια στα γενέθλιά μου.
Καλλιόπη μου περαστικά σου και σ'ευχαριστώ που μέσα στην ταλαιπωρία σου με θυμήθηκες. Να χαίρεσαι κι εσύ τη νέα σου ζωή.
Γιώτα με γειά το νέο σου καλοκαιρινό look, ανυπομονώ να το δω.
Γλαύκη νοιώθω σα να βρίσκομαι στον κήπο σου, καλά κάνεις και δε μπαίνεις μέσα στο σπίτι, ούτε εγώ θα έμπαινα!
Eli μου καλά να περάσεις στο σεμινάριο.
Μαρία κι εγώ σ'ευχαριστώ που είσαι φίλη μου και για τα όμορφα σκυλάκια, πως με ξέρεις, πως με ξέρεις!
Ναταλία σ'ευχαριστώ x 72, τα λόγια σου είναι τόσο όμορφα που δεν επιδέχονται σχολιασμό!
Με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου πριν μισή ώρα και με ξύπνησε λέγοντάς μου ότι το ήξερα ότι θα κοιμόσουν αλλά είπα να σε ξυπνήσω για να μην περάσει η μέρα και δεν προλάβω να σου πω χρόνια πολλά! :lol:
Μου αφιερώνω κι εγώ 2 γενέθλια τραγουδάκια, το πρώτο είναι πολύ αισιόδοξο και το δεύτερο το ξαναέβαλα αλλά γελάω τρελλά όταν το ακούω.
http://www.youtube.com/watch?v=P90dKxlsUJo
http://www.youtube.com/watch?v=_NJFi...eature=related
Σκέφτομαι και το Λιλάκι που θα στενοχωριέται που δεν μπορεί να μπει στον οίκο μας, είναι και αρρωστούλα. Ελπίζω να είναι καλά και να τα καταφέρει σύντομα.
Γλυκια μου Μακ με γεια το κοντο μαλλακι!Αντρικα η στυλ πανκ?Πρεπει να σου πηγαινει πολυ αφου εχεις λεπτα χαρακτηριστικα.Μπροστα ειναι πιο μακρυα?Βαλε φωτογραφια!Εχω μια φιλη κομμωτρια που εχει πολυ λιγα μαλλια ,τα κοβει παντα πολυ κοντα πισω λιγο πιο μακρια επανω κ τα κανει να πετανε παντα με ζελε.Τωρα εχει αφησει μια τουφα ακομη πιο μακρια για φρατζα.Ειναι πολυ ωραια κ ειναι παντα χτενισμενη.
Πάω τώρα μία μαμαδοβόλτα, να δω και τα σκυλάκια της αδερφής μου, που μου είπε ότι θα τα κάνει μπάνιο σήμερα προς τιμήν μου, για να είναι καθαρά όταν θα μου ευχηθούνε από κοντά. :lol: Θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.
καλημερα!!! πολυχρονη Τζινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γερη, δυνατη καινα περασεις υπεροχα σημερα.
φιλια
Tzina μου Χρόνια Πολλά !!! Σου αφιερώνω το παρακάτω έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ότι είμαστε και λιγο στρουμφοχωριο!!! Να λάμπεις πάντα αστέρι μου και να χαμογελάς
Για σενα
http://www.youtube.com/watch?v=Bgx4w...eature=related
και να ο χείμαρρος των μαλλιών μου από πίσω :lol: :lol:
Τζινογενέθλιες καλησπέρες!
Μόλις γύρισα από τους δύο καφέδες και το τραπέζι να κάνω καμιά δουλίτσα πριν βγω για τον επόμενο...
Ο καιρός είναι σήμερα τόσο γλυκός!Πήγαμε στη θάλασσα,το αεράκι χάιδευε τις αισθήσεις,ο ήλιος ζεστοφιλούσε
το δέρμα,απέραντη η αμμουδιά,θλιμένη κάπως η θάλασσα,παιδάκια να παίζουν με τα κουβαδάκια κι οι γονείς παραδίπλα καφεδούρα.
Παίρνω βαθειές ανάσες ανακούφισης από τ'αγαπημένα πρόσωπα που είδα σήμερα...ʼλλες τρεις μέρες κι έρχονται και τα μωρά μας!
