μαγκαιβερ σταματα, θυμαμαι τον τελευταιο μου φιλο που μου την ελεγε οτι εχω ελλειψη χιουμορ και δεν το εχω καθολου γενικοτερα και δυσκολευομαι να σε πιστεψω!!!!
Printable View
μαγκαιβερ σταματα, θυμαμαι τον τελευταιο μου φιλο που μου την ελεγε οτι εχω ελλειψη χιουμορ και δεν το εχω καθολου γενικοτερα και δυσκολευομαι να σε πιστεψω!!!!
το μονο που ηθελα ηταν τα παπουτσια με τα κοκκινα κορδονια.το κακο ειναι οτι αρπαζα οτι μου αρεσε και οτι εβρισκα χωρο με κλοτσιες και οχι με λογια.και ενας αστεγος ηταν ο πρωτος που μου ειπε οτι βαζουνε ανθρωπους μεσα στο χωμα.θυμαμαι ακομα την αντιδραση μου σαν να απορω ακομα.θυμαμαι ακομα την γειτονια σαν να την μυριζω ακομα,και οταν την πετυχενω εξω κανω πως δεν την ξερω.αλλα ξερω οτι με κοιτει επιμονα και στο τελος χαμογελαει σαν να ζηταει χρονο ακομα.αλλα μετα ηθελα τα παπουτσια με την μαυρη γραμμη.
Τα ματακια σου...και το πανεμορφο λακακι σου!!
Σκέφτομαι ότι ακόμη μια πανσέληνος πέρασε χωρίς να μπορέσαμε να την δούμε αγκαλιά....
ουφφφφφφφφφφ!
γιαυτό έβαλα την λέξη σε "" .Εννοείται πως τίποτε δεν έρχεται έτοιμο.Ισα-ισα το αντίθετο είναι που μου συμβαίνει πολλές φορές.Θέλω κάτι να αποφύγω και το βρίσκω πάντα μπροστά μου.Και αυτά που θέλω δεν έρχονται.Και ξέρω το λόγο και σίγουρα δεν είναι μια ανώτερη δύναμη που συνομωτεί εναντίον μου.
O Σαρτρ δεν ελεγε ''Η κολαση μας ειναι οι αλλοι''?Εγω θα το παραφρασω λεγοντας ''Το συμπαν ειναι οι αλλοι'',ή ''Η ζωη ειναι οι αλλοι''.Προφανως αυτο που λες,εχει να κανει με τις ανθρωπινες σχεσεις στην ζωη σου,αλλα δεν εχεις συνειδητοποιησει πως και τι ακριβως,και το αποδιδεις στην τυχη και γενικα σε κατι μεταφυσικο (οχι με την εννοια του θρησκευτικου,καταλαβαινει
ς).
Αλεξανδρε εχεις αλλαξει απο τοτε , το στυλ προσεγγισης σου στις γυναικες ήη μπαα ?
https://www.youtube.com/watch?v=LBin-c8xiBY
mia kyria eipe kati pou mou arese k m.evale se skepseis
"prospathise na eisai oso pio eyxaristos me tous allous giati kaneis den einai ypoxrewmenos na anexetai th mourakla sou (haha) h thn kakokefia sou"
ayth sto video to eipe.genika ws symbouli alla de nomizw pws tolmaei kapoios na pei kati tetoio face to.face ston allo.
m'evale se skepsi olo ayto kai eipa
"ti einai pio simantiko na eimaste euxaristoi.pros.tous allous h pros ton eayto mas??"
nomizw.to 2o....
egw tha prospathisw
an to.prospathisoume oloi eidika o kosmos tha ginei polu kaluteros! hehe
Δεν μπορώ αυτό το περιβάλλον με τα νεύρα και τις εντάσεις, κλείνομαι κατευθείαν στο δωμάτιο μου...
Τουλάχιστον πήρε ο αδελφός μου και χάρηκα που τον άκουσα, κάτι είναι κι αυτό :) Αντισταθμίζει το άγχος...
