75.2 σημερα. Περιμενω να δω το 74
Printable View
75.2 σημερα. Περιμενω να δω το 74
76 σημερα (+1.2) κ 5 μερες πριν την περιοδο..... ομως δεν πτοουμαι!!!!!τα εχω μαθει πια τα κολπα της ζυγαριας!
75,6 :bouncing: :bouncing:
λετε να αρχισω και εγω το καθημερινο ζυγισμα???μεχρι τωρα το εκανα καθε Δευτερα!!!!χμ...... ας το κανουμε λοιπον.....απο αυριο ελπιζω να μην ξεχναω να ζυγιζομαι!!!!!!! καλημεραααααααααααα και καλη συνεχεια σε ολους:kiss:
Καλη συνεχεια και σε σενα Maria Hope και συγχαρητηρια για την απωλεια σου.
Εγω σημερα 75 ολα. Δε σας ειπα οτι το σωμα μου εχει το συστημα του καβουρα? Καθε μερα -200, παραπανω αποκλειεται, ειναι απαγορευτικο :D
γκέιτ έτσι είσαι σίγουρη, εγω που καμιά φορα χάνω απο τη μια μέρα στην άλλη 1 κιλό και την επομένη το παίρνω πίσω; τσαμπα χαρές και πανηγύρια! 84.5 σήμερα ξεκίνησα και το εξ ες γτ είχα κολλήσει φοβερά και είναι η τρίτη μέρα σήμερα. Τα πάω περίφημα!Quote:
Originally posted by gkate
Καλη συνεχεια και σε σενα Maria Hope και συγχαρητηρια για την απωλεια σου.
Εγω σημερα 75 ολα. Δε σας ειπα οτι το σωμα μου εχει το συστημα του καβουρα? Καθε μερα -200, παραπανω αποκλειεται, ειναι απαγορευτικο :D
Αχ κολλησα και γω με το καθημερινο ζυγισμα...δεν ειναι καλο ομως!Γιατι απογοητευεσαι ευκολα αν δεις εστω και λιγα γραμμαρια πανω.Εγω σημερα ειδα 75,1 και χτες ειχα δει 75.6....πως γινεται αυτο???Ειναι δυνατον να δειχνει μισο κιλο κατω μετα απο μια μερα?'Η τα επαιξε η ζυγαρια?
75 ολα και παλι σημερα. Μαλλον φταιει οτι με επιασε μια αφυσικη δυσκοιλιοτητα εδω και τρεις μερες παρ'ολο που τρωω φρουτα και σαλατες. Κοριτσια μαλλον δεν πρεπει να απογοητευομαστε με τα ups and downs της ζυγαριας, γιατι τα γραμμαρια ειναι λογικο να ανεβοκατεβαινουν απο μερα σε μερα. Ισως δε θα'πρεπε να δινουμε τοση σημασια. Αντε καλη συνεχεια ;)
Και εγω ακομα 53-53,4 σε 2-3 μερες θα ερθει η περιοδος και θα ξεκολλησω!
προχθές ήμουν -700 και χθες -1.1!!!! σήμερα πλας 100. Οταν χάνεις απότομα κάποια γραμμάρια ακόμα και κιλά σημαίνει οτι έπρεπε να τα χάσεις νωρίτερα. Μπορεί για μια εβδομάδα να μη χάσεις τίποτα και ξαφνικά μέσα σε 2 μέρες να χάσεις 2 κιλά! γι αυτο δεν πρέπει να απογοητευόμαστε με τπ καθημερινό ζύγισμα. Βοηθάει βέβαια για να δεις αν τα πας καλά με τη δίαιτα που κάνεις, και κατα πόσο σου "κόστησαν" τα παράνομα γεύματα που έκανες χθες, αλλα και όλα να τα τηρείς ο οργανισμός δεν χάνει κάθε μέρα με μαθηματική ακρίβεια. Κάνει κατακρατίσεις.Quote:
Originally posted by asteropi
Αχ κολλησα και γω με το καθημερινο ζυγισμα...δεν ειναι καλο ομως!Γιατι απογοητευεσαι ευκολα αν δεις εστω και λιγα γραμμαρια πανω.Εγω σημερα ειδα 75,1 και χτες ειχα δει 75.6....πως γινεται αυτο???Ειναι δυνατον να δειχνει μισο κιλο κατω μετα απο μια μερα?'Η τα επαιξε η ζυγαρια?
Ετσι ακριβως! Οπως τα ειπε η αθηνα
Η αληθεια ειναι οτι ειχα κολλησει μια εβδομαδα,αλλα μετα πηρε αποτομα μπρος ο οργανισμος και εχασα 2 κιλα σχεδον.Μακαρι να συνεχισει ετσι.75 ακριβως σημερα:P
Καλημερα κοριτσια! Λοιπον σημερα 74.9, οχι super ευχαριστημενη αλλα ειναι τουλαχιστον μια απωλεια, εστω και 100 γραμμαριων
χμμμ σήμερα 84,3 μείον 300 απο χθες! δυνατα για το εφταράκιιιιιιι
Παρολες τις ατασθαλειες παρεμεινα σταθερη. Δεν εχασα αλλα δεν πηρα. Εχουμε μουρλαθει στο ποδηλατο με τον αντρα μου για να μας φυγουν οι τυψεις.