οχι ρε τι μακαβρια!!μακρια απο μας αυτα,κανω κατι δουλειες να μαζεψω κατι τελευταια λεφτα στα εδω ξεχασμενα μερη και την κανω παω να αναπληρωσω οτι δεν εζησα,
Printable View
οχι ρε τι μακαβρια!!μακρια απο μας αυτα,κανω κατι δουλειες να μαζεψω κατι τελευταια λεφτα στα εδω ξεχασμενα μερη και την κανω παω να αναπληρωσω οτι δεν εζησα,
καλα με ρεγουλα στην αρχη ομως!! ο νηστικος αρχιζει να ξανατρωει με τσαι φρυγανιες και κοτοσουπες!!
φευγω σου λεω φευγω τερμα με αυτη την αρρωστεια τροπο ζωης.παω να αρχισω απο το μηδεν.καταλαβες και επειδη αυτα δεν μπορω να τα λεω στους δικους μου καποιος πρεπει να τα ακουει
ε για αυτο ειναι το φορουμ. πεστα εδω πεστα!!
εγω τα λεω εσυ με διωχνεις
αμα τα λες και ξελαμπικαρεις κιολας ειναι διπλο το καλο δυο σε ενα!
προσβαλω κανεναν γενικα εδω μεσα??
γιατι ειπα κατι τετοιο?? σορρυ αν παρεξηγηθηκες δεν ξαναμιλω!
οχι δεν εννοω αυτο,αμεσως να μην ξαναμιλησεις εσυ...δεν παρεξηγουμε ευκολα :p
Μα πως ακριβώς ορίζεται αυτό "το σε μια κουταλιά νερό"; Το μικρό πρόβλημα για μένα,μπορεί να είναι μεγάλο για τον άλλον.Και το αντίστροφο.Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές και τρόπους να ξεπερνάνε το όποιο πρόβλημά τους που οι υπόλοιποι ως παρατηρητές το θεωρούμε γελοίο είτε γιατί δεν έτυχε σε εμάς,είτε γιατί έτυχε αλλά εμείς με την δικιά μας αντίληψη και βιώματα το ξεπεράσαμε εύκολα.Και θεωρούμε απλά ότι ο συνάνθρωπος μας μπορεί να κάνει ότι ακριβώς κάναμε και εμείς.Η ζωή δυστυχώς δεν έχει κάποιο βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης που ακολουθείς πιστά για να περνάς τέλεια.Αλλά ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες,δεν μπορούν όλοι να τις ακολουθούν με την ίδια ευκολία
Γιαυτό ας μάθουμε να σεβόμαστε ακόμη και το παράμικρο πρόβλημα που έχει ο συνάνθρωπος μας.Μια καλή κουβέντα και λίγο κουράγιο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον τρόπο να ξεπερνάνε εύκολα το όποιο μικρό ή μεγάλο τους πρόβλημα
το ηξερα το ηξερα το μελλον μου αχαχαχααααααα
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...a00a98d16ad4e2
Δεν θα αγχωθώ, δεν θα αγχωθώ, δεν θα αγχωθώ...θα τα καταφέρω!
Κι επιτέλους μόνη, λίγη ησυχία...
Γεια σου , kozchr , ουδεποτε εχω δειξει ελλειψη σεβασμου στο προβλημα του αλλου , ολοι το γνωριζουν , παντα ειμαι με την καλη κουβεντα , θα δωσω ενα χερακι βοηθειας , αν εχω την διαθεση και μπορω αλλα , ανηκοντας στην παλαια γενια , ηλικιακα , 53 , και λογω χαρακτηρος , εχω μαθει να λυνω τα προβληματα μου ουσιαστικα μονος μου , πολλα θρεντ που αναφερονται σε προβληματα παντοειδους τυπου , μου φαινονται αδιανοητο για την εποχη που μεγαλωσα να ζητας βοηθεια , οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ( ψυχολογικα δεν υπηρχαν ) , αλλα δεν υπηρχαν η/υ , οποτε ολα ηταν πιο απλα ( δεν συμπαθω η/υ ) . Εχω μια 10ετη κτθλψη , σοβαρουτσικη , παντα ειμαι με το χιουμορ ομως και ποτε δεν εχω ζητησει βοηθεια απο κανεναν , μισω τις κλαψες , εχω ξεπερασει και προσφατο αλκοολισμο , ιδιαις δυναμεις , και εχω την αισθηση οτι σε γενικες γραμμες , τα νεα παιδια , ειναι πιο καλομαθημενα απο μας , δεν φταινε αυτα , εμεις φταιμε , και δυσκολοι καιροι . Μπορει ναναι θεμα χαρακτηρος , ιδιοσυγκρασιας , δικου μου , δεν ξερω .