Καλα ας περασουν οι ''αλλοι'' ο,τι τραβαει ο εκαστοτε ''μιζερος'',και να δουμε τι μουρακλα θα εχουν.
Αν ειχα ενα ευρω για καθε εναν αμιτα μοσιον θετικη ενεργεια,που οταν του χτυπαει και το παραμικρο προβλημα την πορτα του,γινεται δεκα φορες χειροτερα απο αυτους που κατακρινει,θα μπορουσα να αγοραζα το ελληνικο χρεος.
έχεις δίκαιο αλαφροϊσκιωτε αλλά έχω να κάνω και μιά παρέμβαση σε αυτό που λες.
ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τον πόνο και τις άσχημες κακοτοπιές της ζωής με διαφορετικό τρόπο.
ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να τις αντιμετωπίζουν πιο ανώδυνα σε σχέση με άλλους.αυτούς ας τους αναγνωρίσουμε και ας τους επιβραβεύσουμε χωρίς όμως να έχουν το δικαίωμα να κατακρίνουν άλλους που δεν το καταφέρνουν και τόσο καλά.
Μπετ καλει keep walking. Αν keep_walking ακουει ,ας στειλει μηνυμα ζωης.
σκεφτομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι -κυριως γυναικες- που κολλησαν τοσο με τον σουλεϊμαν και τον καρανταγι που ψαχνουν μεχρι και στο pirate bay να κατεβασουν να δουν ολα τα επεισοδια. τους εγινε τετοια πλυση εγκεφαλου που αν ξεκινησει πολεμος με τη τουρκια αυριο μεθαυριο μαλλον θα παρουν το μερος τους. γιναν τουρκοβλαχοι κανονικοι!
Που εκανα η κανω λαθος...οτι δεν αντεχω αλλο αυτη την συμπεριφορα σου...φυγε-ελα...ελα-φυγε...σκεφτομαι οτι δεν εχω αλλες αντοχες...παπαλα!!!
Απλά θέλω να αδειάσω το κεφάλι μου από σκέψεις. System overload κ δεν πάει άλλο. Θέλω να βάλω ένα φρένο σε ό,τι σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω πώς..........
Οτι ειναι καταντια μερικοι ανθρωποι να πνιγονται σε μια κουταλια νερο . Και νανοιγουν θρεντ γι αυτο , θα μου πεις κουβεντα να γινεται , αλλα οοοχι , εχει επιπεδο το φορουμ !
Θα μου πεις στη συνεχεια , γιατι συμμετεχεις , τελος , τεεεεελος , ολο το λεω , η συνηθεια ομως .
Μακαρι γλυκια μου Remedy να ηταν θεμα καιρου το ολο ππροβλημα... :)
θα γερασω.θα ασπρισω πριν την ωρα μου γ@μω τα χωραφια
legalize παιδακι μου συρε βρες εκεινη την κοπελιτσα που στηνεπεφτε και αντε να βγαλετε τα ματακια σας παιδι μου με τις ευλογιες του φορουμ και βγες απο εδω!!
χαχαχαχα δεν γινετε ασε να περναω την ωρα μου
γιατι δε γινεται επειδη γερασες και δε σου σηκωνεται? αμα καθεσαι και περνας την ωρα σου εδω στο φορουμ ειναι φυσικο να νιωθεις γερος!! τα νιατα θελουν ερωωωωωωωωτα!!!!!!!!!!! :D
κατσε σου λεω μην βιαζεσε ολα πανε βαση σχεδιου.δεν θα με ανεχεστε για πολυ καιρο ακομα.οπα το δεν σου σηκωνετε δεν θα το σχολιασω!!!!
δεν πιστευω να ειναι μακαβρια καμπανακια αυτα? εχω τρομαξει γιατι κατα καιρους στο φορουμ εχουμε κατι τετοια!! αν ειναι για καλο μες τις ευχες μου!!