πρωτη φορα στη ζωη μου ανυπομονω για τη περιοδο μου..... σταθερη... 53
Printable View
πρωτη φορα στη ζωη μου ανυπομονω για τη περιοδο μου..... σταθερη... 53
Γύρισα από ταξίδι μόλις και εζυγίσθην περί τα 95,8 κιλά. Καλό ακούγεται, να δούμε και τη Δευτέρα βέβαια τα κανονικά...
ποπο έφαγες ολόκληρο γάιδαρο φίλιππε άντε δυνατα!!!!! εγω σήμερα μείον 200, καθόλου μα καθόλου άσχημα!! 84.1Quote:
Originally posted by filipparas
Γύρισα από ταξίδι μόλις και εζυγίσθην περί τα 95,8 κιλά. Καλό ακούγεται, να δούμε και τη Δευτέρα βέβαια τα κανονικά...
αθηνα φλερταρεις με το 7αρακι!
φιλιππε ειχες δεν ειχες ξεκολλησες και παλι θα σαλταρω απ τη ζηλια με την απωλεια της Δευτερας!
σημερα 105,7
75 και παλι σημερα
75.6 μετα απο κανα δυο μινι υπερφαγικα :thumbdown::thumbdown:
83.6 επιτέλους ξεκόλλησα
Γειαα σε όλους!!!Ξεκινάω σήμερα και είμαι 79 :/
http://www.ticker.7910.org/wg__79__1...3VyIHRleHQ.gif
να σας ρωτησω.. οταν ζυγιζεστε καθε μερα δεν σας πιανει ενα αγχος, μια τυρρανια σε φαση, μην εχετε παρει κανενα γραμμαριο? γιατι περι γραμμαριων προκειτε!! δηλαδη βολευεστε καλυτερα με το καθημερινο ζυγισμα παρα με το ανα εβδομαδα η καθε 2? δεν κριτικαρω εννοειτε, απλα ρωταω.. :starhit:
δε με πιανει εμενα προσωπικα αγχος. Συνηθως βλεπω τι με κολλαει, αν νιωθω οτι ηπια αρκετο νερο και δεν εκανα ατασταλια και ειμαι βαρυτερη (εστω και μισο κιλο) συνηθως ειναι κατακρατηση απο αφυδατωση (ειδικα αν τη προηγουμενη δεν εκατσα τον πισινο μου κατω) και ξερω οτι σημερα, καλο θα ηταν να πιω 2 μπουκαλια νερο αντι του ενα.Quote:
Originally posted by -wow-
να σας ρωτησω.. οταν ζυγιζεστε καθε μερα δεν σας πιανει ενα αγχος, μια τυρρανια σε φαση, μην εχετε παρει κανενα γραμμαριο? γιατι περι γραμμαριων προκειτε!! δηλαδη βολευεστε καλυτερα με το καθημερινο ζυγισμα παρα με το ανα εβδομαδα η καθε 2? δεν κριτικαρω εννοειτε, απλα ρωταω.. :starhit:
78,2 simera :/
83 νταν σήμερα και δεν παραπονιέμαι γτ έχω περίοδο και θα έπρεπε να είμαι ψιλότερα....
-500!!! 82,5 σήμερα!!
εχασα αισιως τα 10 κιλα!!!!!!!!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!!
Δεν άντεξα, 92.7 σήμερα. Ουφ, άντε γιατί είχα σκάσει με το + της προηγούμενης εβδομάδας κι ας μη το παραδέχομαι ούτε στον εαυτό μου. Συνεχίζουμε δυναμικά!