Δεν εχω την προθεση νανοιξουμε ατερμονη κουβεντα , απλα ειπα ενα δυο πραματακια .
Είναι όμως υποτιμητικό να μιλάς έτσι για τους υπόλοιπους που έχουν ανοίξει θέματα για προβλήματα που εσύ θεωρείς ότι είναι μια κουταλιά νερό...έως και προσβλητικό θα έλεγα. Εγώ έτσι νιώθω ακόμα κι αν ίσως δεν είμαι ανάμεσα σ΄αυτά τα άτομα (που δεν το πιστεύω πως δεν είμαι μιας και ρίχνω αρκετή κλάψα). Αλλά δεν μιλάω έτσι επειδή το παίρνω προσωπικά, τα ίδια θα έλεγα ακόμα κι αν ήμουν μες την τρελή χαρά (λέμε τώρα)...Τέλος άλλοι έχουν πραγματικά σοβαρή κατάθλιψη σε σημείο να μην τους βοηθάνε αρκετά ούτε τα φάρμακα γι' αυτό και "κλαίγονται" όπως λες κι εσύ...Τώρα πως είναι δυνατόν να έχεις κατάθλιψη και να είσαι πάντα με το χιουμορ εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω...
μεχρι τωρα μου εχουν προσαψει υπερανθρωπες δυνατοτητες κ ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλο θα ακουσω ακομα σε λιγο θα μου πουν οτι ειμαι κ ο ρομποκοπ αυτοπροσωπως χαχχαχαχαχαχχαχαχα..
μεγας εισαι κυριε κ θαυμαστα τα εργα σου....
Οκ καταλαβαίνω τι εννοείς.προσωπικά θεωρώ ότι πάντα υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα στους ανθρώπους και πολλά ακόμη όπως πχ ενδοοικογενειακή βία κτλ απλά δεν υπήρχαν τα μέσα που υπάρχουν σήμερα στη διάδοση της πληροφορίας ώστε να γίνονται τόσο γνωστά.Τα πάντα κρύβονταν μέσα στο κάθε σπίτι.Ο σημερινός έφηβος,η γυναίκα που κακοποιείται κτλ έχει σήμερα χάρη στην τεχνολογία ένα μέρος όπου μπορεί να βγει να πει τον πόνο του,να αναζητήσει πιο εύκολα βοήθεια.Προσωπικά για μένα θεωρώ ότι αν στην εφηβεία μου είχα την άνεση που έχω σήμερα να μπαίνω στο νετ και να βλέπω τι συμβαίνει παραπέρα απο την μικρή επαρχιακή πόλη που μεγάλωσα,ίσως τώρα θα είχα τον τρόπο να αντιμετωπίζω πιο εύκολα τα όποια πρόβληματά μου
Παιδια , ειμαι 8 χρ. κλεισμενος σενα σπιτι , στα 8 χρ. εχω βγει 1 φορα για καφε, εχω να δω αλλο ατομο 8 χρ. , ( ο κολλητος μου εφυγε το 08 για Γερμανια )10 χρ. εχω να παω στην θαλασσα που λατρευω , αδυνατω να συγκεντρωθω να διαβασω βιβλιο απο το 08 , δυσκολευομαι ακομα και σουπερμαρκετ να παω ,να συνεχισω ? εχω τελειως αλλη οπτικη γωνια ομως , μπορα ειναι θα περασει , δεν ειναι η πρωτη , αλλα η χειροτερη . Και δεν ειμαι με στην τρελλη χαρα ποτε , δεν ειμαι δυστυχης , ουτε ευτυχης , εχω τις πτωσεις μου , αλλα εχω μαθει στην ζωη μου να μην το βαζω κατω , και απο χαρακτηρος ειμαι ετσι , αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι διεκοψα αλκοολισμο μονος , 1-2 /100 ατομα τα καταφερνουν . Αισιοδοξια , πιστη , ελπιδα , ηθικο , οχι αρνητικες σκεψεις , υπομονη , πολυ θετικος , και ολα αυτα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπαθεια , μπορειτε κ εσεις , αλλα δεν πιστευετε στον εαυτο σας οσο εγω . Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω ..
