Δε μπορω ν'ανοιξω την 321 σελιδα με τιποτα!
Printable View
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
KΑΙ ΕΓΏ ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΜΌΛΙς ΤΑ ΚΑΤʼΦΕΡΑ
Οτι κ να πω μονη μου θα το ακουσω!Σιγη ιχθυος απο ολες....Αλλα αφου το παραδειγμα το εδωσε η αρχηγος...Καλα λενε το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει....Ολοι διακοπες!Κι εγω....Αισθανομαι σα να με εχουν χτυπησει.Δεν ξερω που ποναω.Ειχα παει με την γυναικα στο χωριο του συζυγου να καθαρισουμε το σπιτι αφου εχουν εκκλησια,γιορταζει πεθερα κ κορη,κ θα παμε το δεκαπενταυγουστο.Η πεθερα που πασχει απο γεροντικη ανοια οπου τη συμφερει ειχε παει πριν,οποτε ηταν λιγο πιο δραμα απο οτι το περιμεναμε.Κοινως ψοφισαμε!Γυρισαμε κ απο εκεινη την ωρα βαζω πλυντηρια.Καπου 10 θα ειναι κ εβαλα κ 4 στο χωριο.Ποτισα τον κηπο,μαζεψα...Κ αυριο πρεπει να παω κ για δουλεια...Αγαπημενη μου Ναντιν τη Μαιρη Παναγιωταρα σε παρακαλω......
--->Μιά Μαίρη Παναγιωταρά στο τέσσερα ιιιέφτασιεεεεεεεεεεεεεε!Quote:
Αγαπημενη μου Ναντιν τη Μαιρη Παναγιωταρα σε παρακαλω......
Να υποθέσω είναι η ώρα του "καθήκοντος" ωσονούπω;
Εγώ πάντως είμαι άλλης φιλοσοφίας...Δύσκολοι καιροί για ρίσκα άλλωστε...
Μπα που τετοια χαρα!Λες να ηταν ετσι κ το ενα χερι να το ειχα στο λαπτοπ?Σου εχω ξαναπει οτι ειμαι εγκαταλελειμενη απο το συζυγο ειδικα το καλοκαιρι οπου αυξημενες αναγκες επιβαλουν την παραμονη του στο χωριο.Μονη σε διπλο κρεβατι δεν μπορω να κλεισω ματι..........................Πως με παιρνεις μυρωδια παντως...τσουπ εμφανιζεσαι κ σωνεις το τομαρακι σου......Διαλεξες αυτοκινητο?
Και ναι,συνονόματη,ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα!Νύχτωσε ο Θεός τη μέρα που θα σου απαντήσω.Quote:
Originally posted by -wow-
Ναταλακι συνονοματο πως βαζεις το τραγουδι που θελεις και γτραφις το ονομα αντι για το λινκ... Ευχαριστωωω!!!:love:
Είναι εκνευριστικά απλό!Θα εκνευριστείς που γι'αυτό περίμενες...Στο δια ταύτα:
Όπως πατάς το 5ο εικονίδιο (σαν υδρόγειος) στην post reply σελίδα,το πρώτο λευκό κουτάκι,που ανοίγει
σου ζητά τον υπερύνδεσμο,ενώ το δεύτερο αυτό που θέλεις να εμφανίζεται.Εκεί,λοιπόν,γρ� �φεις ό,τι θέλεις!
Σε ζηλευω!Να σου στειλω το Νικο που θελει 2 κ βαλε μπλουζες την ημερα?Για μια βδομαδα μονο!
Όταν λες "τομαράκι" τι ακριβώς εννοείς;Δε φαντάζομαι το θεϊκό μου κορμί...Quote:
Πως με παιρνεις μυρωδια παντως...τσουπ εμφανιζεσαι κ σωνεις το τομαρακι σου......
Διαλεξες αυτοκινητο?
Όχι μόνο δε διάλεξα αυτοκίνητο,αλλά με τόσες γνώμες και σελίδες στο internet,που έχω ανοίξει,
όπου να'ναι θα πω "αϊ σιχτίρ,αφήστε με ήσυχη,ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!"Αφού και στον ύπνο μου
μοντέλα αυτοκινήτων βλέπω...Αν και χθες,δεν έχω παράπονο,ήμουν και με την Τάνια μου!Αχ...
--->Θα κλείσω τα μάτια κι όπου με βγάλει...Quote:
Μονη σε διπλο κρεβατι δεν μπορω να κλεισω ματι...
Που κ πως ησουν με την Τανια σου?Πες πριν σκασω απο τη ζηλεια!
Αυτο ψυχολογα μου γλυκια ηταν μεγαλο καρφι.......κ ποναει......
Το ομορφότερο αγόρι της πόλης,26 Μαϊων,στα ντουζένια του και με φέτες κοιλιακούς(πώς τα κερδίζουμε άλλωστε τα διήμερα;)Quote:
Σε ζηλευω!Να σου στειλω το Νικο που θελει 2 κ βαλε μπλουζες την ημερα?Για μια βδομαδα μονο!
δεν είναι να το καλύπτουμε με μπλούζες!Αν θέλεις πάντως να τον στείλεις,μη φοβάσαι...Είμαι μια Σάρλοτ.Όχι η Σαμανθοχαρά σου!
My lips are sealed!Quote:
Που κ πως ησουν με την Τανια σου?Πες πριν σκασω απο τη ζηλεια!
Bασικός κανόνας για να σχετίζεσαι με διασημότητες!Θα έπρεπε να το γνωρίζεις!
Κατσε μην μου τον μεγαλωνεις!25 ειναι,ανωριμος κ οντος κουκλος.Μπες φατσοβιβλιο να δεις.Πρωτη φωτο ενα φοβερο αλμα στο μπητσ βολευ με ριγε κοκκινη κιτρινη βερμουδα.Θα ανεβουν πολυ οι μετοχες σου να τον κυκλοφορισεις!
Δηλ στο Μαραθο ιγκογκνιτο θα ερθεις?