Απίστευτο μου φαίνεται!Πόσο ευλογημένοι είμαστε που μοιραζόμαστε ουσιαστικές σχέσεις αγάπης!Πόσο πλούσιοι!Πόσα λίγα χρειαζόμαστε
για να νιώσουμε γεμάτοι!Μια αγκαλιά,ένα τρυφερό υποστηρικτικό βλέμμα τύπου μην ανησυχείς-εγώ είμαι για σένα εδώ,ένα φωτισμένο
χαμόγελο στο πρώτο αντάμωμα μετά από καιρό...κι οιο γκρίζες αποχρώσεις της διάθεσης γίνονται ρόδινες σιγά σιγά...Μπορεί
το κόκκινο των βαθύτερων επιθυμιών να μην το αγγίξουμε,αλλά και το γλυκό παστέλ έχει κι αυτό το χάδι του...Τζινάκι μου,
υπέροχη η μέρα σου σήμερα!Ελπίζω να την απολαμβάνεις περισσότερο από όλους μας μαζί!ʼλλωστε το δικαιούσαι!Μακάρι να ήμασταν κάπου
όλες μαζί!Να πίναμε στην υγειά σου,να σκάγαμε στα γέλια προς τιμήν σου,να παίρναμε και μια ολόκληρη πάστα να μοιραστούμε για τούρτα!
Να έκλεινες τα μάτια,να σκεφτόσουν την πιο σημαντική σου ευχή κι εμείς να ενώναμε συμπαντικές δυνάμεις να της ενισχύσουμε
τις πιθανότητες σύντομης πραγμάτωσης!Ε και μετά θ'άρχιζε ο χαμός του κάθομαι,ναι,κάθομαι,ωωωωωω, κάθησααααααααααααα!!!!!!!
Και πάλι όμως έχουμε την τύχη να έχουμε εδώ τον οίκο μας,24/7 και να βρισκόμαστε έστω νοερά οποιαδήποτε στιγμή νιώθουμε την ανάγκη!
Ποιός στη χάρη μας!Κι αφού ένιωσα πλούσια,πάω να νιώσω και καθαρίστρια να κάνω καμιά δουλειά...Τα λέμε το βράδυ λογικά πάλι,
όπου θα έχουμε και πιο επίσημες γενέθλιες καταστάσεις και συμμετοχή,φαντάζομαι...Παρέ νθεση:Μοναδική μείωσα το μέγεθος
της εικόνας σου για να μην πάθουμε ναυτία πηγαίνοντας δεξιά αριστερά τη σελίδα.Ελπίζω να μη σε πειράζει...Λοιπόν,Τζινοφιλά κια κι έφυγααααα!
Και κάτι γενέθλιο γαλλικό...Στους κλασσικούς μελαγχολικούς μου ρυθμούς...Να μη χάσουμε εντελώς και το τατς μας,ε;
--->Charles Aznavour - Bon Anniversaire
Τέλειααααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
και να ο χείμαρρος των μαλλιών μου από πίσω :lol: :lol:
Και όγκος και στυλ κι ανάλαφρα!Πωπωωωω!Τέλειαααα ααα!Αν δεν έβαζες φωτό
δε θα πίστευα πως δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!Με γειά σου,Μακ μου!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Ton76, νά'σαι καλά κι εσύ και να έχεις πάντα ότι επιθυμείς.
Γιώτα μου τα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα και το κόψιμο που τους έκανες τα βοήθησε να πάρουν όγκο. Εύχομαι τώρα που έχεις όμορφα μαλλάκια να βρεις σύντομα τον πρίγκηπά σου να σου τα χαϊδεύει.
Κατερίνα μου σ'ευχαριστώ για τα στρουμφάκια, αν με αφήνατε μέχρι σήμερα χαχανούλη θα με φώναζα! :lol:
Ναταλία σ'ευχαριστώ και για τη δική σου αφιέρωση. Ακούω τον Αζναβούρ τώρα που σας γράφω.