Ουτε πιστευω σε γιατρους , τους εχω χ@σμενους , οπως και τα φαρμακα , αλλα εγω ειμαι εγω .
Δεν ηθελα να θιξω κανεναν . Εσεις εκλαμβανετε τα γραφομενα μου κατα το δοκουν .
Α , και στην ζωη δεν υπαρχουν προβληματα , υπαρχουν ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ .
Να προσθεσω οτι κανω εξαιρετικη παρεα με τον εαυτο μου , βρισκω ενδιαφερον σε αυτον .
Kαι για να μηνφ ανω ανακολουθος , ναι , εχω 3 μοτοσυκλεττες , μεχρι και αυτη του 04 , εχει 2,500 χλμ , οι αλλες 2 τα ιδια , κυριως βολτες για να μην χαλασουν . Το αμαξι μου , 12 ετων , εχει 35.000 χλμ , εκ των οποιων τα 20.000 τα εκανα απο το 02-05 , που ειχα ελαφρα κτθλψη .
Kαι κατι τελευταιο , το φωναζω συνεχεια εδω μεσα , ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ , το καλυτερο φαρμακο , εχω την πολυτελεια να εχω προσωπικο γυμναστηριο σπιτι μου , και λυσσαω , απο μικρος λυσσαγα . Αν δεν σας αρεσουν τα βαρη , περπατηστε . Πολλες φορες φγυμναζομαι με το ζορι , λογω διαθεσης , αλλα προσπαθω βρε παιδια , δεν αφηνομαι γενικως , και ηδη βλεπω καποιο φως .
Φίλε μακάρι και εγώ μέχρι να φτάσω στα 53 μου να μπορέσω να πιστέψω περισσότερο σε μένα.Ζητώ συγνώμμη αν παρεξήγησα αυτά που ήθελες να πεις.Προφανώς παρασύρθηκα απο τον τρόπο που το έγραψες.
kozchr , φιλε μου , δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη , εισαι ευγενης , καταλαβαινω . Πραγματι , απο μικρος πιστευα στον εαυτο μου , δλδ υπηρχε η ' μαγια ' , και με τα χρονια , και τις εμπειριες , αποκτας σαφως μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου . Αλλο 53 , αλλο 33 , αλλο 23 .
Ισως ο τροπος μου , να μην ηταν ο πρεπον .
σκεφτομαι οτι πρεπει να ευχαριστησω τη χρηστρια που μου εστειλε πμ μονο και μονο για να μου προτεινει μια ταινια. μεσα σ'αυτο το βοθρο παλιανθρωπιας και ψυχαρρωστιας βρισκω ακομα ανθρωπους της κουλτουρας και της τεχνης. αντε και καλα χριστουγεννα!
ειμουν παντα της αποψης οτι οταν σε καπιον εισαι καλος κ αυτος σου φαιρετε ασχημα αυτο σημαινει οτι εχεις βρει τον ανθρωπο που αξιζει να του διξεις το πιο σκοτεινο κ ψυχρο σου προσωπο γιατι απλα αυτος το επελεξε.
οτι ειμαι οντως σεπτικ μεμπερ
Φίλε Μαγκαιβερ
Είναι ότι πιο εξαιρετικό έχω διαβάσει στο φόρουμ όλο αυτό το καιρό που μπαίνω, ειδικά το πρώτο σκέλος με συνεταραξε, οκτώ χρόνια να βγεις;;; αυτό σημαίνει δύο πράγματα.. Είτε τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είτε δεν προσπαθησες αρκετά... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως κάποιο από τα δύο είναι κακό.. Respect από εμένα
μακαιβερ ενας γνωσιακος θεραπευτης θα σε βοηθαγε πολυ. η γνωσιακηεχει πολυ καλα αποτελεσματα στην καταθλιψη, ειναι κριμα να αφηνεις κατι να χρονιζει οταν θα μπορουσε να λυθει με μια παρεμβαση. καμια φορα θελουμε βοηθεια.
Brian Tracy - Personal Time Management
https://www.youtube.com/watch?v=IN2fa-WyfNI
σκεφτομαι τι να γινεται ο βινς.. καπως τον θυμηθηκα χτες.. μας διαβαζει, ειναι εδω? ποιος ξερει? να ναι καλα ευχομαι.
Σιγουρα δεν το λες εκ του ασφαλους,αφου περνας ΧΟΝΤΡΟ λουκι,αλλα διαολε,8 χρονια ειναι αυτα,δεν ειναι οτι μας περισσευουν.Και 8 αρκετα παραγωγικα χρονια (εν δυναμει) γιατι εισαι αρκετα νεος.Quote:
Α , και στην ζωη δεν υπαρχουν προβληματα , υπαρχουν ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ .
Αδυνατω να δω υπο αυτο το πρισμα τις δυσκολιες που περναει ο καθενας.Κατα την γνωμη μου καθε μερα που εισαι ασχημα (οχι μονο εσυ,ο οποιοσδηποτε),ειναι μια μερα που εχασες απο τη ζωη σου,για παντα.Πολλα που περναμε ειναι μαθηματα,αλλα μπορεις να παρεις το μαθημα σου και με μικροτερο κοστος.
Δεν ειναι αναγκη να φορτωθεις με καταθλιψεις,χαπια και ιστοριες για να το παρεις,πρεπει να υπαρχει πιο ευκολος και λογικος δρομος,το κερατο μου.Την ζωη πρεπει να την ζεις,οχι μονο να παλευεις.Αν ολη η ζωη ειναι ενα πεσε-σηκω,ενα συνεχες και καθημερινο πεσε-σηκω,οχι να πεφτω μια στις τοσες,τοτε δεν αξιζει δεκαρα.
ΥΓ Το β' ενικο ειναι γενικο,με εξαιρεση την πρωτη παραγραφο.
Αφιερωμενο σε ολους..Καπου το βρηκα στο νετ και μου αρεσε και το θεωρω πολυ ουσιωδες.
Μία ψυχολόγος περπατούσε ανάμεσα στο κοινό της όση ώρα τους μιλούσε για την
διαχείριση του άγχους. Την στιγμή που ύψωσε ένα ποτήρι με νερό, όλοι σκέφτηκαν
ότι θα έκανε την κλασική ερώτηση "είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;". Αντί για αυτό
όμως, εκείνη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, έκανε την ερώτηση: "Πόσο βαρύ
είναι ένα ποτήρι με νερό;"
Διάφορες απαντήσεις ακούστηκαν με διακύμανση από 100 ως 300 γραμμάρια. Εκείνη
απάντησε:
"Το απόλυτο βάρος του δεν έχει σημασία. Εξαρτάται από το πόση ώρα το κρατάμε.
Αν το κρατήσω για ένα λεπτό, δεν είναι πρόβλημα. Αν το κρατήσω για μία ώρα, θα
μου πονέσει ο ώμος. Αν το κρατήσω για μία ημέρα, θα μουδιάσει ο ώμος μου και θα
παραλύσω.
Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του ποτηριού δεν αλλάζει, αλλά όσο περισσότερο το
κρατήσω τόσο πιο βαρύ θα γίνεται."
Και συνέχισε: "Τα άγχη και οι ανησυχίες στη ζωή είναι ακριβώς όπως αυτό το ποτήρι
νερό. Αν τα σκέφτεστε λίγο δεν θα συμβεί τίποτε. Αν τα σκέφτεστε κάπως παραπάνω,
θα αρχίσουν να σας ενοχλούν.Και αν τα σκέφτεστε συνεχώς, θα αισθανθείτε παράλυτοι - ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε".
Να θυμάμαι να αφήνω το ποτήρι κάτω.
εγω ομως τη περικεφαλαια την εχω ετοιμη τουλαχιστον ενημερωσε με πρωτα πριν με παρει καμια αδεσποτη.
Ευχαριστω Λιλιουμ , αλλα παντα πιστευα οτι ο καλυτερος θεραπευτης , ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος . Μερικα πραματα πρεπει να κανουν το κυκλο τους , και ηδη αρχιζω και συνερχομαι . Τα ιδια μου ελεγαν ολοι για τον αλκοολισμο , δεν μπορεις μονος σου , και ειμαι πολυ πεισμων για να δεχθω οτι ηταν ετσι , και δικαιωθηκα , συν το οτι βγηκα δυνατοτερος .
Παραδεχομαι οτι παραεχω εμπιστοσυνη στις δυναμεις μου , αυτο μπορει να μην ειναι καλο , αλλα αυτος ειμαι , καλως η κακως .