χρονια πολλα τζινα!!!! παντα υγεια κ χαρα! να εχεις
Επέστρεψα όπως καταλάβατε κι έχω ευχάριστα νέα. Η αδερφή μου μου είχε πει ότι επειδή προσπαθεί η μητέρα μου να κάνει δίαιτα δεν θα ήταν καλή ιδέα να πάρει γλυκά σήμερα. Μου είπε ψέμματα όμως για να μου κάνουν έκπληξη κι όταν πήγα σπίτι είχε πάρει η μητέρα μου από δύο πάστες στην καθεμία μας, μία λευκή με αμύγδαλα και μία τεράστια φράουλα επάνω, που σε αυτή έσβησα το κεράκι και μία στρογγυλή πάστα με σοκολάτα γάλακτος και γεμάτη ολόκληρα φουντούκια μέσα και απ'έξω! Έφαγα από μία κουταλιά και από τις δύο πάστες και τις πήρα στο ταπεράκι μου βεβαίως βεβαίως! Η αδερφή μου τις τσάκισε και τις δύο πάστες επί τόπου για να μην αφήσεις ενοχοποιητικά στοιχεία! :lol:
Όταν γύριζα σπίτι με τα πόδια μου έτυχε και κάτι ακόμα. Για να καταλάβετε όμως πρέπει να σας πω πρώτα ότι εχθές που είχα πάει να πάρω χυμό από το σούπερ μάρκετ όση ώρα περίμενα στο ταμείο πρόσεξα ότι στο απέναντι ταμείο περίμενε ένας άντρας ο οποίος με κοιτούσε συνέχεια και επίμονα. Προσπάθησα να θυμηθώ αν τον ξέρω, ή μήπως ήταν κάποιος πελάτης που γνώριζα από το μαγαζί, αλλά δεν μου θύμισε τίποτα και τελικά έφυγα ενώ αυτός περίμενε ακόμα στην ουρά του ταμείου. Τώρα λοιπόν που γύριζα σπίτι με πλησίασε κάποιος και άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό. Εγώ δεν έδωσα σημασία και στην αρχή δεν αντέδρασα καθόλου, σα να μην τον άκουγα. Κάποια στιγμή μου λέει σε είδα εχθές στο σούπερ μάρκετ και δυσκολεύτηκα να σε γνωρίσω τώρα επειδή φοράς γυαλιά αλλά αναγνώρισα το παλτό σου κι έτσι κατάλαβα ότι είσαι εσύ. Γύρισα λοιπόν και τον κοίταξα και όντως ήταν αυτός που με κοίταζε επίμονα εχθές! Αρχίσαμε να μιλάμε και το έκοψε ποδαρόδρομο κι αυτός ο έρμος προκειμένου να με φλερτάρει. :lol: Είναι λίγο πιο ψηλός από μένα, για 1,80 τον κόβω, όχι πολύ ψηλός για τα γούστα μου αλλά τέλος πάντων, είναι έλληνας βασικά από την Τρίπολη, μελαχρινός με καταγάλανα όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο και με κανονικό γεροδεμένο σώμα. Στις ηλικίες δεν τα πάω καλά αλλά τον κάνω από 30-35 χρονών. Βέβαια μου είπε ότι σπουδάζει ψυχολογία και ότι πρόσφατα έμεινε κι αυτός άνεργος. Οπότε με μπέρδεψε, τόσο μεγάλος και να σπουδάζει ακόμα; Η είναι πιο μικρός και δεν το κατάλαβα οέο; Έχουμε και το ίδιο όνομα αφού τον λένε Γιώργο και είναι και υδροχόος. Όλα αυτά μου τα είπε μόνος του, εγώ δεν τον ρωτούσα τίποτα και μάλιστα όταν κατά λάθος μου απευθυνόταν στον ενικό το διόρθωνε αμέσως και μου ξαναμιλούσε στον πληθυντικό. Το περίεργο είναι ότι μένει στο Μπουρνάζι, μακριά από την περιοχή που με συνάντησε δηλαδή και δεν καταλαβαίνω πως ψώνιζε χθες στο σούπερ μάρκετ που είναι μακριά από το σπίτι του και με πρωτοείδε και με ξαναπέτυχε σήμερα τυχαία στο δρόμο πάλι μακριά από το σπίτι του! Τον ρώτησα πως βρίσκεται συνέχεια στην περιοχή μου αφού μένει αλλού και μου είπε ότι κυκλοφορεί στην περιοχή μου. Τι να πω; Εγώ κλασσικά προσπάθησα να τον τρομάξω αλλά δεν τρόμαζε με τίποτα! Ήθελε να πάμε για καφέ κάποια στιγμή και εγώ του είπα ότι είμαι άνεργη, δεν κυκλοφορώ, δεν πάω πουθενά και σκέφτομαι να φύγω εκτός Αθηνών το καλοκαίρι για δουλειά. Αλλά αυτός χαμπάρι, μου είπε αφού θα σε κεράσω τον καφέ εγώ μην ανησυχείς και ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις θα το κάνεις τελικά είτε πάμε για καφέ είτε όχι, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα σχέδιά σου με έναν καφέ! Τον άτιμο, δεν ήξερα τι να του απαντήσω! Εγώ επέμενα ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την εποχή και αυτός τελικά μου έδωσε το τηλέφωνό του σε περίπτωση που θελήσω να τον καλέσω. Δεν ξέρω αν θα τον καλέσω τελικά, πάντως ήταν ωραία η εσάνς του φλέρτ! :lol: